meletis_m Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, paylidis είπε Παρά πολλα δίνεις. Μόλις έκανα ασφάλεια στην Hellasdirect για ένα φίλο με παρόμοιας ηλικία αμάξι 1500 cc και σε επαρχία με 84€ (104-20€ την έκπτωση που του έκανα από τον κωδικό μου) το εξάμηνο το πακέτο που έχεις και εσυ και επιπλέον οδική+θραύση+νομική προστασία. Η τιμή που αναφέρεις είναι με την έκπτωση μέσα? Επειδή όπου εχω δοκιμάσει βγαίνει παραπάνω απο οσο πληρώνω τώρα. Στην τωρινή ασφάλεια τη προσαύξηση οδηγού <25 ετών δεν την χρεώνουν , μου βγαίνει επιπλέον 20-30 ευρω το βασικό πακέτο
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, meletis_m είπε Η τιμή που αναφέρεις είναι με την έκπτωση μέσα? Επειδή όπου εχω δοκιμάσει βγαίνει παραπάνω απο οσο πληρώνω τώρα. Στην τωρινή ασφάλεια τη προσαύξηση οδηγού <25 ετών δεν την χρεώνουν , μου βγαίνει επιπλέον 20-30 ευρω το βασικό πακέτο Ναι γι αυτό γράφω στην παρένθεση 104-20=84. Βαλτα στην Hellasdirect να δεις κ πες μου αν θες κωδικό. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, Stamer είπε 14.000 Golf (tsi μάλλον- whatever) δεκαετίας? Συγγνώμη φίλε μου αλλά... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Αυτο του ειπα κι εγω...Οτι αποκλειεται να παρει τοσα. Εγω αμαξι του 2008 αξιας 40.000 τοτε Honda CRV αυτοματο το εχω για 11.000 . Μαλιστα με προσθετη πραξη προσκομιζοντας απο Σαρακακη ακριβη ημερομνια παραγωγης και οχι κυκλοφοριας.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Stamer είπε Δεν είναι προμοτάρισμα φίλε, το είπα και σε προηγούμενο ποστ οτι μισώ την διαφήμιση. Απλά κάποιοι νιώθουμε οτι είμαστε ευχαριστημένοι και θέλουμε να το μοιραστούμε. Επίσης, είναι αναληθές να λες οτι σε καλύπτει μόνο σε καταστήματα της carglass. Απλά εκεί σου καλύπτει το 100% του κόστους επειδή συνεργάζονται στενά. Μπορείς να κάνεις αντικατάσταση κρυστάλλων όπου θες κι αν ξεπερνάει κάποιο όριο, δίνεις τα υπόλοιπα. Πληρώνεις το 25% της αξίας αν πας οπουδήποτε αλλού εκτός carglass. 2 ώρες πριν, paylidis είπε Ποια απαλλαγή; 500€ απαλλαγή έχει η μικτή, 75€ έχει η μερική κλοπή και 300 για φυσικά φαινόμενα και κακόβουλες. Όσο για τα κρύσταλλα στο 75-80% της χώρας έχει κάλυψη η carglass. Ναι σε ένα χωριό της Ηπείρου ή στους Λειψούς μπορεί να μην έχει. Ε εκεί και αλλά προβλήματα θα έχεις αν χρειαστεί να σε βοηθήσει οποιαδήποτε ασφαλιστική.δεν είναι θέμα προμοταρισματος, είναι ότι είναι vfm! Σε κάθε περίπτωση μπορείς να πα αντιπροσωπεία να βάλεις το γνήσιο με 25% συμμετοχή. Και στην aig που ήμουν σε ένα παρμπρίζ που μου είχε σπάσει από πουλη που καρφώθηκε με 110-120 χαω πάνω μου και ήθελα να βάλω το γνήσιο πλήρωσα από την τσέπη μου ένα ποσό το 2004... άρα; Επίσης στην περίπτωση σου που είναι μακριά 99% θα σου πουν πήγαινε στο κοντινότερο και θα το καλύψουμε-ή σε κάποια άλλη αλυσίδα υπό συζήτηση θα έβαζα τα φυσικά φαινόμενα και τις κακόβουλες ενέργειες που έχουν 300€ απαλλαγή ωστόσο λογικά θα είχαν περιπτώσεις που τρώγανε τύποι τους καθρέφτες τους από μόνοι τους και προσπαθούσαν να τα περάσουν κακόβουλη για αυτό και την έβαλαν (στο πρώτο μου συμβόλαιο δεν υπήρχε αυτή η απαλλαγή) Aν για σένα η Άρτα, Ηγουμενίσα, Πρέβεζα είναι χωριουδάκια της Ηπείρου τότε η ίσως είσαι ο Φάνης από τους 2 ξένους που η Λαμία του φαινόταν για Μπρούκλιν.....Αν για σένα τα Γρεβενά ή η Νάουσα είναι κάποια χωριουδάκια της Μακεδονίας, τότε έχεις δίκιο. Τα 300 ευρώ που απαλλάσεται η εταιρία για φυσικές καταστροφές, συγκρίνονται με τα 60 της anytime; Και καλό θα ήταν δελτία τύπου σαν αυτά που γράφεις να τα στοιχειοθετείς, ειδικά όταν προσωπικές εκτιμήσεις (για τους τύπους που τρώγανε καθρέπτες...) τα παρουσιάζεις ώσάν άποψη κι όχι ως αδυναμία της εταιρίας να αποφεύγει τις εις βάρος της απάτες. και κάτι τελευταίο και κλείνω: Για όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια πρέπει να κοιταμε τα "ψιλά" γράμματα έτσι ώστε να γνωρίζουμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας. έτσι όπως παρουσιάζεται η συγκεκριμένη εταιρία, θα νομίζει κάποιος πως μαμάει και δέρνει κι όλοι οι άλλοι είναι για τα μπάζα.
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κανείς δεν είναι ότι μαμαει και δέρνει. Φυσικά και υπάρχουν καλύτερες ασφαλιστικές και με καλύτερες οσως καλύψεις. Απλά αυτή είναι value for money. με τα περί δελτίου τύπου απλά γελάω. . & - και από εμένα Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από paylidis
AntiCambeR Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτι αναφέρθηκε πιο πριν για αξία οχήματος όταν το ασφαλίζεις.Δεν θυμάμαι να δήλωσα αξία οχήματος σε online ασφάλεια,λογικά δεν υπολογίζεται αυτόματα βάσει των στοιχείων;(Ημ/νία 1ης άδειας,αρχική αξία,παλαιότητα κλπ). Εχει συγκρίνει κανείς διαφορές στις τιμές για απαλλαγές ανάμεσα σε Hellas Direct και Anytime; Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από AntiCambeR
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Κάτι αναφέρθηκε πιο πριν για αξία οχήματος όταν το ασφαλίζεις.Δεν θυμάμαι να δήλωσα αξία οχήματος σε online ασφάλεια,λογικά δεν υπολογίζεται αυτόματα βάσει των στοιχείων;(Ημ/νία 1ης άδειας,αρχική αξία,παλαιότητα κλπ). Εχει συγκρίνει κανείς διαφορές στις τιμές για απαλλαγές ανάμεσα σε Hellas Direct και Anytime; Την αρχικη αξια δεν την ξερουν...Σιγουρα συμπληρωσες κατι απο αυτα που ηταν στα αποδεκτα ορια που προτεινε το συστημα.
paylidis Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το υπολογίζει μόνο του αλλά μπορείς και να παίξεις μέσα σε ένα λογικό περιθώριο πχ +/-1000€ για ένα αμάξι στο κόστος του δικού μου. Για το άλλο ερώτημα σου δε ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί, η anytime για εμένα τελείωσε μετά τις διαδοχικές μειώσεις αξίας που μου έκανε αυτεπάγγελτα χωρίς στην πράξη αυτές να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα εν τελεί...και δε δεχόταν ούτε κουβέντα για αύξηση+ότι ήθελα καιρό μικτή και δεν μου έκανε όποτε την έκανα για άλλου Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από paylidis 2
Diskimpex Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μειωσεις αξιας κανουν και αλλες ασφαλιστικες χωρις να ρωτησουν .Μονο με αιτηση να δει πραγματογνωμονας την κατασταση αλλαζει 2
paylidis Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Diskimpex είπε Μειωσεις αξιας κανουν και αλλες ασφαλιστικες χωρις να ρωτησουν .Μονο με αιτηση να δει πραγματογνωμονας την κατασταση αλλαζει Ο οποίος πραγματογνώμονας πληρώνεται από την ασφαλιστική για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της...seems legit. Εν προκειμένω το είχα ζητήσει και αρνήθηκαν στην anytime, και όταν σταμάτησα έπαιρναν επι μια εβδομάδα 3 τηλέφωνα την ημέρα για να μάθουν το λόγο.
Fotia Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Υπάρχουν όροι συναλλαγών στις ασφαλιστικές εργασίες .Μπορείς να τους καταγγείλεις αν δεν έρθει πραγματογνώμονας. Για τις διαδικασίες ρωτάτε δικηγόρο ή κάποιο ασφαλιστικό πράκτορα. 1
Mr_Terror Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Στις 18/5/2018 στις 12:49 ΜΜ, paylidis είπε Hellasdirect φυσικά (Online). Τους ασφαλιστές τους εχω κόψει απο το 2012 ή 2013... μέσω των εκπτωτικών κωδικών συμφέρει πολύ (έχω για οποιον θέλει) Αν σου βρισκεται εκπτωτικο κωδικο τον θελω.Σε ευχαριστω.
paylidis Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Αν σου βρισκεται εκπτωτικο κωδικο τον θελω.Σε ευχαριστω. Στον έστειλα
meletis_m Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Στις 18/5/2018 στις 10:47 ΠΜ, meletis_m είπε Σε 15 ετίας όχημα με Τ.Κ επαρχίας (1600cc) δίνω 120/6μηνο. Ασφάλεια Ευρωπαική Πίστη Έχω το βασικό πακέτο και κλοπή δέν βάζω γιατί αξία που δίνουν είναι για γέλια. Μόνο θα προσθέσω γιατί 1 φορά στα 15 χρόνια και έρχονταν και με τράβαγαν. Οι τιμές είναι μέσω ασφαλιστή γνωστού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις