Luxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Την επομενη εβδομαδα θα παραλαβω το καινουριο ford focus ecoboost. Θα ηθελα να ρωτησω τι μου προτεινετε σχετικα με την ασφαλεια αυτοκινητου. Να βαλω μεσα εξτρα πραγματα, οπως ολικη/μερικη κλοπη και μικτη ασφαλεια; Αν τα βαλω ολα μαζι βγαινει 450 ευρω το εξαμηνο..
Liverpool89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Τοσα πολλα; εγω θα σου ελεγα να βαλεις ολικη μερική κλοπη, θραυση οδικη και μερικα αλλα οπως κλοπη εγγράφων, νομικη, ζημιες απο ανασφαλιστο. Μεικτη παντα πεφτεις στην παγιδα της απαλλαγης και πολλες φορες την γλιτώνουν οι ασφαλιστικές. Για εμενα καλυτερη επιλογή ειναι η online ασφαλεια. Σου βγαζει να επιλεξεις αναμεσα σε παρα πολλες, με τα πακετα που θες. Η ασφαλεια σε ενα λεπτό ειναι στο μαιλ σου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μου φαινοντε παρα πολλα Για κανε μια ερευνα στο https://www.insurancemarket.gr/
dollyyy19 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 σε καινουριο οχημα,την οδικη τι την θελεις?οχι οτι επιβαρυνει το κοστος,κανα 15αρι το 6μηνο ειναι,αλλα λεω...... Τοσα πολλα; εγω θα σου ελεγα να βαλεις ολικη μερική κλοπη, θραυση οδικη και μερικα αλλα οπως κλοπη εγγράφων, νομικη, ζημιες απο ανασφαλιστο.Μεικτη παντα πεφτεις στην παγιδα της απαλλαγης και πολλες φορες την γλιτώνουν οι ασφαλιστικές.Για εμενα καλυτερη επιλογή ειναι η online ασφαλεια. Σου βγαζει να επιλεξεις αναμεσα σε παρα πολλες, με τα πακετα που θες.Η ασφαλεια σε ενα λεπτό ειναι στο μαιλ σου.
Lecter D Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Το ότι είναι καινούργιο όχημα τι σχέση έχει με την επιλογή της οδικής; μπορώ να σκεφτώ 100 πράγματα που μπορεί να πάθει καινούργιο αυτοκίνητο και να χρειαστεί. Μεγάλη αφέλεια να μην έχεις στην ασφάλεια σου οδική βοήθεια. 6
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Το ότι είναι καινούργιο όχημα τι σχέση έχει με την επιλογή της οδικής; μπορώ να σκεφτώ 100 πράγματα που μπορεί να πάθει καινούργιο αυτοκίνητο και να χρειαστεί. Μεγάλη αφέλεια να μην έχεις στην ασφάλεια σου οδική βοήθεια. Συμφωνω απολυτα .Καποιες αντιπροσωπειες αυτοκινητων δινουν 1-3 χρονια δωρεαν οδικη σε καινουργια ΙΧ. 1
costacurta Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 450 εξάμηνο είναι τεράστιο ποσό. Απορώ σε ποια ασφαλιστική το βρήκες και τι έβαλες Καταρχήν εξαρτάται από παλαιότητά /φορολογισημοι ίπποι - κυβικά /και φυσικά τι έχει το πακέτο μέσα. Υποθέτω κάνεις μικτή γιαυτό πληρώνεις τόσο αλλά και πάλι είναι υπερβολικά. Το πιο σημαντικό όπως σου λένε είναι η οδική. Από εκεί ξεκινάς. Τα υπόλοιπα ακολουθούν. Εγώ πχ έβγαλα και την θραύση και πληρώνω στην interlife 100 εξάμηνο για 1500κ.με νομική /μαλουςπλας/ οδική βοήθεια καί ρυμουλκηση. Επίσης, σου προτείνω ένα τηλ στην insurance η απευθείας σε όποια ασφαλιστική θες να μην πληρώνεις μεσάζοντες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 67 το τριμηνο για δυο Audi TT 1800 κυβικα και 70 για Honda CRV 2000 κυβικα για αστικη ευθυνη , οδικη βοηθεια , προστασια από ανασφαλιστρο , προστασια bonus 2 φορες τον χρονο και φροντιδα ατυχυματος με Alianze . Προσοχη η εταιρεια σας να μετεχει στον φιλικο διακανονισμο εστω και αν είναι δωρο αδωρο αν δεν μετεχει του αλλου.
