Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το κουπόνι δεν καταλαβαίνω τι παίζει.Πως το παίρνεις αυτό το κουπόνι;;; 

Σου το δίνουν από τα praktiker με κάποιες συγκεκριμένες αγορές ή σου δίνει η ασφάλεια κουπόνι για αγορές 20 ευρώ από praktiker ;;;;;;;

• Like 1
  • Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Για το παπάκι 125cc πλήρωνα 110€/χρόνο και πρόσφατα έκανα 6 μηνη στα 45€.  :(  Η Hellas Direct πάντως δεν έχει επιλογή ασφάλισης για δίκυκλο,βάζω την πινακίδα και δεν προχωράει η διαδικασία.

σε 6 μηνες θα ξεκινησει τα δικυκλα, τωρα στηνουν το ολο συστημα

2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Σου το δίνουν από τα praktiker με κάποιες συγκεκριμένες αγορές ή σου δίνει η ασφάλεια κουπόνι για αγορές 20 ευρώ από praktiker ;;;;;;;

εαν προκειται για συμβολαιο πανω απο 150€ μπορεις να χρησιμοποιήσεις το κουπονι "πρακτικερ", για πιο χαμηλό συμβόλαιο αξιζει καλύτερα μεσω του Refer a friend Που σου δίνει -20€ και μπορεις να σου δωσει καποιος φιλος σου (ή και εγω που εχω και μπορω να σου στειλω). Προσωπικά θεωρώ οτι στην πρώτη ασφαλιση ειναι καλυτερα να βαλεις το κουπόνι από το refer a friend και επειτα το praktiker (που περναει και στις ανανεωσεις)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

https://www.praktiker.gr/car-insurance 

https://www.hellasdirect.gr/wizard/d0763ac5-4b2b-4a03-9a67-c85c75797d15/details 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, paylidis είπε

σε 6 μηνες θα ξεκινησει τα δικυκλα, τωρα στηνουν το ολο συστημα

εαν προκειται για συμβολαιο πανω απο 150€ μπορεις να χρησιμοποιήσεις το κουπονι "πρακτικερ", για πιο χαμηλό συμβόλαιο αξιζει καλύτερα μεσω του Refer a friend Που σου δίνει -20€ και μπορεις να σου δωσει καποιος φιλος σου (ή και εγω που εχω και μπορω να σου στειλω). Προσωπικά θεωρώ οτι στην πρώτη ασφαλιση ειναι καλυτερα να βαλεις το κουπόνι από το refer a friend και επειτα το praktiker (που περναει και στις ανανεωσεις)

Και τα τρία αυτοκίνητα της οικογένειας για τα οποία φυσικά είμαι υπεύθυνος (μάλλον μου τα φορτώσανε) είναι ασφαλισμένα για 6μηνο.

Ιούνιο που τελειώνει το δικό μου opel θα κάνω μία έρευνα και αν δω ότι συμφέρει θα αναζητήσω κουπόνι εδώ αν φυσικά έχει κάποιος.:)

• Like 1
Δημοσ.

Ε για εξάμηνο σε νορμαλ αμάξι με Φουλ καλύψεις (πλην ίδιων ζημιών) κάτω από 150 πάει συνήθως. Και εφόσον έχεις τρία μπορείς να κανείς το πρώτο με κουπόνι από άλλον κ τα υπόλοιπα με τα δικα σου ως πελάτης. 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Και τα τρία αυτοκίνητα της οικογένειας για τα οποία φυσικά είμαι υπεύθυνος (μάλλον μου τα φορτώσανε) είναι ασφαλισμένα για 6μηνο.

Ιούνιο που τελειώνει το δικό μου opel θα κάνω μία έρευνα και αν δω ότι συμφέρει θα αναζητήσω κουπόνι εδώ αν φυσικά έχει κάποιος.:)

Τυχερε!!!Εγω ειμαι με 4 αυτοκινητα υπεθυνος !!Με καθε ληξη ψαχνω και τωρα ειναι και τα 4 σε anytime.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Τυχερε!!!Εγω ειμαι με 4 αυτοκινητα υπεθυνος !!Με καθε ληξη ψαχνω και τωρα ειναι και τα 4 σε anytime.

Και εγώ με το παπί 4 έχω.:lol:  παπί παπί την ίδια φασαρία έχει απλά η hellas direct δεν ασφαλίζει δίκυκλα για αυτό είπα τρία.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλοπή να βάζετε. Γίνεται χαμός κυριολεκτικά.   Η μόνη κάλυψη που δεν  έβαλα είναι κάλυψη επισκευής σε πρίπτωση που φταίω . 

Μερικές απο τις εξτρα καλύψεις που έβαλα είναι:

Νομική κάλυψη. Ολική κάλυψη κλοπής. Αποζημίωση ανοίγματος αερόσακων (όταν φταίω). Κάλυψη απο καιρικά φαινόμενα (χαλάζι , πτώση δέντρου κ.α) . Καλυψη απο εμπρισμό. Απο τρομοκρατική ενέργεια. Αποζημίωση επισκευής για νοθευμένο καύσιμο (έχω diesel) . Κάλυψη αντικατάστασης ελαστικών σε περίπτωση που τρυπήσει και δεν επισκευάζεται . Θραύση κρυστάλλων.

Όλα αυτα κάτι λιγότερο απο 450 για ένα χρόνο σε καινούριο αμάξι 1400 κυβικά  αξίας 16000 . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Κλοπή να βάζετε. Γίνεται χαμός κυριολεκτικά.   Η μόνη κάλυψη που δεν  έβαλα είναι κάλυψη επισκευής σε πρίπτωση που φταίω . 

Μερικές απο τις εξτρα καλύψεις που έβαλα είναι:

Νομική κάλυψη. Ολική κάλυψη κλοπής. Αποζημίωση ανοίγματος αερόσακων (όταν φταίω). Κάλυψη απο καιρικά φαινόμενα (χαλάζι , πτώση δέντρου κ.α) . Καλυψη απο εμπρισμό. Απο τρομοκρατική ενέργεια. Αποζημίωση επισκευής για νοθευμένο καύσιμο (έχω diesel) . Κάλυψη αντικατάστασης ελαστικών σε περίπτωση που τρυπήσει και δεν επισκευάζεται . Θραύση κρυστάλλων.

Όλα αυτα κάτι λιγότερο απο 450 για ένα χρόνο σε καινούριο αμάξι 1400 κυβικά  αξίας 16000 . 

Σε καινουργιο αμαξι αξιζει να τα βαλεις ολα αυτα, καλα εκανες.

Έχε υποψιν οτι στην μερικη κλοπη σου αντικαθιστουν, τα εργιστασιακα μερη. Πχ αλλαζεις ζαντες και στις κλεβουν, η ασφαλιστικη σου καλυπτει τις εργοστασιακες.

Ολικη για να βγει πρέπει να μην βρουν το κουφαρι του αυτοκινητου.

Για το λαστιχο πρωτη φορα το ακουω.

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Για το λαστιχο πρωτη φορα το ακουω.

Κι εγω πρωτη φορα ....Οι λαστιχαδες συνηθως δινουν εγγυηση ενα χρονο για οτι κι αν συμβει στο λαστιχο. 

• Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Κι εγω πρωτη φορα ....Οι λαστιχαδες συνηθως δινουν εγγυηση ενα χρονο για οτι κι αν συμβει στο λαστιχο. 

Ανεξαρτήτως κατασκευαστή ελαστικών? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ειναι θεμα καταστηματος καθαρα νομιζω η εγγυηση ακομα και για σχισμενο λαστιχο με υπαιτιοτητα του οδηγου για ενα χρονο .

https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Eggyhsh-elastikwn_131239_21304.asp 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ThReSh είπε

Nαι. Η κάλυψη έχει όριο . Ένα ελαστικό τρύπιο ανα εξάμηνο και αποζημίωση έως 50 ευρώ αν θυμαμαι καλα . Σαν κάλυψη κάπου 3 ευρώ το χρόνο δίνω έξτρα αν θυμάμαι καλα . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.

Γνωμες για Interlife?

145 6μηνη toyota yaris ασφαλισμενο για 7000 ολα μεσα εκτος αν φταιω εγω

Συν 20 η οδικη

Συνολο 165/6μηνο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την έχω χρόνια στο παπάκι μου και σε περίπτωση τροχαίου τα βρήκαμε σχετικά γρήγορα. Αξιόπιστη εταιρία.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...