paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε Μέσω ασφαλιστή ή online; Hellas Direct; Hellasdirect φυσικά (Online). Τους ασφαλιστές τους εχω κόψει απο το 2012 ή 2013... μέσω των εκπτωτικών κωδικών συμφέρει πολύ (έχω για οποιον θέλει) Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από paylidis
1988panos2171 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Θεωρείς ότι δεν είναι απαραίτητος ο ασφαλιστής; Σε περίπτωση δηλαδή που πρέπει να γίνει χρήση της ασφαλιστικής τι παίζει; Η Hellas DIrect από αξιοπιστία πως είναι; Επίσης ξέρεις αν συνεργάζεται με την ARAG;
Stamer Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Θεωρείς ότι δεν είναι απαραίτητος ο ασφαλιστής; Σε περίπτωση δηλαδή που πρέπει να γίνει χρήση της ασφαλιστικής τι παίζει; Η Hellas DIrect από αξιοπιστία πως είναι; Επίσης ξέρεις αν συνεργάζεται με την ARAG; Παρόλο που δεν μου αρέσει να κάνω διαφήμιση σε κανέναν, θέλω να λέω πάντα και τα καλά και τα άσχημα σε κάτι που έχω εμπειρία. Όπως είχα πει και σε προηγούμενο ποστ, η Hellas Direct είναι η μόνη με την οποία είμαι ευχαριστημένος. Δύο φορές την χρειάστηκα (και τις 2 με χτύπησαν απο πίσω) και τις 2 φορές έφτιαξα το αυτοκίνητο γρήγορα με τις minimum διαδικασίες (ένα τηλέφωνο, μία φορά να έρθει άνθρωπος που καταγράφει και κάνει την δήλωση) και απλά το πήγα και το άφησα σε συνεργείο να το φτιάξουν χωρίς να πληρώσω τίποτα έξτρα. Ευγενικότατοι αλλά κυρίως εξυπηρετικοί και βοηθητικοί (μιας και μένα προσωπικά με μπερδεύουν αυτά τα διαδικαστικά).
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 30 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Θεωρείς ότι δεν είναι απαραίτητος ο ασφαλιστής; Σε περίπτωση δηλαδή που πρέπει να γίνει χρήση της ασφαλιστικής τι παίζει; Η Hellas DIrect από αξιοπιστία πως είναι; Επίσης ξέρεις αν συνεργάζεται με την ARAG; Προφανώς και δεν ειναι απαραίτητος ο ασφαλιστής... Σε περιπτωση που πρεπει να γινει χρήση της ασφαλειας απλα παιρνεις στο 24ωρο τηλ. κεντρο τους και γινονται όλα με fast track διαδικασίες χωρις πολλά πολλα... ο ασφαλιστης ειναι 24ωρο στη διαθεση σου; ουτε καν - ο δικος μου το εκλεινε μετα τις 22.00 και το ανοιγε στις 09.00 παλι (και φυσικά 15,00-17.00 παλι κλειστό)...με την ασφαλιστική θα μίλαγα λοιπον απευθείας όπως και να εχει ακομα και αν ειχα κανει σε αυτόν συμβόλαιο! Απο αξιοπιστία τη θεωρω μια χαρα- δεν εχω ακουσει κακα λόγια απο κάποιον με την ARAG φυσικά και συνεργάζεται https://www.arag.gr/gr/index.php?option=com_content&view=article&id=171&Itemid=58
terry308 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω τελευταια ειχα δωσει 160 / ετησια για Punto 2002 επαρχια και εξτρα εκπτωση λογω δουλειάς , μεσω ασφαλιστριας Αν κάποιος θελει κωδικο εκπτωσης 20€ για Hellas Direct ας με στειλει ενα μνμ , ειναι συναδερφου και εχει 3 διαθεσιμους λεει Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από terry308
1988panos2171 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, paylidis είπε με την ARAG φυσικά και συνεργάζεται https://www.arag.gr/gr/index.php?option=com_content&view=article&id=171&Itemid=58 Άρα μάλλον πρέπει να την απορρίψω γιατί έχω νομική προστασία στην ARAG. Και φυσικά την ARAG τη θέλω ώστε να στραφώ και προς τη δική μου ασφαλιστική αν χρειαστεί. 1
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 25 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Άρα μάλλον πρέπει να την απορρίψω γιατί έχω νομική προστασία στην ARAG. Και φυσικά την ARAG τη θέλω ώστε να στραφώ και προς τη δική μου ασφαλιστική αν χρειαστεί. Δε το κατάλαβα... έχεις ασφάλεια ενάντια στην ασφάλεια;;
1988panos2171 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Νομική προστασία είναι η arag δεν έχει σχέση με κάλυψη ζημιών.
alkis13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε Θεωρείς ότι δεν είναι απαραίτητος ο ασφαλιστής; Σε περίπτωση δηλαδή που πρέπει να γίνει χρήση της ασφαλιστικής τι παίζει; Η Hellas DIrect από αξιοπιστία πως είναι; Επίσης ξέρεις αν συνεργάζεται με την ARAG; Οδηγάς; Αν ναι, εισαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις οτι σε περιπτωση ατυχηματος ειδοποιείς την ασφαλιστική σου σε ενα τηλεφωνο οπου υπαρχει στο συμβολαιο του οχηματος σου. Οπως επισης αν ειναι σοβαρο το ατυχημα, πολλες υλικες ζημιες καλεις την τροχαια για καταγραφη. Εννοείται πως σε περιπτωση που υπαρχει τραυματιας καλεις 166,100,ασφαλιστικη σου. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από alkis13 1
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Νομική προστασία είναι η arag δεν έχει σχέση με κάλυψη ζημιών. Μα η Hellasdirect (και οι περισσοτερεσ Ασφάλειες) σου δίνει νομική προστασία, γιατί να κανείς επιπλέον νομική προστασία;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, paylidis είπε Παρά πολλα δίνεις. Μόλις έκανα ασφάλεια στην Hellasdirect για ένα φίλο με παρόμοιας ηλικία αμάξι 1500 cc και σε επαρχία με 84€ (104-20€ την έκπτωση που του έκανα από τον κωδικό μου) το εξάμηνο το πακέτο που έχεις και εσυ και επιπλέον οδική+θραύση+νομική προστασία. Η τιμή δεν είναι πανάκεια αν διαβάσει κάποιος τα "ψιλά" γράμματα. Δες τα ποσά απαλλαγής (ή ευθύνης, ανάλογα πως βλέπεις το ποτήρι και ειδικά για φυσικά φαινόμενα) που έχει η κάθε εταιρία. Π.χ. 100% θραύση κρυστάλλων η hellasdirect σε καλύπτει μόνο σε καταστήματα της carglass και για να αντιληφθεί κάποιος την κάλυψη της εταιρίας, στην Ήπειρο έχει κατάστημα μόνο στα Ιωάννινα. Πραγματικά προσπαθώ να βρω τον λόγο για τόσο προμοτάρισμα της συγκεκριμένης εταιρίας.
Stamer Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, vforvendetta85 είπε Η τιμή δεν είναι πανάκεια αν διαβάσει κάποιος τα "ψιλά" γράμματα. Δες τα ποσά απαλλαγής (ή ευθύνης, ανάλογα πως βλέπεις το ποτήρι και ειδικά για φυσικά φαινόμενα) που έχει η κάθε εταιρία. Π.χ. 100% θραύση κρυστάλλων η hellasdirect σε καλύπτει μόνο σε καταστήματα της carglass και για να αντιληφθεί κάποιος την κάλυψη της εταιρίας, στην Ήπειρο έχει κατάστημα μόνο στα Ιωάννινα. Πραγματικά προσπαθώ να βρω τον λόγο για τόσο προμοτάρισμα της συγκεκριμένης εταιρίας. Δεν είναι προμοτάρισμα φίλε, το είπα και σε προηγούμενο ποστ οτι μισώ την διαφήμιση. Απλά κάποιοι νιώθουμε οτι είμαστε ευχαριστημένοι και θέλουμε να το μοιραστούμε. Επίσης, είναι αναληθές να λες οτι σε καλύπτει μόνο σε καταστήματα της carglass. Απλά εκεί σου καλύπτει το 100% του κόστους επειδή συνεργάζονται στενά. Μπορείς να κάνεις αντικατάσταση κρυστάλλων όπου θες κι αν ξεπερνάει κάποιο όριο, δίνεις τα υπόλοιπα.
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, vforvendetta85 είπε Η τιμή δεν είναι πανάκεια αν διαβάσει κάποιος τα "ψιλά" γράμματα. Δες τα ποσά απαλλαγής (ή ευθύνης, ανάλογα πως βλέπεις το ποτήρι και ειδικά για φυσικά φαινόμενα) που έχει η κάθε εταιρία. Π.χ. 100% θραύση κρυστάλλων η hellasdirect σε καλύπτει μόνο σε καταστήματα της carglass και για να αντιληφθεί κάποιος την κάλυψη της εταιρίας, στην Ήπειρο έχει κατάστημα μόνο στα Ιωάννινα. Πραγματικά προσπαθώ να βρω τον λόγο για τόσο προμοτάρισμα της συγκεκριμένης εταιρίας. Ποια απαλλαγή; 500€ απαλλαγή έχει η μικτή, 75€ έχει η μερική κλοπή και 300 για φυσικά φαινόμενα και κακόβουλες. Όσο για τα κρύσταλλα στο 75-80% της χώρας έχει κάλυψη η carglass. Ναι σε ένα χωριό της Ηπείρου ή στους Λειψούς μπορεί να μην έχει. Ε εκεί και αλλά προβλήματα θα έχεις αν χρειαστεί να σε βοηθήσει οποιαδήποτε ασφαλιστική.δεν είναι θέμα προμοταρισματος, είναι ότι είναι vfm! Σε κάθε περίπτωση μπορείς να πα αντιπροσωπεία να βάλεις το γνήσιο με 25% συμμετοχή. Και στην aig που ήμουν σε ένα παρμπρίζ που μου είχε σπάσει από πουλη που καρφώθηκε με 110-120 χαω πάνω μου και ήθελα να βάλω το γνήσιο πλήρωσα από την τσέπη μου ένα ποσό το 2004... άρα; Επίσης στην περίπτωση σου που είναι μακριά 99% θα σου πουν πήγαινε στο κοντινότερο και θα το καλύψουμε-ή σε κάποια άλλη αλυσίδα υπό συζήτηση θα έβαζα τα φυσικά φαινόμενα και τις κακόβουλες ενέργειες που έχουν 300€ απαλλαγή ωστόσο λογικά θα είχαν περιπτώσεις που τρώγανε τύποι τους καθρέφτες τους από μόνοι τους και προσπαθούσαν να τα περάσουν κακόβουλη για αυτό και την έβαλαν (στο πρώτο μου συμβόλαιο δεν υπήρχε αυτή η απαλλαγή) Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από paylidis
1988panos2171 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε Μα η Hellasdirect (και οι περισσοτερεσ Ασφάλειες) σου δίνει νομική προστασία, γιατί να κανείς επιπλέον νομική προστασία; Γιατί αν γίνει ένα ατύχημα με όχημα της ίδια ασφαλιστικής πολλά μπορεί να σκαρφιστεί για να μην σε πληρώσει. Σκέψου μόνο να φταίει ο άλλος, να σου κάνει μια ζημιά 1500€, ο ίδιος να πάθει ζημιά 300€ και να σου βγάλει συνυπαιτιότητα 50-50. Τι θα σε κάνει η νομική της προστασία; Επίσης αν δε κάνω λάθος οι νομικές προστασίες ποτ δίνουν οι ασφαλιστικές είναι προς τρίτους. Δηλαδή αν σε τρέξουν οι άλλοι στα δικαστήρια να σου καλύψουν τα έξοδα. Και η νομική προστασία των 3000-4000€ που δίνουν είναι αμελητέα. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από 1988panos2171
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παρατραβηγμένο σενάριο αυτό που λες. Επιστημονική φαντασία ίσως. Για τη νομική 6000 δίνουν. Δεν είναι και λίγα δεν έχω δει καπου περισσότερα. Ανεβάζω τις καλύψεις-απαλλαγές για τυχόν απορίες Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από paylidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις