Joshua21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Γιατι οταν χρειαστηκα φροντιδα ατυχηματος δεν ηρθαν. Μπορει να μην επρεπε να ερθουν λογω τραυματισμου αλλα οι περισοτεροι που ρωτησα ασφαλιστες κτλ λενε πως πρεπει Αυτό δεν το καταλαβαίνω, τι σχέση έχει αν υπάρχει τραυματισμός ή όχι, και το κυριότερο που το ξέρουν αν υπάρχει τραυματισμός? Όσες φορές έχω χρειαστεί φροντίδα ατυχήματος παίρνω την ασφαλιστική ζητώντας φροντίδα, αναφέρω την πινακίδα μου και την τοποθεσία και έρχονται.
ParhsG Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αυτό δεν το καταλαβαίνω, τι σχέση έχει αν υπάρχει τραυματισμός ή όχι, και το κυριότερο που το ξέρουν αν υπάρχει τραυματισμός? Όσες φορές έχω χρειαστεί φροντίδα ατυχήματος παίρνω την ασφαλιστική ζητώντας φροντίδα, αναφέρω την πινακίδα μου και την τοποθεσία και έρχονται.Πηρα τηλεφωνο φροντιδα ως ιδιοκτητης που ημουν στο σημειο. Με βαζει να δω αν τσουλαει το αυτοκινητο και μετα με ρωταει για τραυματισμο. Οταν ζητησα να ερθουν μου απανταει οτι εφοσον αυτος που οδηγουσε παει νοσοκομειο δεν ερχονται και οτι θα ερθουν μετα σε σταθερο σημειο οταν τελειωσει με το νοσοκομειο. Φυσικα μετα δεν ηρθε και μου ειπαν να παω μονος μου
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Πηρα τηλεφωνο φροντιδα ως ιδιοκτητης που ημουν στο σημειο. Με βαζει να δω αν τσουλαει το αυτοκινητο και μετα με ρωταει για τραυματισμο. Οταν ζητησα να ερθουν μου απανταει οτι εφοσον αυτος που οδηγουσε παει νοσοκομειο δεν ερχονται και οτι θα ερθουν μετα σε σταθερο σημειο οταν τελειωσει με το νοσοκομειο. Φυσικα μετα δεν ηρθε και μου ειπαν να παω μονος μου Αφου ο οδηγος πηγε νοσοκομειο ποιος θα εκανε την δηλωση αν ερχοτουσαν ?Μονο αυτος μπορει να κανει την δηλωση ασχετα αν ειναι ιδιοκτητης ή οχι .
elpaso1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει εταιρία που στην μερική κλοπή να καλύπτει την ζημιά της κλειδαριάς; η τωρινή μου ασφαλιστική δεν το καλύπτει, και οι περισσότερες που βλέπω. Η Hellas direct αναφέρει αυτό : Quote Η περίπτωση μερικής κλοπής αναφέρεται σε σταθερά εξαρτήματα του αυτοκινήτου, τα οποία είναι απαραίτητα για την κίνηση και τη λειτουργία του (π.χ. ελαστικά). Επιπλέον, καλύπτονται όποιες ζημιές προκύψουν στο σώμα του αυτοκινήτου, εκτός από ζημιές στην κουκούλα cabrio αυτοκινήτων. Καλύπτονται επίσης ηχοσυστήματα και GPS, παιδικά καθίσματα, ο βανδαλισμός καμπίνας καθώς και οι ζημιές που θα προκληθούν στο αυτοκίνητο στο διάστημα κατά το οποίο θα βρίσκεται στην κατοχή του κλέφτη. Αναφορά στο πρόβλημα γίνεται σε αυτό το λινκ : Θα ξαναπάρω την anytime, τώρα που λήγει το συμβόλαιο σε 15 ημερες να τους ρωτήσω εάν καλύπτουν την ζημιά ή όχι.. Αν υπάρχει κάποια εταιρία που το καλύπτει θα κάνω σε αυτήν την ασφάλεια, ωστε να μου το φτιάξουν. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από elpaso1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Μία φίλη μου ανέφερε στο παρελθόν πως η anytime την κάλυψε όταν της έσπασαν την κλειδαριά για να το κλέψουν. Να συγκρίνεις και τις απαλλαγές που έχει κάθε ασφαλιστική.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω ολικη και μερικη σε anytime σε 4 αυτοκινητα και για κλειδαριες λεει : Μερική κλοπή Η κάλυψη περιλαμβάνει: Αποζημίωση κλοπής μερών ή εξαρτημάτων του οχήματός σας που είναι μόνιμα προσδεδεμένα σε αυτό και απαραίτητα για την ασφαλή κίνηση και λειτουργία του. Αποζημίωση κλοπής συστημάτων ήχου, εικόνας, πλοήγησης και τηλεπικοινωνίας στην πλήρη αξία τους, εφόσον αυτά έχουν εγκατασταθεί από το εργοστάσιο κατασκευής του οχήματός σας. Αν τα συστήματα αυτά τα έχετε εγκαταστήσει αργότερα στο όχημά σας, αποζημιώνονται μέχρι €500 συνολικά. Αποζημίωση μέχρι €150 για αντικατάσταση κλειδιών ή κλειδαριών, σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας των κλειδιών του οχήματός σας. Επίσης, καλύπτεται κάθε ζημιά, η οποία θα προκληθεί στο όχημά σας κατά το χρονικό διάστημα που αυτό θα βρίσκεται στην κατοχή του κλέφτη. Σημειώνεται ότι για οχήματα ανοικτού τύπου (cabrio), ισχύει απαλλαγή €300 για τυχόν ζημιές που θα υποστεί η κουκούλα κατά την προσπάθεια της κλοπής. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από Γιάννης Platano
dpolal Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, elpaso1 είπε Υπάρχει εταιρία που στην μερική κλοπή να καλύπτει την ζημιά της κλειδαριάς; η τωρινή μου ασφαλιστική δεν το καλύπτει, και οι περισσότερες που βλέπω. Η Hellas direct αναφέρει αυτό : Αναφορά σε κείμενο Η περίπτωση μερικής κλοπής αναφέρεται σε σταθερά εξαρτήματα του αυτοκινήτου, τα οποία είναι απαραίτητα για την κίνηση και τη λειτουργία του (π.χ. ελαστικά). Επιπλέον, καλύπτονται όποιες ζημιές προκύψουν στο σώμα του αυτοκινήτου, εκτός από ζημιές στην κουκούλα cabrio αυτοκινήτων. Θα ξαναπάρω την anytime, τώρα που λήγει το συμβόλαιο σε 15 ημερες να τους ρωτήσω εάν καλύπτουν την ζημιά ή όχι.. Αν υπάρχει κάποια εταιρία που το καλύπτει θα κάνω σε αυτήν την ασφάλεια, ωστε να μου το φτιάξουν. Αυτό που αναφέρει η Hellas Direct σημαίνει ότι καλύπτονται όλες οι ζημιές που θα προκύψουν στο σώμα του οχήματος άρα καλύπτουν ότι συμβεί κατά την προσπάθεια παραβίασης ή κατά την προσπάθεια κλοπής. Δηλαδή σπασμένο τζάμι (αυτό το καλύπτει ούτως ή άλλως και η «θραύση κρυστάλλων» αν την έχεις επιλέξει), κλειδαριά, σπασίματα στο ταμπλό στην προσπάθεια να αφαιρέσουν το ηχοσύστημα, από τις πόρτες κλπ.
elpaso1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Οπότε πιστεύω ότι η Hellas direct θα αποζημιώσει σε τέτοιες περιπτώσεις. Θα πάρω και την anytime δεν χάνω κάτι, άσε που έτσι θα τους πιέσω ότι αν δεν κάνουν αποζημίωση θα πάω αλλού.. Η προσπάθεια παραβίασης έγινε πριν μήνες βέβαια αλλα έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να αποδείξουν κάτι.. Να φανταστώ αστυνομία δε χρειάζεται, καθώς δεν μπήκαν μέσα στο αμάξι, σωστά;
dtzgr Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Εχω ολικη και μερικη σε anytime σε 4 αυτοκινητα και για κλειδαριες λεει : Μερική κλοπή Η κάλυψη περιλαμβάνει: Αποζημίωση κλοπής μερών ή εξαρτημάτων του οχήματός σας που είναι μόνιμα προσδεδεμένα σε αυτό και απαραίτητα για την ασφαλή κίνηση και λειτουργία του. Αποζημίωση κλοπής συστημάτων ήχου, εικόνας, πλοήγησης και τηλεπικοινωνίας στην πλήρη αξία τους, εφόσον αυτά έχουν εγκατασταθεί από το εργοστάσιο κατασκευής του οχήματός σας. Αν τα συστήματα αυτά τα έχετε εγκαταστήσει αργότερα στο όχημά σας, αποζημιώνονται μέχρι €500 συνολικά. Αποζημίωση μέχρι €150 για αντικατάσταση κλειδιών ή κλειδαριών, σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας των κλειδιών του οχήματός σας. Επίσης, καλύπτεται κάθε ζημιά, η οποία θα προκληθεί στο όχημά σας κατά το χρονικό διάστημα που αυτό θα βρίσκεται στην κατοχή του κλέφτη. Σημειώνεται ότι για οχήματα ανοικτού τύπου (cabrio), ισχύει απαλλαγή €300 για τυχόν ζημιές που θα υποστεί η κουκούλα κατά την προσπάθεια της κλοπής. Με μια πρωτη αναγνωση, πάντως, δεν προκύπτει ότι θα αποζημιώσουν σε περίπτωση καταστροφής της κλειδαριάς σε απόπειρα παραβίασης...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, elpaso1 είπε Οπότε πιστεύω ότι η Hellas direct θα αποζημιώσει σε τέτοιες περιπτώσεις. Θα πάρω και την anytime δεν χάνω κάτι, άσε που έτσι θα τους πιέσω ότι αν δεν κάνουν αποζημίωση θα πάω αλλού.. Η προσπάθεια παραβίασης έγινε πριν μήνες βέβαια αλλα έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να αποδείξουν κάτι.. Να φανταστώ αστυνομία δε χρειάζεται, καθώς δεν μπήκαν μέσα στο αμάξι, σωστά; Θα τρελαθώ χρονιάρες μέρες! Θα ζητήσεις χρήματα από την ασφαλιστική για φθορά λόγω απόπειρα κλοπής και δεν θα κάνεις έστω μήνυση κατά αγνώστων; Και λες κιόλας πως δεν χρειάζεται η αστυνομία;
elpaso1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Αφού έχω ασφάλεια για μερική κλοπή. Τζάμπα την πληρώνω;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάνε ότι θες. Ας ασχοληθεί άλλος με την περίπτωσή σου. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
elpaso1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Βοήθα φίλε μου εάν γνωρίζεις. Παραβίαση αυτοκινήτου δεν έχει γίνει, λογικά. Πρέπει να κάνω δήλωση στην αστυνομία, ακόμα και εάν έχει περάσει μίσος χρόνος; Καλά εννοείται ότι θα πω ότι έγινε την προηγούμενη ημέρα. Αλλά το θέμα είναι αν θα με αποζημιώσει η ασφαλιστική. Μην τρέχω χωρίς λόγο στην αστυνομία.
elpaso1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Είχα κάνει πέρυσι στην anytime με πάγια εντολή. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι στις 18 τους μηνός θα γίνει η χρέωση στην καρτα και εάν θέλω να κάνω αλλαγή να το κάνω με νέα αίτηση. Δλδ το να μην κάνω καθόλου ανανέωση με την ίδια ασφαλιστική δεν παίζει; Αν θέλω να πάω αλλού; Και μέχρι πότε θα πρέπει να το κάνω; Μια βοήθεια εάν γίνεται. << ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΣTIΣ 18/04 ΘA XPEΩΘEI EΦAΠAΞ TO ΠOΣO €277,01 AΠ'THN KAPTA 3351 ME ΛHΞH 3/19.ΓIA AΛΛAΓH KAPTAΣ ΜΠΕΊΤΕ ΕΔΏ>> Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από elpaso1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Να τους παρεις τηλεφωνο οτι αναιρεις την παγια εντολη και δεν θα συνεχισεις . Φυσικα και μπορεις να πας σε αλλη αν δεν σε συμφερει . Εχω 4 αμαξια σε αυτη αλλα το εψαξα και κανω 3μηνες ανανεωσεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις