Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Και να την αναιρέσει, δεν θα καταφέρει κάτι γιατί, αν δεν με απατά η μνήμη μου, το αργότερο 15 μέρες πριν την ανανέωση μπορείς να διακόψεις την πάγια εντολή. Αν δεν τον συμφέρει και ισχύει αυτό που γράφω, ας το γυρίσει σε τρίμηνο και αλλάζει μετά.
elpaso1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Καλά τρίμηνο δεν συμφέρει σε σχέση με τα 277 που θα δώσω για τον χρόνο. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο και θα δω.
dtzgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 34 λεπτά πριν, vforvendetta85 είπε Και να την αναιρέσει, δεν θα καταφέρει κάτι γιατί, αν δεν με απατά η μνήμη μου, το αργότερο 15 μέρες πριν την ανανέωση μπορείς να διακόψεις την πάγια εντολή. Αν δεν τον συμφέρει και ισχύει αυτό που γράφω, ας το γυρίσει σε τρίμηνο και αλλάζει μετά. Και δύο μέρες πριν να τους πάρεις τηλέφωνο, δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Είναι πολύ ευέλικτοι σε κάτι τέτοια.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Με την πάγια εντολή; Όπως έγραψα παραπάνω.... https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.anytime.gr/services/portlets/public/resources/motor/pagia-pistotiki.pdf&ved=2ahUKEwj9-OqYhrPaAhWB2ywKHYNeB6QQFjAAegQIBxAB&usg=AOvVaw2Chkvw-7jeprI95p8Ezcjx Κατεβάστε το pdf και το γράφει κάτω κάτω
elpaso1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δεν πειράζει.. Του χρόνου τωρα.. Αν και με την anytime δεν είχα κάποιο θέμα, με εξυπηρέτησε όταν με τράκαραν. 2
zeys13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Στις 08/04/2018 στις 11:09 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε ή απώλειας των κλειδιών του οχήματός σας. Συγνώμη αυτό ισχύει;;;; Αν χάσω τα κλειδιά η το ένα απο τα 2 θα μου δώσει η anytime εως 150 ευρω;; Δεν το ήξερα και αν ισχύει είναι πολύ καλο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, zeys13 είπε Συγνώμη αυτό ισχύει;;;; Αν χάσω τα κλειδιά η το ένα απο τα 2 θα μου δώσει η anytime εως 150 ευρω;; Δεν το ήξερα και αν ισχύει είναι πολύ καλο. Ναι ετσι λεει ...Παρε τηλεφωνο και ρωτα . Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από Γιάννης Platano
elpaso1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Λίγο δύσκολο να δίνει έτσι απλά τα λεφτά. Ο καθένας μπορεί να κάνει δήλωση κλοπής τότε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Λίγο δύσκολο να δίνει έτσι απλά τα λεφτά. Ο καθένας μπορεί να κάνει δήλωση κλοπής τότε. Εχω 4 αμαξια σε αυτους.Θα παρω τηλ την Δευτερα να ρωτησω. Οντως απο τα 4 σε ενα AudiTT με το αναδιπλουμενο κλειδι εχει χαθει το δευτερο . Ειχα ρωτησει και μου ειχαν πει 100 ευρω για ακριβες αντιγραφο και ειχα δωσει 50 για ενα που μονο ανοιγει ποτες και βαζει εμπρος.
AntiCambeR Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Χθες μεσημέρι η απόγευμα έληξε η ασφάλεια αυτοκινήτου.Με 1 ασφαλιστή που μίλησα μου έδωσε τιμή για τρίμηνη 65-68€ με νομική προστασία και οδική που την χρειάζομαι γιατί το αμάξι έχει πρόβλημα στην αντλία βενζίνης και ίσως μπορεί να μου μείνει ανα πάσα στιγμή λόγω προβλήματος στην αντλία βενζίνης. Να τσεκάρω online σε anytime και my direct;Ειναι εύκολο; 1
paylidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Χθες μεσημέρι η απόγευμα έληξε η ασφάλεια αυτοκινήτου.Με 1 ασφαλιστή που μίλησα μου έδωσε τιμή για τρίμηνη 65-68€ με νομική προστασία και οδική που την χρειάζομαι γιατί το αμάξι έχει πρόβλημα στην αντλία βενζίνης και ίσως μπορεί να μου μείνει ανα πάσα στιγμή λόγω προβλήματος στην αντλία βενζίνης. Να τσεκάρω online σε anytime και my direct;Ειναι εύκολο; πανευκολο ειναι και συνηθως βγαινει πιο οικονομική και πιο πλήρης. βαζεις και κουπονι εκπτωσης (στειλε πμ) και εισαι αλλα 20€ κατω αυτομάτως
Fabricated Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Έχετε υπόψιν Ποια είναι καλύτερη και οικονομικότερη για νέους οδηγούς ;
paylidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 33 λεπτά πριν, Fabricated είπε Έχετε υπόψιν Ποια είναι καλύτερη και οικονομικότερη για νέους οδηγούς ; ΔΕΝ υπαρχει καποιο δεδομενο, σιγουρα απαιτείται επασφάλιστρο. Οσο πιο φθηνό ειναι το συμβόλαιο τοσο φθηνότερο ειναι και το επασφάλιστρο 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Καπιες ασφαλιστικες βαζουν ενα και καποιες δυο επασφαλιστρα για νεους οδηγους και για κατω των 23 ετων και καποιες μονο ενα που περιλαμβανει και τις δυο περιπτωσεις .Συνηθως στην δευτερη περιπτωση ειναι πιο μικρο . 1
AntiCambeR Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους.Τσέκαρα σε Hellas Direct με εκπτωτικό κουπόνι και βγαίνει η τρίμηνη απο 61,58€ στα 41,57€ και η εξάμηνη απο 117,28 στα 97,28€ Υπάρχει επιλογή +10€ με πρόσθετες καλύψεις και βγαίνει η τρίμηνη απο 72,56 στα 52,55 και η εξάμηνη απο 138,18€ στα 118,18€.Νομίζω οτι αξίζει γιατί δίνει αρκετές πρόσθετες καλύψεις.Επίσης έχει και θραύση κρυστάλλων που δεν είχα. Γιατί η εξάμηνη είναι πιο ακριβή απο την τρίμηνη;Αν και ούτως η άλλως έχω χρήματα μόνο για τρίμηνη... Γιατί η συντομότερη ημερομηνία που με αφήνει να επιλέξω είναι απο τις 25/04 και όχι απο τις 24/04;Αυτή που έχω έληξε στις 22/04 μεσημέρι.Δεν θέλω να γίνει στραβή σε περίπτωση ελέγχου και φάω πρόστιμο για 1 ημέρα. Αυτή που είχα την πλήρωσα 67€ και έχει μόνο νομική,οδική και προστασία bonus malus μέχρι 2 ζημιές ανα έτος.Κακώς δεν έκανα online ασφάλιση τόσο καιρό... Για το παπάκι 125cc πλήρωνα 110€/χρόνο και πρόσφατα έκανα 6 μηνη στα 45€. Η Hellas Direct πάντως δεν έχει επιλογή ασφάλισης για δίκυκλο,βάζω την πινακίδα και δεν προχωράει η διαδικασία. Μπήκα και στην anytime να τσεκάρω αλλά βγάζει λάθος τον κωδικό Shell η Cosmote,υπάρχει κωδικός σε ισχύ; Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις