antreasmg Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 καλησπερα παιδια!!!παω να κανω φορματ στον υπολογηστη και μαλλον μου κλεινει τις usb θυρες και δεν εχω πληκτρολογιο και ποντικι για να κανω την εγκαταστηση!!!η μητρικη μου ειναι msi h110m pro - vh!ΥΠΑΡΧΕΙ καμια ρυθμηση στη μητρικη για να ειναι ανοιχτες οι θυρες?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μήπως έχεις πληκτρολόγιο ποντίκι σε usb 3 θύρα? Αν ναι δοκίμασε να τα βάλεις σε usb 2
antreasmg Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 σε usb 2 το εχω!!!γενικα τις εχει κλειστες ολες στις θυρες usb
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Σε πιο σημείο κολάνε /mouse/keyborad? φορτώνει κανονικά τα win από το usb και μετά κολλάει? Αν μπορείς βγάλε μια φωτό στο σημείο που κολλάνε.
antreasmg Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Κάνει μπουτ από το cd. Κανονικά και εκεί που σου βγάζει για να διαλέξεις γλώσσα των windows δεν μπορώ να πατήσω ελληνικά και επόμενο για να με πάει στις επιλογές repaiar η να κάνω φορμάτ για να βάλω τα windows γιατί δεν έχω ποντίκι ούτε πληκτρολόγιο λόγο ότι έχει κλειστές τις usb
Alexlooker Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 ποιο ποντικι εχειs ασυρματη ειναι η συνδεση;
denis_kos Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μήπως για κάποιο λογο είναι disabled το usb legacy support? Δες αν έχεις κανένα ξεχασμένο πληκτρολόγιο PS2 να βάλεις πάνω να το ενεργοποιήσεις. Αλλιώς αν το έκανες εσύ, βγάλε την μπαταρία της μητρικής να κάνει reset γιατί λογικά εργοστασιακά θα είναι enabled. 1
antreasmg Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Αυτό θα κάνω με την μπαταρία.. Και ότι γίνει
denis_kos Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Αυτό θα κάνω με την μπαταρία.. Και ότι γίνει Υποθέτω ξέρεις να το κάνεις. Αν δεν ξέρεις, βγάζεις καλώδιο τροφοδοτικού, βγάζεις μπαταρία και περιμένεις 2-3 λεπτα . Πάτα κ το power 1-2 φορές να ξεφορτίσουν όλα.
panos0100 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Αυτο και σε εμενα το κανει, δηλαδη εκει που ξεκινανε τα windows να γινει εγκατασταση, που διαλεγεις γλωσσα δεν λειτουργει καμια θυρα usb πρεπει να κανω 3 φορες επανεκινηση και μετα τα βλεπει, το ιδιο προβλημα ειχα και σε προηγουμενη μητρικη asrock h87 και σε αυτην gigabyte z97 μηπως ειναι επειδη τα εχω απο στικακι; αλλα και απο το δισκακι τα ιδια κανει παλι, δεν πειραξα τιποτα απο το bios
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Κάνει μπουτ από το cd. Κανονικά και εκεί που σου βγάζει για να διαλέξεις γλώσσα των windows δεν μπορώ να πατήσω ελληνικά και επόμενο για να με πάει στις επιλογές repaiar η να κάνω φορμάτ για να βάλω τα windows γιατί δεν έχω ποντίκι ούτε πληκτρολόγιο λόγο ότι έχει κλειστές τις usb Αυτό που έγραψε ο panos ισχύει. Με 2-3 επαννεκινήσεις δουλεύουν κανονικά. Δεν ξέρω τι σκάλωμα τρώει. Δες επίσης αυτό που έγραψε ο Denis να είναι enabled το legacy support για τα usb. Κάτω από το legacy support τι επιλογές υπάρχουν?
panos0100 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ναι αλλα το θεμα ειναι γιατι γινεται αυτο; μηπως επειδη οι καινουριες οι μητρικες εχουνε το UEFI πως το λενε αυτο το καινουριο bios και τρεχει πολυ γρηγορα και δεν προλαβαινει να δει τα usb; σε παλιους υπολογιστες δεν ειχαμε τετοια θεματα παντως
dimpa16 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Αυτό που θα σου προτείνω εγώ,είναι 1) Να συνδέσεις ένα DVD DRIVE sata στην μητρική σου 2) Να βρεις ένα πληκρολόγιο με σύνδεση ps2 και να το συνδέσεις πίσω 3) Κάνε κανονικότατα εγκατάσταση των windows,πέρνα και τους drivers της μητρικής (που θα έχουν και για usb-usb3) 4) Είσαι έτοιμος.
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Αυτό που θα σου προτείνω εγώ,είναι 1) Να συνδέσεις ένα DVD DRIVE sata στην μητρική σου 2) Να βρεις ένα πληκρολόγιο με σύνδεση ps2 και να το συνδέσεις πίσω 3) Κάνε κανονικότατα εγκατάσταση των windows,πέρνα και τους drivers της μητρικής (που θα έχουν και για usb-usb3) 4) Είσαι έτοιμος. Αναφέρθηκε πιο πάνω για ps/2. Το ότι είναι σίγουρη λύση ευχαριστώ πολύ. Άλλε άιντε να βρεις ps/2.
panos0100 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Αναφέρθηκε πιο πάνω για ps/2. Το ότι είναι σίγουρη λύση ευχαριστώ πολύ. Άλλε άιντε να βρεις ps/2. Γιατι με ps2 λειτουργει καλα; δηλαδη θα το βλεπει μετα κατευθειαν; αφου καμια θυρα δεν παιρνει ρευμα, ακομα και ενα στικακι να βαλεις δεν θα διαβασει τιποτα, ή ας πουμε να βγαλεις να βαλεις το ποντικι το πληκτρολογιο παλι τιποτα, δεν δινει ρευμα στις θυρες κατι γινεται και δεν ξερω γιατι το κανει αυτο, πρεπει να κανεις επανεκινηση και αν εισαι τυχερος θα το δει την 2 φορα, αλλιως την 3 και μετα 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα