Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα windows κανών κανονικά τις ενημερώσεις που θέλει αλλά μου γράφει στο update για την κάρτα γραφικών ότι έχει αποτύχει... Επισης όταν πάω να βάλω τους drivers της κάρτας γραφικών μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με το λειτουργικό.ενώ κατεβαζω για τα windiws 10 τους driver.τι μπορεί να γίνεται ;

Δημοσ.

Για την κάρτα γραφικών ρε παιδιά μιλάω...το λέω και ποιο πάνω..

Εκεί που κάνουν τα windows update τις ολες τις ενημερώσεις και μου βγάζει ενα μνμ και μου λέειgraphics driver 0xc00007b αποτυχία.

Δημοσ.

Εκεί που κάνουν τα windows update τις ολες τις ενημερώσεις και μου βγάζει ενα μνμ και μου λέειgraphics driver 0xc00007b αποτυχία.

...η οποία κάρτα γραφικών τί μάρκα και μοντέλο είναι γίγαντά μου???

• Like 3
Δημοσ.

ποια καρτα εχεις ακριβως μοντελο τι ειναι nvidia η amd 

Δημοσ.

Πήγαινε εδώ και επέλεξε την κάρτα σου και το λειτουργικό. Λες για windows 10 αλλά δεν αναφέρεις αν είναι 32 ή 64bit.

Υ.Γ.

Όταν ζητάμε βοήθεια σε ένα φόρουμ πρέπει να δίνουμε και τα χαρακτηριστικά του συστήματος μας και το λειτουργικό για να μπορούν οι υπόλοιποι να βοηθήσουμε χωρίς να μαντεύουμε ή να αναλωνόμαστε σε ερωτήσεις.

Δημοσ.

Κατεβαζω τους driver για windows 10 64bit αλλά μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με το λειτουργικό σύστημα μου ενώ έχω τα windows 10, 64/bit..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...