vairass Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Τζάμια, αστική ευθύνη, οδική βοήθεια και κλοπή!!! Όλα Στα 67 ευρώ το 3μηνο, κορολα 1998.
doctorkostis Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ρε παιδιά, παίζει σημαντικό ρόλο και η αξία του ασφαλιζομενου οχήματος. Δεν υπάρχει σύγκριση με αυτοκίνητα 10ετιας, πόσο μάλλον 20ετιας. 6
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Τζάμια, αστική ευθύνη, οδική βοήθεια και κλοπή!!! Όλα Στα 67 ευρώ το 3μηνο, κορολα 1998. Ολικη ή και μερικη κλοπη ? Τι νομιζεις θα σου δωσουν για ένα αυτοκινητο 20 ετων ? Ποια είναι η εμπορικη του αξια ? Πολλες εταιριες δεν ασφαλιζουν για κλοπη αυτοκίνητα με επορικη αξια κατω από 5000 ευρω. 1
margaritagr Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ολικη ή και μερικη κλοπη ? Τι νομιζεις θα σου δωσουν για ένα αυτοκινητο 20 ετων ? Ποια είναι η εμπορικη του αξια ? Πολλες εταιριες δεν ασφαλιζουν για κλοπη αυτοκίνητα με επορικη αξια κατω από 5000 ευρω. Ελα ντε!! ------------------- Η τιμή που σου έδωσαν δεν ειναι υπερβολικη για μικτή ασφάλιση-αν και ειναι τσιμπημενη. Εγώ δεν εκανα μικτή, αλλα έβαλα τα πάντα ολα, νόμικη υποστήριξη, ολικη-μερική κλοπή, προστασία απο καιρικά φαινόμενα κλπ κλπ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Όταν ασφαλιζουμε ένα αυτοκινητο καινουργιο για 15.000 που είναι η αξια του κανονικα η ασφαλιστικη είναι υποχρεωμενη κάθε χρονο να μειωνει το ασφαλιζομενο ποσο και κατ επεκταση τα ασφαλιστρα Καποιες δεν το κανουν και αν μετα από 5 χρονια χρειαστει να αποζημειωσουν δινουν την εμπορικη αξια και αν τους πεις μα εγω το ειχα ασφαλισει για 15000 το πολύ πολύ να σου επιστρεψουν μερος των ασφαλιστρων που εχεις καταβαλει και αντε να σου πουν και ένα συγνωμη που δεν το εκαναν από μονες τους .
vairass Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ολικη ή και μερικη κλοπη ? Τι νομιζεις θα σου δωσουν για ένα αυτοκινητο 20 ετων ? Ποια είναι η εμπορικη του αξια ? Πολλες εταιριες δεν ασφαλιζουν για κλοπη αυτοκίνητα με επορικη αξια κατω από 5000 ευρω. Αυτά που ζήτησα τα έδωσαν βρε Γιάννη, 2500, μια χαρά. 1
NickTG Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Την επομενη εβδομαδα θα παραλαβω το καινουριο ford focus ecoboost. Θα ηθελα να ρωτησω τι μου προτεινετε σχετικα με την ασφαλεια αυτοκινητου. Να βαλω μεσα εξτρα πραγματα, οπως ολικη/μερικη κλοπη και μικτη ασφαλεια; Αν τα βαλω ολα μαζι βγαινει 450 ευρω το εξαμηνο.. Αν μπορείς να το αγοράσεις πάλι εύκολα μην βάζεις τίποτα έξτρα. Θα σου μείνουν και τα λεφτά. Ο άλλος για παράδειγμα έβγαλε τη θραύση κρυστάλλων για να γλιτώσει 7€ το εξάμηνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις