Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δωσω το υπαρχον αμαξι μου, και παρω ένα αλλο,

- Η ασφαλεια μπορει να 'μεταφερθει', απο το παλιο στο νεο; Προφανως με αναπροσαρμογες στην αξια του αυτοκινητου και τα συναφη.

- Μπορω ομως επιπλεον να την τροποποιησω κιολας; πχ να την κανω ετησια απο 6μηνη, να βαλω οδικη βοηθεια κλπ Γινεται; Πληρωνω την διαφορα μονο;

Ελπιζω οντως να γινεται και μεταφορα, και 'εμπλουτισμος' της ασφαλειας, γιατι ειναι κριμα να χασω τους υπολοιπους μηνες της ασφαλισης και να κανω μια απο την αρχη.

Δημοσ.

Φυσικα και γινοντε  ολα αυτα .Θα σου αφαιρεσουν οτι ηταν μεχρι να ληξει και θα  κανεις καινουργια .

Σαν να κανω νεα, με συμψηφισμο της παλαιας δηλαδη. Σωστα;

Δημοσ.

Θα σου επιστρέψουν τα χρήματα που αναλογούν στο υπόλοιπο του ασφαλιστηρίου σου και θα κανείς νέα ασφάλεια δεν υπάρχει συμψηφισμός.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου επιστρέψουν τα χρήματα που αναλογούν στο υπόλοιπο του ασφαλιστηρίου σου και θα κανείς νέα ασφάλεια δεν υπάρχει συμψηφισμός.

Δηλαδη θα μου δωσουν μετρητα, ή θα κανουν καταθεση σε λογαριασμο μου, οταν λες 'θα μου επιστρεψουν';

Δημοσ.

Δηλαδη θα μου δωσουν μετρητα, ή θα κανουν καταθεση σε λογαριασμο μου, οταν λες 'θα μου επιστρεψουν';

Θα τα αφαιρεσουν απο οσο κανει η νεα ασφαλιση .

Δημοσ.

Αναφορα κανει μονο...πηρα τηλεφωνο την hellas direct κανοντας την τρελιτσα οτι ειχα και τον εχασα αλλα δεν δινουν....:-):-)

Οποτε αν μπορει καποιος ας βοηθησει...ευχαριστω..

Δημοσ.

Έχεις πμ! Όποιοι θέλετε για κωδικό στείλτε ένα πμ απλά γιατί είναι ο αριθμός κυκλοφορίας όποτε καλό είναι να μην υπάρχει δημόσια

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον για εξαμηνη απο 154 ευρω που ηταν η δικια μου στην groupama πηγε στην hellas direct στα 122 ευρω με τις ιδιες καλυψεις και με τον κωδικο στα 102 ευρω.....ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια για την συνδρομη τους....

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον για εξαμηνη απο 154 ευρω που ηταν η δικια μου στην groupama πηγε στην hellas direct στα 122 ευρω με τις ιδιες καλυψεις και με τον κωδικο στα 102 ευρω.....ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια για την συνδρομη τους....

Για οοσυς δεν ξερουν groypama ειναι ο παλιος Φοινικας. Τι καλυψεις σου εδωσε με 102 ευρω το εξαμηνο ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...