Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Η anytime δεν κανει ουτε σε καινουργια .

Α ναι; Κάποτε έκανε είχε τύχει να δω αλλά η τιμή ήταν εξωπραγματική-σχεδόν ίδια με της interamerican

• Like 1
  • Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Α ναι; Κάποτε έκανε είχε τύχει να δω αλλά η τιμή ήταν εξωπραγματική-σχεδόν ίδια με της interamerican

Το πιο περιεγο ειναι που εκανα δοκιμη για αυτοκινητο εμπορικης αξιας 18000 ευρω για κλοπη και αφηνει μονο απο 21000-23000. Οχι πιο κατω.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Το πιο περιεγο ειναι που εκανα δοκιμη για αυτοκινητο εμπορικης αξιας 18000 ευρω για κλοπη και αφηνει μονο απο 21000-23000. Οχι πιο κατω.

Μάλλον μιλάς για anytime. Γιατί η Hellas Direct στο βάζει αυτόματα. Τους είχα ρωτήσει κάποτε και στο τηλέφωνο και μου είχαν πει οτι αυτές οι τιμές είναι στανταρ και διαβάζουν όλες οι ασφαλιστικές απο τις ίδιες βάσεις δεδομένων (κάποιας ευρωπαϊκής επιτροπής? Δεν θυμάμαι ακριβώς τι μου είχαν πει σε αυτό το κομμάτι) και οτιδήποτε άλλο είναι πουσ@@ές που κάνουν οι ασφαλιστικές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Stamer είπε

Μάλλον μιλάς για anytime. Γιατί η Hellas Direct στο βάζει αυτόματα. Τους είχα ρωτήσει κάποτε και στο τηλέφωνο και μου είχαν πει οτι αυτές οι τιμές είναι στανταρ και διαβάζουν όλες οι ασφαλιστικές απο τις ίδιες βάσεις δεδομένων (κάποιας ευρωπαϊκής επιτροπής? Δεν θυμάμαι ακριβώς τι μου είχαν πει σε αυτό το κομμάτι) και οτιδήποτε άλλο είναι πουσ@@ές που κάνουν οι ασφαλιστικές.

Σε οσες εχω δοκιμασει on line βαζουν καποια ορια για κλοπη . Οχι ενα μονο ποσο . Σε anytime 4 αλλα αμαξια που εχω για κλοπη ολικη κια μερικη τα ορια ειναι αντικειμενικα .

Μιλαμε για αμαξια του 2000,2001(1800 κυβικα),2008 (2000 κυβικα) και 2011(1000 κυβικα).

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Σε οσες εχω δοκιμασει on line βαζουν καποια ορια για κλοπη . Οχι ενα μονο ποσο . Σε anytime 4 αλλα αμαξια που εχω για κλοπη ολικη κια μερικη τα ορια ειναι αντικειμενικα .

Μιλαμε για αμαξια του 2000,2001(1800 κυβικα),2008 (2000 κυβικα) και 2011(1000 κυβικα).

Απλά δεν παίζει κανένα ρόλο τι βάζουμε εμείς. Αν γίνει κάτι οι ασφαλιστικές κοιτάζουν την βάση τους και όχι τι βάλαμε εμείς. Ακόμα και την επόμενη μέρα απο αυτή που έκανες ασφάλεια να σου τύχει κλοπή, την δική τους βάση κοιτάζουν η οποία μπορεί να λέει και 500 ευρω κάτω από αυτό που έβαλες εσύ!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stamer είπε

Απλά δεν παίζει κανένα ρόλο τι βάζουμε εμείς. Αν γίνει κάτι οι ασφαλιστικές κοιτάζουν την βάση τους και όχι τι βάλαμε εμείς. Ακόμα και την επόμενη μέρα απο αυτή που έκανες ασφάλεια να σου τύχει κλοπή, την δική τους βάση κοιτάζουν η οποία μπορεί να λέει και 500 ευρω κάτω από αυτό που έβαλες εσύ!

Καθε χρονο μειωνω την ασφαλεια κλοπης 10% για να ειμαι οσοπιο μεσα γινεται .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Καθε χρονο μειωνω την ασφαλεια κλοπης 10% για να ειμαι οσοπιο μεσα γινεται .

Καλά κάνεις, κάπου μπορείς να βρεις τις σωστές πληροφορίες για την τρέχουσα τιμή πώλησης του οχήματός σου αλλά δεν θυμάμαι που τα είχα δει. Μπορείς να ρωτήσεις και την ασφαλιστική σου γενικά. Θα δεις οτι θα σου πουν τα ίδια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Stamer είπε

Καλά κάνεις, κάπου μπορείς να βρεις τις σωστές πληροφορίες για την τρέχουσα τιμή πώλησης του οχήματός σου αλλά δεν θυμάμαι που τα είχα δει. Μπορείς να ρωτήσεις και την ασφαλιστική σου γενικά. Θα δεις οτι θα σου πουν τα ίδια.

Η τρεχουσα τιμη δεν εξαρτατι μονο από το ετος κατασκευης αλλα και από αλλα σημαντικα όπως κατασταση οχήματος , χιλιόμετρα που εχει κανει κλπ .

Μιλαγα με φιλο που εχει ένα golf tsi 10ετιας 1400 κυβικα 150 ιππους αλλα μονο με 55.000 χλμ .

Μου ειπε ότι όταν το ασφαλισε για κλοπη πηγαν το φωτογραφισαν , κοιταξαν χιλιόμετρα κλπ και με ορο στο συμβολαιο αποδεχτηκαν ασφαλση 14.000 ευρω.

Ασφαλεια interasco  αν θυμαμαι καλα.

400 ευρω τον χρονο  ασφαλιστρα

Αν συμβει κατι δεν ξερω αλλα πολύ αμφιβαλω αν παρει αυτά τα λεφτα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Η τρεχουσα τιμη δεν εξαρτατι μονο από το ετος κατασκευης αλλα και από αλλα σημαντικα όπως κατασταση οχήματος , χιλιόμετρα που εχει κανει κλπ .

Μιλαγα με φιλο που εχει ένα golf tsi 10ετιας 1400 κυβικα 150 ιππους αλλα μονο με 55.000 χλμ .

Μου ειπε ότι όταν το ασφαλισε για κλοπη πηγαν το φωτογραφισαν , κοιταξαν χιλιόμετρα κλπ και με ορο στο συμβολαιο αποδεχτηκαν ασφαλση 14.000 ευρω.

Ασφαλεια interasco  αν θυμαμαι καλα.

400 ευρω τον χρονο  ασφαλιστρα

Αν συμβει κατι δεν ξερω αλλα πολύ αμφιβαλω αν παρει αυτά τα λεφτα .

14.000 Golf (tsi μάλλον- whatever) δεκαετίας? Συγγνώμη φίλε μου αλλά... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Δημοσ.

Παλαιοτερα οι ασφαλιστικες σε αφηναν να δηλωσεις οτι τιμη να ναι

Τωρα εχω βιωσει μεχρι και να μη με αφηνουν να δηλωσω μια χαμηλη τιμη και να μου λενε οτι το αυτοκινητο αξιζει παραπανω

Αν και τα συμβολαια αυτοκινητων εχουν γινει πια πολυ τυποποιημενα και οι αναγκες της πλειοψηφιας ειναι καρμπον (Αττικη-αυτοκινητο ,και γεια σας) προσωπικα συνεχιζω να προτιμω να πηγαινω σε ασφαλιστη εμπιστοσυνης παρα να αγοραζω κατι online, δεν ειναι οτι θα σου βρει απαραιτητα κατι πιο φτηνο,θα σου βρει ομως σιγουρα κατι πιο κοντα στις αναγκες σου παρα ενα συμβολαιο για ολους,θα σου δειξει κατι που δεν ηξερες οτι χρειαζοσουνα,θα σου εξηγησει γιατι δεν καλυπτεσαι στην χ περιπτωση και το κυριοτερο θα εχει αποψη για το ποσο ευκολα και γρηγορα πληρωνει η εταιρεια που θα επιλεξεις,γιατι μπορει ολες να πληρωνουν αλλα η μια να σε κανει να ασχολεισαι μονο με αυτο για 6 μηνες και αλλη να μην χρειαζεται πανω απο 1 εβδομαδα για ολη την διαδικασια

Δημοσ.

Σε 15 ετίας όχημα με Τ.Κ επαρχίας (1600cc) δίνω 120/6μηνο.

Ασφάλεια Ευρωπαική Πίστη 

Έχω το βασικό πακέτο και κλοπή δέν βάζω γιατί αξία που δίνουν είναι για γέλια.

Μόνο θα προσθέσω γιατί 1 φορά στα 15 χρόνια και έρχονταν και με τράβαγαν.

Οι τιμές είναι μέσω ασφαλιστή γνωστού.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Σε 15 ετίας όχημα με Τ.Κ επαρχίας (1600cc) δίνω 120/6μηνο.

Ασφάλεια Ευρωπαική Πίστη 

Έχω το βασικό πακέτο και κλοπή δέν βάζω γιατί αξία που δίνουν είναι για γέλια.

Μόνο θα προσθέσω γιατί 1 φορά στα 15 χρόνια και έρχονταν και με τράβαγαν.

Οι τιμές είναι μέσω ασφαλιστή γνωστού.

Παρά πολλα δίνεις. Μόλις έκανα ασφάλεια στην Hellasdirect για ένα φίλο με παρόμοιας ηλικία αμάξι 1500 cc και σε επαρχία με 84€ (104-20€ την έκπτωση που του έκανα από τον κωδικό μου) το εξάμηνο το πακέτο που έχεις και εσυ και επιπλέον οδική+θραύση+νομική προστασία. 

• Like 1
Δημοσ.

Στη Generali δίνω 150€/6μηνο επαρχία για 2002 μοντελο, 1600, κλοπή 3000€ αξία, νομική προστασία, θραύση κρυστάλλων, οδικη. Την κάνω βέβαια μέσω ασφαλιστή και γι αυτό βγαίνει τόσο αλλά απ όσα διαβάζω μάλλον δίνω πολλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, 1988panos2171 είπε

Στη Generali δίνω 150€/6μηνο επαρχία για 2002 μοντελο, 1600, κλοπή 3000€ αξία, νομική προστασία, θραύση κρυστάλλων, οδικη. Την κάνω βέβαια μέσω ασφαλιστή και γι αυτό βγαίνει τόσο αλλά απ όσα διαβάζω μάλλον δίνω πολλά.

170 δινω για μικτη (επαρχία) σε αμαξι 8ετιας με αξια 9400€ (αντιπροσωπευτική της πραγματικής ~ +5%) στην hellasdirect

Επεξ/σία από paylidis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...