Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Γνωμες για Interlife?

145 6μηνη toyota yaris ασφαλισμενο για 7000 ολα μεσα εκτος αν φταιω εγω

Συν 20 η οδικη

Συνολο 165/6μηνο 

Πολλά μου φαίνονται. Στην Hellasdirect ποσό βγαίνει είδες;

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει κανεις φίλος κωδικο cosmote deals να τον χρησιμοποιησω στην anytime για επιπλεον εκπτωση 5%;;Ευχαριστώ

Επεξ/σία από kos1606
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω ένα παλιό βεκτρα 23-24 χρόνων που θέλω να το κινησω για 2-3 μήνες μαξ,είδα στην Hellas direct τρίμηνο και μου βγαίνει 71-20κουπονι 51 ευρώ με τα εξής υπάρχει κάτι άλλο η κάτι που πρέπει να προσέξω? Είναι εντάξει η συγκεκριμένη ασφαλιστική να προχωρήσω? 

Αστική Ευθύνη / Υλικές Ζημιές

Αστική Ευθύνη / Σωματικές Βλάβες

Υλικές Ζημιές από ανασφάλιστο

Φροντίδα Ατυχήματος (Mapfre Asistencia)

ΔΩΡΕΑΝ

Οδική Βοήθεια (Mapfre Asistencia)

ΔΩΡΕΑΝ

Θραύση Κρυστάλλων (Carglass ή 25% απαλλαγή)

ΔΩΡΕΑΝ

Νομική Προστασία

Προσωπικό Ατύχημα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, fastnq2 είπε

Έχω ένα παλιό βεκτρα 23-24 χρόνων που θέλω να το κινησω για 2-3 μήνες μαξ,είδα στην Hellas direct τρίμηνο και μου βγαίνει 71-20κουπονι 51 ευρώ με τα εξής υπάρχει κάτι άλλο η κάτι που πρέπει να προσέξω? Είναι εντάξει η συγκεκριμένη ασφαλιστική να προχωρήσω? 

Αστική Ευθύνη / Υλικές Ζημιές

Αστική Ευθύνη / Σωματικές Βλάβες

Υλικές Ζημιές από ανασφάλιστο

Φροντίδα Ατυχήματος (Mapfre Asistencia)

ΔΩΡΕΑΝ

Οδική Βοήθεια (Mapfre Asistencia)

ΔΩΡΕΑΝ

Θραύση Κρυστάλλων (Carglass ή 25% απαλλαγή)

ΔΩΡΕΑΝ

Νομική Προστασία

Προσωπικό Ατύχημα

Μια χαρα ειναι, εγω την εχω 1.5 χρόνο και εχω φερει 4-5 άτομα, οι δυο που χρειαστηκαν τις υπηρεσίες τους δεν ειχαν καποιο θεμα...

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το δικό μου (Bravo '08 tjet 150) βγάζει 239€ :shock: με τον κωδικό Praktiker για συμβόλαιο 1 έτους στο μεσαίο πρόγραμμα "Additional Covers" και με μέγιστη την ασφαλιζόμενη αξία (αλήθεια, έχει κανένα νόημα αυτό σε περίπτωση που στο κλέψουν ή είναι παπάτζες? το πήγα 5500 από 4700).

Αν είναι έτσι πολύ καλά, θα συνεχίσω σε αυτούς σε μισό μήνα που μου λήγει. Μια φορά χρειάστηκα οδική τον τελευταίο χρόνο σε πολύ περίεργο σημείο και ώρα και ήρθε σε 50 λεπτά. Η Anytime πέρσι που γύρισα σε hellas direct μου ζητούσε 360€ για τα ίδια πράγματα... Ενώ και τα προηγούμενα χρόνια πλήρωνα 300++...
Παίζει με κάνα referral να βγει ακόμα πιο κάτω? :shock::shock:

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.

Εγώ από anytime (στην οποία δεν είχα καλή εμπειρία) πήγα σε Hellas Direct και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δύο φορές με έχουν χτυπήσει από πίσω και τις δύο φορές πήγα άμεσα και το έφτιαξα χωρίς κανένα κόπο και χρέωση. Είναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία άρα θα κλείσω εκεί. Επειδή δεν έχω κάνει ονλαιν ασφάλεια ξανά, απλά κάνω πληρώνω και εκτυπωνω? Επίσης μπορεί η ασφάλεια να είναι σε άλλο όνομα από αυτό του ιδιοκτήτη? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Ωραία άρα θα κλείσω εκεί. Επειδή δεν έχω κάνει ονλαιν ασφάλεια ξανά, απλά κάνω πληρώνω και εκτυπωνω? Επίσης μπορεί η ασφάλεια να είναι σε άλλο όνομα από αυτό του ιδιοκτήτη? 

Συμπληρώνεις τα κλασσικά στοιχεία (τα έχουν πολύ οργανωμένα κατά τη γνώμη μου) και αφου πληρώσεις σου έρχεται άμεσα email με το ασφαληστήριό σου σε pdf και το εκτυπώνεις. Για το 2ο ερώτημά σου, νομίζω γίνεται χωρίς να είμαι σίγουρος. Θα καταλάβεις την ώρα που συμπληρώνεις τις φόρμες.

• Moderators
Δημοσ.

Απλά δεν μπορείς να κάνεις αυθημερόν ασφάλιση, κάτι που στην Anytime γίνεται. Νομίζω μόνο από μεθαύριο και μετά...

Δημοσ.

Μιας και ο λογος για anytime στην οποια εχω 4 αυτκινητα γιατι δεν κανει μικτη ασφαλεια ?Πηρα τηλ και μου συστησαν...Interamerican .Τι διαφορα εχουν ?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Μιας και ο λογος για anytime στην οποια εχω 4 αυτκινητα γιατι δεν κανει μικτη ασφαλεια ?Πηρα τηλ και μου συστησαν...Interamerican .Τι διαφορα εχουν ?

Στην τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Καμια ασφαλιστική πλην 2-3 εξαιρεσεων δε κανει μικτη σε αμαξια ανω των 5 ετών. Μια εξαιρεση που ξέρω ειναι η hellasdirect (Για αυτο και πηγα εκει γιατι ηθελα τη μικτή) και η Interlife απο την οποια ειχα κακη εμπειρια απο εναν που με ειχε τρακαρει και την ειχε.

Η μικτη σε καλύπτει είτε φταίς ειτε οχι με κάποια απαλλαγη...κοινως και να πας να το καρφώσεις στον τοίχο θα σε πληρώσουν το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο μειον την απαλλαγη...

Κατα τα αλλα μεταξύ anytime-interamerican μονο στην τιμή υπαρχει διαφορά...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

Καμια ασφαλιστική πλην 2-3 εξαιρεσεων δε κανει μικτη σε αμαξια ανω των 5 ετών. Μια εξαιρεση που ξέρω ειναι η hellasdirect (Για αυτο και πηγα εκει γιατι ηθελα τη μικτή) και η Interlife απο την οποια ειχα κακη εμπειρια απο εναν που με ειχε τρακαρει και την ειχε.

Η μικτη σε καλύπτει είτε φταίς ειτε οχι με κάποια απαλλαγη...κοινως και να πας να το καρφώσεις στον τοίχο θα σε πληρώσουν το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο μειον την απαλλαγη...

Κατα τα αλλα μεταξύ anytime-interamerican μονο στην τιμή υπαρχει διαφορά...

Η anytime δεν κανει ουτε σε καινουργια .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...