Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρπριζ αλλαχτηκε, καμια δηλωση δεν εγινε γιατι ηταν σκοτεινα και δεν προλαβα το παραμικρο πανω στις στροφες. 

Απο την ασφαλιστικη δεν ζητηθηκε καμια πινακιδα, παρα μονο με ρωτησαν αν με βολευε καποια carglass και οταν ειπα οχι, βρηκαν αυτοι συνεργειο.

• Like 1
  • Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη δεν ειχα ποτε στο ασφαλιστηριο μου 'οδικη βοηθεια',

και σκεφτομαι να βαλω για πρωτη φορα,

μου δινει καποιος μια εκτιμηση κοστους, ποσο επιβαρυνει τα ασφαλιστρα,

ωστε εστω και κατα προσεγγιση να ξερω τι να περιμενω;

Πχ 5-10 ευρω σε ετησια ασφαλιση;

Δημοσ.

Μπορεί να υπάρχει στο βασικό πακέτο και να εντάσσεται στο συνολικό κόστος οπως με την δική μου ασφάλεια που βγαίνει τον χρόνο 196ευρώ. Για την αλιανζ αναφέρομαι. Αν την βάλεις έξτρα και που εκεί να υπολογίζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να υπάρχει στο βασικό πακέτο και να εντάσσεται στο συνολικό κόστος οπως με την δική μου ασφάλεια που βγαίνει τον χρόνο 196ευρώ. Για την αλιανζ αναφέρομαι. Αν την βάλεις έξτρα και που εκεί να υπολογίζεις.

Δεν καταλαβαινω ακριβως τι εννοεις με τον ορο 'βασικο πακετο'.

Καλυψεις εχω, διαφορες. Αρα αν θελω κατι παραπανω, δεν ειναι εξτρα;

Μακαρι να πετυχω κι εγω 200αρι σε νεα ασφαλεια στην ergo που θελω να κανω,

με τις κλασικες καλυψεις(οχι τελειως basic, αλλα ουτε και πολλα-πολλα), + την οδικη βοηθεια που θελω να βαλω,

σε ετησιο ασφαλιστηριο.

------------------------------

ΠΡΟΦΙΛ?

Ξερει καποιος αν οι ασφαλιστικες, η καθε μια μονη, οι ολες μαζι με καποιο τροπο,

κρατουν ενα προφιλ μας σαν ατομα-οδηγοι-πελατες;

Θελω να πω, σε νεα ασφαλιση που θα κανω,

πως θα ξερουν οτι ειμαι 'καλος' οδηγος, διχως ατυχηματα,

και ολα τα συναφη;

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω ακριβως τι εννοεις με τον ορο 'βασικο πακετο'.

Καλυψεις εχω, διαφορες. Αρα αν θελω κατι παραπανω, δεν ειναι εξτρα;

Μακαρι να πετυχω κι εγω 200αρι σε νεα ασφαλεια στην ergo που θελω να κανω,

με τις κλασικες καλυψεις(οχι τελειως basic, αλλα ουτε και πολλα-πολλα), + την οδικη βοηθεια που θελω να βαλω,

σε ετησιο ασφαλιστηριο.

------------------------------

ΠΡΟΦΙΛ?

Ξερει καποιος αν οι ασφαλιστικες, η καθε μια μονη, οι ολες μαζι με καποιο τροπο,

κρατουν ενα προφιλ μας σαν ατομα-οδηγοι-πελατες;

Θελω να πω, σε νεα ασφαλιση που θα κανω,

πως θα ξερουν οτι ειμαι 'καλος' οδηγος, διχως ατυχηματα,

και ολα τα συναφη;

έχει 2 πακέτα το βασικό είναι με λίγα λόγια για περίπτωση ατυχήματος, και στο άλλο σε μαζεύουν ακόμη και αν μείνεις από βενζίνη.  

230 δίνω εγώ τον χρόνο στην ergo αλλά θα μπορούσε να ήταν ποιο κάτω (υπάρχει 2ος οδηγός κ.α) σε opel corsa C 1.2 του 2001 με θραύση,οδική κτλ

έχουν φακελωμένο το αυτοκίνητο. όσα χέρια και αν αλλάξει,σε όποια εταιρία και αν ήταν/είσαι μπορούνε να δουν αν και πότε είχε ατύχημα...

Δημοσ.

Συνηθως στην Οδικη βοηθεια υπαρχει και η φροντιδα ατυχηματος που καλεις και ερχοντε επι τοπου καταγραφουν οτι εχει σχεση με ατυχημα και δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο .

Αλλες εταιρεις την παρεχουν μονο στον τοπο του ατυχηματος (Εθνικη) και αλλες εντος 24ωρωn  οπου το ζητησεις (Allianze).

Σε οσες ξερω η δηλωση ατυχηματος μπορει να γινει και μεσω internet αν δεν εχεις φροντιδα ατυχηματος.

• Like 1
Δημοσ.

έχει 2 πακέτα το βασικό είναι με λίγα λόγια για περίπτωση ατυχήματος, και στο άλλο σε μαζεύουν ακόμη και αν μείνεις από βενζίνη.  

230 δίνω εγώ τον χρόνο στην ergo αλλά θα μπορούσε να ήταν ποιο κάτω (υπάρχει 2ος οδηγός κ.α) σε opel corsa C 1.2 του 2001 με θραύση,οδική κτλ

έχουν φακελωμένο το αυτοκίνητο. όσα χέρια και αν αλλάξει,σε όποια εταιρία και αν ήταν/είσαι μπορούνε να δουν αν και πότε είχε ατύχημα...

Το αυτοκινητο το εχουν φακελωμενο.

Το οτι εγω ειμαι καλος οδηγος, ειμαι φακελωμενος ωστε να εχω αντιστοιχη ευνοικη μεταχειριση; (αν υπαρχει)....

Αφου ειμαστε που ειμαστε φακελωμενοι, να εχουμε και κανενα καλο ρε παιδια!

Αμα αλλαξω αμαξι, ολα χανονται για μενα; tabula rasa?

Δημοσ.

Το αυτοκινητο το εχουν φακελωμενο.

Το οτι εγω ειμαι καλος οδηγος, ειμαι φακελωμενος ωστε να εχω αντιστοιχη ευνοικη μεταχειριση; (αν υπαρχει)....

Αφου ειμαστε που ειμαστε φακελωμενοι, να εχουμε και κανενα καλο ρε παιδια!

Αμα αλλαξω αμαξι, ολα χανονται για μενα; tabula rasa?

Τα στοιχεια του οδηγου/ιδιοκτητη  εχουν φακελωμενα .

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ψάχνω να δω για 6μηνη ασφάλεια αν θα συνεχίσω στην ergo που έχω η να βγάλω αλλου. τωρα την εχω σχεδον φουλ στα 160€ εξάμηνη δλδ, αστικη, νομική, καλυψη απο ανασφάλιστο, καιρικά φαινόμενα χωρίς χαλάζι, σεισμους, κρύσταλλα, τρομοκρατικές ενέργειες, ολική-μερική κλοπή δεν θυμαμαι αν εχω και οδική.

καλά είναι τα 160 που δίνω για αυτές τις παροχές?

αν όχι έχετε να προτείνετε κάποια φτηνοτερη και εξίσου αξιόπιστη που να δίνει τα ίδια?

Δημοσ.

κοιταξα και στο παραπανω εκει γυρω στα 160 βγαινουνε σχεδον ολες. το θεμα ειναι τα ψιλα γράμματα στους ορους πχ είδα η anytime σου βαζει καπέλο 4% απαλλαγη.

Δημοσ.

κοιταξα και στο παραπανω εκει γυρω στα 160 βγαινουνε σχεδον ολες. το θεμα ειναι τα ψιλα γράμματα στους ορους πχ είδα η anytime σου βαζει καπέλο 4% απαλλαγη.

Τι εννοεις καπελο απαλλαγη ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...