andreapaog328 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 στους όρους ασφάλισης ταχει αναλυτικα
paylidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Λογικά αν πας σε συμβεβλημένο τύπου carglass δεν πληρώνεις τίποτα. Τρεις φορές νας έχει τύχει γεύση Κρυστάλλων σε άλλες ασφαλιστικές ωστόσο χωρίς να χρεωθούμε ποτέ κάτι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Αντιγραφω απο τους ορους ασφαλισης της anytime ΑΡΘΡΟ 8.Θραύση Κρυστάλλων του αυτοκινήτουKαλύπτονται οι ζημιές στα κρύσταλλα του αυτοκινήτου που αποτελούν συνέπεια θραύσης απόοποιαδήποτε εξωτερική αιτία. Στην αποζημίωση περιλαμβάνονται το κόστος των ανταλλακτικώνκαι των εργασιών αντικατάστασης ή επισκευής. Επιπρόσθετα καλύπτονται και οι κάθε είδους κρυστάλλινες οροφές καθώς και οι ενσωματωμένεςστα κρύσταλλα μεμβράνες και οι αισθητήρες βροχής, όταν η αντικατάστασή τους είναι αναγκαία μετά από καλυπτόμενη ζημιά θραύσης κρυστάλλων. Διευκρινίζεται ότι στην κάλυψη δεν περιλαμβάνονται παράθυρα, παρμπρίζ ή/και ηλιοροφές κατασκευασμένα από πλαστικό ή ζελατίνη. Εταιρία ευθύνεται μέχρι το ποσό που αναγράφεται στο ασφαλιστήριο, για το σύνολο των ζημιών θραύσης κρυστάλλων που θα γίνουν κατά τηδιάρκεια της ασφαλιστικής περιόδου. Η διάταξη για την υπασφάλιση δεν έχει εφαρμογή στην παρούσα κάλυψη. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣΕξαιρούνται οι ζημιές στα φανάρια, στους καθρέφτες και στα φλας.Στην παρούσα ασφάλιση ισχύουν μόνο οι παράγραφοι 1, 2, 3, 4, 6, 8, 9, 10, 14 και 16 από τις Γενικές Εξαιρέσεις που αναφέρονται στο Τμήμα 05 Β. AΠAΛΛAΓHΣτην παρούσα κάλυψη, το ποσό των €60,00 βαρύνει τον ασφαλισμένο σε κάθε περίπτωση αποζημίωσης και η Eταιρία θα ευθύνεται μόνο για το ποσόπου υπερβαίνει την απαλλαγή αυτή.Η απαλλαγή αυτή δεν θα έχει εφαρμογή στην περίπτωση που η ζημιά αποκατασταθεί σε προτεινόμενο συνεργείο από την Εταιρία.
andreapaog328 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 κατι άλλο για ναλλάξω εταιρία, αφήνω απλά την παλιά και λήγει? ή πρεπει να επικοινωνήσω μαζί τους. (δεν εχω ανανεωσει ακομα ασφαλιστρα) την καινούρια μπορώ να τη φτιάξω στο όνομα μου (δεν ειμαι ιδιοκτήτης) επίσης ημερομηνία που να ξεκινάει μπορω να βάλω μια την ίδια μέρα που λήγει η προηγούμενη?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 κατι άλλο για ναλλάξω εταιρία, αφήνω απλά την παλιά και λήγει? ή πρεπει να επικοινωνήσω μαζί τους. (δεν εχω ανανεωσει ακομα ασφαλιστρα) την καινούρια μπορώ να τη φτιάξω στο όνομα μου (δεν ειμαι ιδιοκτήτης) επίσης ημερομηνία που να ξεκινάει μπορω να βάλω μια την ίδια μέρα που λήγει η προηγούμενη? Μπορεις και πριν ληξει και να σου επιστραφει αναλογια ασφαλιστρων που εχεις πληρωσει αφου ενημερωσεις . Αν ληξει δεν κανεις τιποτα αλλα ασφαλιζεις σε αλλη το αμαξι σου .Κλαυτερα μια μερα πριν γιατι τα ασφαληστηρια δεν ξεκινουν ιδια ωρα για ολλες τις εταιριες. Μονο ο ιδιοκτητης εχει δικαιωμα ασφαλισης . Μερικες δεν το ψαχνουν αλλα ισως ειναι προβλημα καποια στιγμη. Εγω σε anytime δεν εστειλα κανενα χαρτι αλλα εχω γραψει αληθειες.
d_gkal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Generalli Opel astra g 1.4 2003 157 6μηνη Ολα εκτος μικτης
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν τα λες και λίγα... Καπου εκει κυμαινοντε ολες....Το θεμα ειναι η ασφαλεια κλοπης αν ειναι αυτη που πληηρωνεις αν χρειαστει.
d_gkal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Θα μπορούσα να βρω και με λιγότερα, ομως εμπιστεύομαι την generalli
teddy71 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Λογω τις νεας νομοθεσιας δεν γινεται αυτοματη ανανεωση οποτε η ημερα ληξης ειναι και οριστικη. Συνεπως δεν χρειαζεται να ενημερωσεις, αν θες να πας αλλου κανεις ασφαλεια στην νεα με εναρξη απο την ημερα που ληγει η υφισταμενη. Επισης αν διακοψεις την ασφαλεια δεν παιρνεις ακριβως ολο το ποσο για τις υπολοπομενες ημερες καθως αφαιρείται και ενα ποσο για τα εξοδα. Αν αυτο το διαστημα ειναι μικρο δεν συμφαιρει μονο αν ειναι μεγαλο
Liverpool89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 30/10/17 ληγει η ασφαλεια του αυτοκινήτου. Τωρα εχω interlife 6μηνη μαζι με οδικη στα 140€ περιπου. Επειδη σκέφτομαι να την κανω χρονο, εχω δυο προτασεις. Interlife 12μηνη οδικη φουλ πακετο(κλοπη, φυσικα φαινόμενα, θραυση, νομικη κλπ) 240€ Hellasdirect παραπλησιο πακετο 233€. Δεν ξερω τι να διαλεξω. Δεν ειναι τα 7€, δεν με ενδιαφερει αυτο, απο θεμα αξιοπιστοας ποια θα διαλεγατε. Θελω μα το κανω χρονο, γιατι καθε εξαμηνο, πεφτουν ολα μαζεμενα.
ParhsG Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Εγω εχω μινεττα αλλα θα φυγω οταν ληξει επειδη οταν χρειαστηκα δεν βοηθησαν. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Εγω εχω μινεττα αλλα θα φυγω οταν ληξει επειδη οταν χρειαστηκα δεν βοηθησαν. Ειχα για λιγο το 1995 ..Τι σου εκαναν ?
ParhsG Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Ειχα για λιγο το 1995 ..Τι σου εκαναν ?Γιατι οταν χρειαστηκα φροντιδα ατυχηματος δεν ηρθαν. Μπορει να μην επρεπε να ερθουν λογω τραυματισμου αλλα οι περισοτεροι που ρωτησα ασφαλιστες κτλ λενε πως πρεπει 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Γιατι οταν χρειαστηκα φροντιδα ατυχηματος δεν ηρθαν. Μπορει να μην επρεπε να ερθουν λογω τραυματισμου αλλα οι περισοτεροι που ρωτησα ασφαλιστες κτλ λενε πως πρεπει Και το ανακριτικο επρεπε να ερθει και η φροντιδα ατυχηματος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις