futureshock Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 καλησπερα, καπου πηρε το ματι μου οτι το κρατος θα βλεπεις τι εισοδημα δηλωνεις και τι εξοδα κανεις(μεσω χρεωστικων ή πιστωτικων καρτων) π.χ αν δηλωνω 5000 το χρονο και βλεπουν οτι ξοδευω αλλα τοσα μεσω των καρτων θα πληρωνω παραπανω φορους. Ισχυει ; προσωπικα εχω χαμηλο εισοδημα και κανω κινησεις για την οικογενεια μου(πληρωνω λογαριασμους,στελνω λεφτα σε μελη τις οικογενειας) ξερει καποιος να μου απαντησει ;
NikosKallithea Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Εννοείται οτι θα πληρωσεις παραπάνω φορο, δεν διαβάζει ειδήσεις http://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/oi-pagides-pou-krivei-ipoxreotiki-xrisi-karton/ 3
futureshock Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 που να ρωτησω για λεπτομερειες σε σχεση με το εισοδημα μου; Λογιστη ή στην τραπεζα μου ;
_chris_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 το θέμα είναι ότι δε ρωτάς κάτι συγκεκριμένο αλλά γενικά.... το λογιστή σου θα ρωτήσεις, τι δουλειά έχει η τράπεζα 1
futureshock Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Βασικα το κυριο ερωτημα ειναι αν τα λεφτα που βγαζω ή στελνω σε μελη της οικογενειας φαινονται σαν εξοδα στο κρατος. αν εχω εσοδα 5000€ τον χρονο και κανω αγορες 5000€ και στελνω στα αδερφια μου αλλα 5000€ - δηλαδη συνολο 10.000€ σε κινησεις στην καρτα μου αυτο φαινεται σαν να εχω υπερβει αυτα που δηλωνω; Ή βλεπουν καθαρα τις αγορες που εχω κανει ;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μα πως γίνεται να έχεις έσοδα 5000€ και να ξοδευεις 10000€;
stelios18120 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ανάλωση προηγουμενων ετών Έβγαλε περισσότερα τα προηγούμενα χρόνια... 3
torq Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μα πως γίνεται να έχεις έσοδα 5000€ και να ξοδευεις 10000€; συνηθισμένο φαινόμενο. μου δίνει ο ξάδελφος, η γιαγιά, ο πατέρας...... μετρητά και πληρώνω λογαριασμούς από το δικό μου τραπεζικό λογαριασμό. θέλει να στείλει ο πατέρας μου λεφτά στον αδελφό μου που σπουδάζει; μου τα δίνει σε μετρητά και τα μεταφέρω μέσω του ebanking μου 1
futureshock Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 κανω πληρωμες για την οικογενεια λογο ευκολιας μεσω ebanking ( ΔΕΗ , ΔΕΥΑΣ , forthnet κλπ.) . Απο εκει και περα μπορει να στειλω αρκετα λεφτα στον αδερφο μου που ειναι σε αλλη πολη. και περα απο αυτα βαλτε και τις υπολοιπες αγορες supermarket κ.α που μπορει να κανω. συνηθισμένο φαινόμενο. μου δίνει ο ξάδελφος, η γιαγιά, ο πατέρας...... μετρητά και πληρώνω λογαριασμούς από το δικό μου τραπεζικό λογαριασμό. θέλει να στείλει ο πατέρας μου λεφτά στον αδελφό μου που σπουδάζει; μου τα δίνει σε μετρητά και τα μεταφέρω μέσω του ebanking μου ακριβως αυτο. Το θεμα ειναι οτι σε συνολο εχω περασει ηδη το εισοδημα μου και ειμαστε ακομα στον Απριλιο. Οποτε περα απο τις αγορες και πληρωμες λογαριασμων, η αποστολη χρηματων σε μελος της οικογενειας μου φαινεται και αυτο σαν εξοδο ;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Καλύτερα να ρωτήσεις τον λογιστή σου σε αυτήν την περίπτωση.
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Βάλε και άλλους δικαιούχους στον λογαριασμό 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ανάλωση προηγουμενων ετών Έβγαλε περισσότερα τα προηγούμενα χρόνια... Impossibru! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Αν γενικα τα εξοδα σου είναι παραπανω από τα εσοδα μπορεις να επικαλεστείς αν εχεις βεβαια κεφαλαιο από προηγουενα χρονια . Αν δεν εχεις θα εχεις τωρα πρόβλημα με δαπανες . Οι μεταφορες σε λογαριασμο αλλου δεν νομιζω να σου είναι πρόβλημα αλλα οι δαπανες διαβιωσης που είναι με καρτα και τυχον δοσεις δανειων θα είναι πρόβλημα αν δεν μπορεις να τις καλυψεις . 1
stelios18120 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ απ ότι είδα δεν χρειάζεται να χτίσουν αφορολογητο έτσι; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ απ ότι είδα δεν χρειάζεται να χτίσουν αφορολογητο έτσι; Αν είναι για ολο το 2017 όχι .Όπως και κάθε άλλος που για καποιο λογο δεν εχει εισοδημα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα