stefan123 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Αστικη ευθυνη/υλικες ζημιες/σωματικες βλαβες,ζημια απο ανασφαλιστο,φροντιδα ατυχηματος,οδικη βοηθεια,θραυση κρυσταλλων και νομικη προστασια.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Αστικη ευθυνη/υλικες ζημιες/σωματικες βλαβες,ζημια απο ανασφαλιστο,φροντιδα ατυχηματος,οδικη βοηθεια,θραυση κρυσταλλων και νομικη προστασια..... Καλα ειναι για 6μηνο .
savvas15 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Πληρώνω 136 το μηνα για εξάμηνο, εντωμεταξύ λήγει τώρα 22 του μηνα, έκανα μια ερευνα στο διαδίκτυο και βρήκα με 86 ευρώ το εξάμηνο με οδική και θραύση κρυστάλλων. Το ερώτημα είναι πρέπει να ενημερώσω την ασφαλιστική που είμαι τώρα ότι δεν θα ανανεώσω η απλά την αφήνω να λήξει και κάνω στην άλλη εταιρία?
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Αλλαξα σε 3 αυτοκίνητα από μια εταιρεια σε άλλη χωρις να ειδοποιησω .Από Allianze σε anytime . Απλα εβαλα να ξεκιναει το συμβολαιο μια μερα πριν την ληξη του γιατι εχουν διαφορετικη ωρα ληξης τα συμβολαια σε κάθε εταιρεια . Ταχυπληρωμες που ειχα λαβει απλα τις αγνησα από Alianze.
paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 αυτό που έκανα εγω ήταν απλα να ενημερώσω όπου πληρωνα με καταθεση κλπ ενώ στην anytime που ήμουν πριν με παγια εντολή καρτας πηρα τηλ και εστειλα μειλ για ακυρωση 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 αυτό που έκανα εγω ήταν απλα να ενημερώσω όπου πληρωνα με καταθεση κλπ ενώ στην anytime που ήμουν πριν με παγια εντολή καρτας πηρα τηλ και εστειλα μειλ για ακυρωση Εγω δεν εβαλα παγια εντολη γατι δεν ειχε καμμια εκπτωση .
teddy71 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Παιδες εναν κωδικο στην hellas direct να ανανεωσω την ασφαλεια του αυτοκινητου..ευχαριστω προκαταβολικα... γραψε praktiker
paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 γραψε praktiker δεν ισχυει παντα, ειχε καποια ημερομηνια ληξης. Πηγε φιλος που δεν ηξερε οτι εχω εγω εκπτωτικο να το χρησιμοποιησει προσφατα και δε το επαιρνε..
savvas15 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Mπήκα από περιέργεια σε αυτή την hellas direct και μου έβγαλε ένα ποσο 89 ευρώ για 6 μήνες, με νομική προστασία,θραύση κρυστάλλων,οδική και κάτι αλλα. Μετά μου άνοιξε ένα παραθυράκι διπλα και μου έδωσαν ένα κωδικό -10 ευρώ δηλαδή 79. Eιναι αξιόπιστη η θα ψάχνουμε και δεν θα τους βρίσκουμε?
paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Προς το παρον αξιόπιστη φαίνεται. Το έψαξα και εγώ παρά πολύ. Επισησ Τα ονόματα που είναι από πίσω είναι σοβαρά επιχειρηματικά τουλαχιστον και τον έναν τον είχα γνωρίσει προσωπικά. Γενικά να προτιμάτε 6μηνα συμβόλαια ανεξαρτήτως εταιρείας. Είδαμε και πολλές μεγάλες κι γνωστές πως πιστόλι σαν σε μια νύχτα. Εάν θέλεις 20€ κουπόνι στείλε μου πμ να σου βγει 69! Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2017 από paylidis 1
savvas15 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Eκανα αίτηση στα 79 ευρώ και μου έστειλαν κωδικό πληρωμής για να παω αύριο το πρωί στην τράπεζα να βάλω τα χρήματα. Παίζει κάνας τρόπος να προσθέσω τωρα το κουπόνι η το αφήνω ως έχει?
paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Eκανα αίτηση στα 79 ευρώ και μου έστειλαν κωδικό πληρωμής για να παω αύριο το πρωί στην τράπεζα να βάλω τα χρήματα. Παίζει κάνας τρόπος να προσθέσω τωρα το κουπόνι η το αφήνω ως έχει?Μπορείς να μπεις να ξανακάνεις τη διαδικασία νομίζω. Πιθανώς να σου έχουν στείλει κ μειλ δες την προσφορά Αν υπάρχει. Πες μου να σου στείλω το κουπόνι αν θες με πμ
mynam3 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Μετα απο ταξιδι, σε επαρχιακο δρομο εξω απο τον Πυργο εφαγα πετραδακι στο παρμπριζ απο διερχομενο οχημα. Επικοινωνησα με την hellas direct, χωρις πολλα πολλα μου προτειναν και συνεργαζομενο συνεργειο στην πολη του Πυργου - πλην carglass- και με αναμονη μιας ημερας το εφτιαξα. Αυτα, για να λεγονται και τα σωστα καπου καπου Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2017 από mynam3 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μετα απο ταξιδι, σε επαρχιακο δρομο εξω απο τον Πυργο εφαγα πετραδακι στο παρμπριζ απο διερχομενο οχημα. Επικοινωνησα με την hellas direct, χωρις πολλα πολλα μου προτειναν και συνεργαζομενο συνεργειο στην πολη του Πυργου - πλην carglass- και με αναμονη μιας ημερας το εφτιαξα. Αυτα, για να λεγονται και τα σωστα καπου καπου Αλλαχτηκε το παρπριζ ?Εκανε δηλωση ο άλλος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις