lazo37 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 καλησπερα φιλοι του insomnia, ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας για τα 2 κινητα τα οποια με ενδιαφερουν αυτο τον καιρο το Galaxy S7 και το S7 Edge. Εχω διαβασει αρκετες κριτηκες οτι η κυρτη οθονη δε προσφερει κατι μοναδικο αλλα τελικα δημιουργει περισσοτερες δυσκολιες. Ποιο κινητο θα διαλεγατε εσεις ? και γιατι? επισης οποιαδηποτε αλλη ισαξια προταση γυρω στην τιμη των 400 ευρω ειναι ευπροσδεκτη
Fulgore Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 S7 edge αν σε ενδιαφερει η μεγαλυτερη οθονη και η καλυτερη μπαταρια. S7 αν δεν σε ενδιαφερει η κυρτη οθονη,θες μικροτερες ιντσες(και αρα καλυτερη χρηση με το ενα χερι)και η χρηματικη διαφορα δεν σου ειναι αδιαφορη. Πας απο καποια αλυσιδα και τα βλεπεις απο κοντα αφου οι διαφορες τους αυτες ειναι(οθονη,μπαταρια). Εναλλακτικες επιλογες στα χρηματα αυτα Htc 10 και OnePlus3t(κατευθειαν απο την ιδια την εταιρεια αυτο).
lazo37 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 S7 edge αν σε ενδιαφερει η μεγαλυτερη οθονη και η καλυτερη μπαταρια. S7 αν δεν σε ενδιαφερει η κυρτη οθονη,θες μικροτερες ιντσες(και αρα καλυτερη χρηση με το ενα χερι)και η χρηματικη διαφορα δεν σου ειναι αδιαφορη. Πας απο καποια αλυσιδα και τα βλεπεις απο κοντα αφου οι διαφορες τους αυτες ειναι(οθονη,μπαταρια). Εναλλακτικες επιλογες στα χρηματα αυτα Htc 10 και OnePlus3t(κατευθειαν απο την ιδια την εταιρεια αυτο). οσο για το htc 10 kai to oneplus3 ποια η γνωμη σου? ειναι εξισου αξιοπιστες με τη samsung? δε θελω να γινω fanboy αλλα ειχα το s2,s3 και s4 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο τη σειρα..μπορουν να κονταρουν τη samsung σε αποδοση και αξιοπιστια?
slk200gr Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 οσο για το htc 10 kai to oneplus3 ποια η γνωμη σου? ειναι εξισου αξιοπιστες με τη samsung? δε θελω να γινω fanboy αλλα ειχα το s2,s3 και s4 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο τη σειρα..μπορουν να κονταρουν τη samsung σε αποδοση και αξιοπιστια? οχι ουτε στην μεταπωληση κατα τα αλλα ειναι ακριβως ποως στα ειπε ο fulgore ,εγω εχω το edge το οποιο εχω ανεργοποιημενο ,θα ελεγα αρκετα αβολο ομως βαλε και ενα + στο αισθητκο κομματι
fotislado Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Θα συμφωνησω απολυτα με τον φιλο fulgore.εγω εχω το edge γιατι ηθελα μεγαλη οθονη και δυνατη μπαταρια.επισης ειναι αρκετα πιο ομορφο.εαν δεν σε ενδιαφερει το μεγεθος ομως της οθονης και της μπαταριας πας στο s7.
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Είναι δυσχρηστες οι edge οθόνες κακά τα ψέμματα. Σε περιορίζουν αρκετά. Το s7 edge είναι το καλύτερο τηλέφωνο αυτή τη στιγμή μετά το s8 αλλά οι edge οθόνη είναι deal breaker. Πάνε δες το δούλεψε το λίγο να δεις αν σε βολεύει και χτυπα το. Μετά πας στο εξαιρετικό one plus 3. Υπάρχει και το πιο οικονομικό le max 2 η το μεγάλο Mi Max στη μισή τιμή με υποβιβασμο στην κάμερα και στην οθόνη που δεν είναι amoled χωρίς να είναι κακές όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα