nassos97 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 καλησπερα παιδια.εχω θεμα με την εφαρμογη s health...αγορασα ενα μεταχειρισμενο ρουταρισμενο galaxy s6 edge με android 6.0 και το s health δουλευε κανονικα... οταν το πηγα σε μαγαζι να μου βαλουν το android 7.0 και να μου το ξερουταρουν ανοιγοντας την εφαρμογη μου πεταγετε το εξης μηνημα.<<δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα εφαρμογης λογω μιας νεας πολιτικης ασφαλειας,δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα του samsung health σε συσκευη με μη εξουσιοδοτημενες τροποποιησεις.(0x110040581) >> αν υπαρχει καποιος που να γνωριζει απο αυτα και και να εχει υποψη του καποιο τροπο επιλυσης του προβληματος παρακαλω να μου απαντησει αμεσα ευχαριστω.
saruman123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Προφανώς επειδή ήταν ρουταρισμενο και έγραψε το KNOX σου έβγαλε αυτό το μήνυμα.(σε συσκευη με μη εξουσιοδοτημενες τροποποιησεις)
dimips Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Υπάρχουν επιλογές για να το κάνεις να δουλέψει αλλά όλες χρειάζονται root. Μερικες απ αυτές είναι 1) να κάνεις root να σβήσεις με uninstaller την εφαρμογή και να περάσεις μία παλαιότερη περίπου απ το καλοκαίρι του 2016 που θα βρεις σε apkmirror site 2) Να περάσεις custom ROM όπου έχει καταργηθεί το Knox 3) ψάξε για τις υπόλοιπες στο XDA
saruman123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Σίγουρα τώρα που έγραψε το knox δεν θα δουλεύουν και άλλες εφαρμογές τις Samsung
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα