nikos45call Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα έχουμε βρει λύση για το θέμα?
alkis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Η λύση ήταν ότι κατά το format, χρησιμοποίησε ps2 keyboard για να κανει τη δουλεια του.
manolis940 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 19 ώρες πριν, alkis13 είπε Η λύση ήταν ότι κατά το format, χρησιμοποίησε ps2 keyboard για να κανει τη δουλεια του. Αυτό είναι workaround και όχι solution. Νομίζω ότι η πιο κοντινή λύση βρίσκεται κάπου σε αυτό το post Έχω την εξής απορία. Τα usb στο bios δουλεύουν; Αν ναι και αν είναι disabled usb legacy suppoort by default θα πρέπει να ενεργοποιηθεί πρώτα. Για ακριβής λύση θα ήταν καλό τουλάχιστον να γνωρίζουμε το μοντέλο της μητρικής ή το μοντέλο laptop καθώς και το λειτουργικό που θα εγκατασταθεί . Ένα Googlaρισμα θα έδινε πιθανών ακριβέστατη λύση για το πως θα ενεργοποιηθεί. Αν @nikos45call δεν έχεις βρει λύση δώσε εδώ έστω και τα δικά σου
LeonV12 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Εχω διαβασει οτι τα 7 δεν εχουν τους drivers για να διαβασουν τις usb οταν κανεις καθαρη εγκατασταση γι αυτο και οταν φευγει απο τα bios σβηνουν ολα.Οποτε βαζεις ps/2 αλλιως βαζεις τα 10 και εισαι αρχοντας.Εφαγα ενα βραδυ για να το ανακαλυψω.Ολοι λεγανε για usb legacy και πρασινα αλογα.
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, LeonV12 είπε Εχω διαβασει οτι τα 7 δεν εχουν τους drivers για να διαβασουν τις usb οταν κανεις καθαρη εγκατασταση γι αυτο και οταν φευγει απο τα bios σβηνουν ολα.Οποτε βαζεις ps/2 αλλιως βαζεις τα 10 και εισαι αρχοντας.Εφαγα ενα βραδυ για να το ανακαλυψω.Ολοι λεγανε για usb legacy και πρασινα αλογα. Σε ποια μητρική-επεξεργαστή?
LeonV12 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Σε ποια μητρική-επεξεργαστή? Πχ στην X470 gaming pro με ryzen 2600
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, LeonV12 είπε Πχ στην X470 gaming pro με ryzen 2600 Τότε λοιπόν αυτός που σου έλεγε για πράσινα άλογα δεν ήξερε τι έλεγε. Σε ryzen 2ης γενιάς δεν μπαίνουν win 7.
manolis940 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Τότε λοιπόν αυτός που σου έλεγε για πράσινα άλογα δεν ήξερε τι έλεγε. Σε ryzen 2ης γενιάς δεν μπαίνουν win 7. Αυτό είναι αλήθεια, όμως υπάρχουν και πατέντες που μπορεί να κάνει κάποιος που έχει <<όρεξη>> και <<μεράκι>>.
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, manolis940 είπε Αυτό είναι αλήθεια, όμως υπάρχουν και πατέντες που μπορεί να κάνει κάποιος που έχει <<όρεξη>> και <<μεράκι>>. Διάβασε καλύτερα τι έγραψα και Διάβασε καλύτερα τι γράφει το άρθρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα