Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Αυτά που ζήτησα τα έδωσαν βρε Γιάννη, 2500, μια χαρά. Σωστος αν η εμπορικη αξια είναι τοσο που λογικα θα είναι .
vairass Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Σωστος αν η εμπορικη αξια είναι τοσο που λογικα θα είναι . Τόσο βγάλει φίλε μου, μια χαρά χρήματα από το τίποτα με χρέωση +2 ευρώ 1
Luxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ισως να βγαινουν τοσα πολλα, επειδη το αμαξι ειναι καινουριο.. Χωρις την μικτη, αλλα με ολα τα υπολοιπα το φθηνοτερο που βρισκω ειναι κοντα στα 250 το εξαμηνο. Θα ρωτησω τον πατερο μου γιατι στον ασφαλιστη του εχει 3 αμαξια, εαν υπαρχει εκπτωση αν βαλουμε και το δικο μου.
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ισως να βγαινουν τοσα πολλα, επειδη το αμαξι ειναι καινουριο.. Χωρις την μικτη, αλλα με ολα τα υπολοιπα το φθηνοτερο που βρισκω ειναι κοντα στα 250 το εξαμηνο. Θα ρωτησω τον πατερο μου γιατι στον ασφαλιστη του εχει 3 αμαξια, εαν υπαρχει εκπτωση αν βαλουμε και το δικο μου.Βαλε μικτη και προστασια απο κλοπη,καιρικα φαινομενα/τρομοκρατικες ενεργειες.Γενικα σε νεο αμαξι κανε 1-2 χρονια μια μικτη και μετα βλεπεις.Βασικο να εχεις οδικη βοηθεια.Ο πατερας μου ειναι μηχανικος μεν και δεν εβαλε στη μανα μου οδικη.Μια φορα μειναμε και ετρεχε να μας μαζεψει,ενω ηταν στο χωριο.Η οδικη ζηταει 50αρικο αμα δεν εχεις. Στην νεα ασφαλεια την εβαλε τωρα.
Luxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Απλα μικτη η πιο φθηνη ειναι στα 450 ευρω το εξαμηνο. Δλδ κοντα στα 1000 το χρονο. Θα ρωτησω και τον πατερα μου αν εχει καλυτερη τιμη.
NickTG Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μπες hellasdirect.gr και βάλε τα στοιχεία να δεις πόσο βγαίνει.
alderman Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να δεις online. πχ στο https://www.anytime.gr/car/calculation
Luxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Στην anytime που λεει 300 ευρω το χρονο το φουλ πακετο. Πολυ καλη τιμη. Απλα εχω κατι εκπτωσεις επειδη εκανα 12 μηνες, web αγορα και παγια εντολη καρτας. Αυτο το τελευταιο τι ακριβως ειναι; Οτι θα κανει αυτοματα ανανεωση; Επισης ειναι τοσο φθηνα γιατι δεν εχει μικτη ασφαλεια απ'οτι βλεπω.. Εχει μονο το " Προσωπικο ατυχημα οδηγου " που λεει τα εξης : Καλύπτεται ο οδηγός του οχήματός σας, για ατυχήματα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της οδήγησής του. Η κάλυψη περιλαμβάνει: Αποζημίωση €15.000 για θάνατο Αποζημίωση έως €15.000 για μόνιμη ολική ανικανότητα Αποζημίωση έως €15.000 για μόνιμη μερική ανικανότητα Αλλα η μικτη ασφαλεια ειναι διαφορετικη. Ισως η anytime να μην προσφερει τετοια δυνατοτητα.
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μα οι τιμες που σας λεω ειναι απο αυτα τα online site. Αποκλειεται απο anytime να εχεις παρει 450 για το 1000ρι focus. Παραπανω απο 300 ευρω η FULL anytime δεν γινεται να βγαινει. Προφανως λοιπον κοιτας σε ασφαλιστικη με μεγαλα ασφαλιστρα.
Luxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Αποκλειεται απο anytime να εχεις παρει 450 για το 1000ρι focus. Παραπανω απο 300 ευρω η FULL anytime δεν γινεται να βγαινει. Προφανως λοιπον κοιτας σε ασφαλιστικη με μεγαλα ασφαλιστρα. Εχεις δικιο, anytime δεν ειχα προσεξει, αλλα αν δεις και στο παραπανω ποστ μου, δεν εχει μικτη, για αυτο και ειναι τοσο φθηνη. Πως βρισκω την ασφαλιζομενη αξια αυτοκινητου;
Liverpool89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μικτη βαλε αν θες αλλα πρωτα ρωτα τις απαλλαγες εχουν. Μπορει να πληρωνεις μικτη και να λες τοσο καιρο πληρωνα μικτη και στο τελος εγινε αυτο και δεν μου το εκανε γιατι εκανε μονο 100€ Απορω γιατι κανετε 3μηνες ασφαλειες. Ειδικα σε μεγαλες ασφαλιστικές
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Εχεις δικιο, anytime δεν ειχα προσεξει, αλλα αν δεις και στο παραπανω ποστ μου, δεν εχει μικτη, για αυτο και ειναι τοσο φθηνη. Πως βρισκω την ασφαλιζομενη αξια αυτοκινητου; Βαλε οσο θα το αγορασεις που ειναι και το max. Για μικτη περαν του οτι δεν πολυαξιζει γιατι στις απαλλαγες κλεβουν τον κοσμακη, πώς γινεται να σου φαινονται πολλα τα 450 ευρω; Μια χαρα λογικη τιμη ειναι, μη σου πω και παμφθηνη.
moure Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μια ερώτηση για την μικτή. Η απαλλαγή υπάρχει από την στιγμή που έχουμε ιδιες ζημιές όχι για τρακάρισμα που ευθύνεται άλλος,σωστά?
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Στην τρακα που ευθυνεται ο αλλος η δικη σου ασφαλιστικη δεν εχει αναμειξη στο οικονομικο σκελος. Η ασφαλιστικη του αλλου ειναι που σε πληρωνει και προφανως δεν υπαρχουν απαλλαγες.
moure Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Αυτό φανταζόμουν και εγώ. Νομιζω ότι σε ένα αμάξι που είναι καινούριο και έχει μεγάλη αξία,καλό είναι να έχεις μικτή και ας έχει απαλλαγή σαν κάλυψη σε περίπτωση που κανείς καμία μαλακια να μην κλαις το αμάξι και τα χρήματα που έδωσες. Εγώ σε αμάξι με αξία 25.000,του έκανα στον μήνα πάνω ζημιά 7500 και δεν μπορείς να φανταστείς ποσο είχα μετανιώσει που δεν είχα κάνει μικτή
Προτεινόμενες αναρτήσεις