Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Εγω αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον εν ετη 2017 να παιζει καποιος games των 90s, 1 λεπτο να παιξω μου πονανε τα ματια.. Η απάντηση εξαρτάται από το πότε γεννήθηκες. Αν γεννήθηκες μετά το 90, είναι λογικό να μην μπορείς να το καταλάβεις! Σκέψου πως όταν εγώ σαν παιδάκι έβλεπα τα φλιπεράκια στα μαγαζιά και έπαιζα, τα έβλεπα όπως βλέπει τώρα ένας ένα 4K σύγχρονο video game! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemo23 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Εγω αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον εν ετη 2017 να παιζει καποιος games των 90s, 1 λεπτο να παιξω μου πονανε τα ματια.. Λογικό, από τα πολλά Frames/sec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ocelote Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μιας που τόσοι σπεύσατε να συνδέσετε Ελλάδα και μαυραγορίτες, τα 150€ που ζητάνε εντός συνόρων, είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που θα δείτε όχι απλά στο eBay αλλά ακόμα και σε καταστήματα του εξωτερικού (δείτε σχετ. φωτογραφία του άρθρου παρακαλώ)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μόνο και μόνο για retro decor αξιζει τα 70 ευρω! Ποια 70€; Πάνε αυτά, όποιος πήρε, πήρε! Εγω το πηρα απο public και το πουλησα 70 ευρω ακριβως. Αποφασισα οτι δεν το θελω και δεν εβγαλα ουτε ευρω κερδος. Κομπλεξ και κουτοπονηρια βγαζεις εσυ που θεωρεις οτι το κερδος ειναι Αγιο και οτι ο καθενας μας πρεπει να παταει τον συνανθρωπο του στο λαιμο. Υπαρχουν πολλοι που εχουν παρει πανω απο ενα κομματι με σκοπο τη μαυρη αγορα. Μιζερια ειναι να μη θελουμε την μαυρη αγορα; για πες μας. Από περιέργεια, πότε το πούλησες; Πριν ή μετά την ανακοίνωση ότι σταματάει η παραγωγή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Clock Master Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 To σενάριο η νιντέντο να τερμάτισε -στα φανερά- τη παραγωγή και να σπρώχνει στα κρυφά κομμάτια στο παραεμπόριο για να βγάζει τα τετραπλάσια τι πιθανότητες έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 To σενάριο η νιντέντο να τερμάτισε -στα φανερά- τη παραγωγή και να σπρώχνει στα κρυφά κομμάτια στο παραεμπόριο για να βγάζει τα τετραπλάσια τι πιθανότητες έχει; Καμία, και μόνο το λογιστικό κόστος θα ήταν τεράστιο. Η λιανική συμφέρει περισσότερο ακόμα και αν το κέρδος ανά τεμάχιο είναι πολύ μικρότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afantos Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Τα Χριστούγεννα πόσο θα έχουν πάει αλήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Τα Χριστούγεννα πόσο θα έχουν πάει αλήθεια; Νομίζω δύσκολο να πει κάποιος. Μπορεί να ανέβουν αρκετά, μπορεί και όχι. Μέχρι στιγμής πάντως βλέπω ότι αυτά που είναι σε υψηλές τιμές δεν φεύγουν. Αυτά που είναι σε σχετικά πιο νορμάλ τιμές έχουν ζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Να λέτε τα ονόματα των εταιριών ΣΩΣΤΑ όταν αρθρογραφείτε, είτε είστε 15 είτε 45 χρονών. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΤΕ, δεν κάνετε κουβέντα καφενείου με τους φίλους σας. Άκου Ninty... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lavrentish Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Χτες έβγαλα την ορίτζιναλ απ´ το πατάρι, την σύνδεσα κ έλιωσα στο ζέλντα κ το Μάριο. Τα 200€ θα τα φάω τυρόπιτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calculator Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Η απάντηση εξαρτάται από το πότε γεννήθηκες. Αν γεννήθηκες μετά το 90, είναι λογικό να μην μπορείς να το καταλάβεις! Σκέψου πως όταν εγώ σαν παιδάκι έβλεπα τα φλιπεράκια στα μαγαζιά και έπαιζα, τα έβλεπα όπως βλέπει τώρα ένας ένα 4K σύγχρονο video game! Παίζω arcade από 1978 και δεν συμφωνώ. Προχωράμε λιγάκι, το να λέμε ότι τα nes παιχνίδια είναι φοβερά είναι σαν να λέμε ότι η Βασιλειάδου ήταν ωραία γυναίκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ocelote Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Να λέτε τα ονόματα των εταιριών ΣΩΣΤΑ όταν αρθρογραφείτε, είτε είστε 15 είτε 45 χρονών. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΤΕ, δεν κάνετε κουβέντα καφενείου με τους φίλους σας. Άκου Ninty... Χίλια συγγνώμη, ντρέπομαι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Να λέτε τα ονόματα των εταιριών ΣΩΣΤΑ όταν αρθρογραφείτε, είτε είστε 15 είτε 45 χρονών. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΤΕ, δεν κάνετε κουβέντα καφενείου με τους φίλους σας. Άκου Ninty... The genesis does what Nintendon't. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Να λέτε τα ονόματα των εταιριών ΣΩΣΤΑ όταν αρθρογραφείτε, είτε είστε 15 είτε 45 χρονών. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΤΕ, δεν κάνετε κουβέντα καφενείου με τους φίλους σας. Άκου Ninty... Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό, δεν το έγραψε μειωτικά, ειρωνικά ή κάτι τέτοιο. Ένα ας πούμε χαϊδευτικό είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazaroslion Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 παιδες εχω πολλους γνωστους σε μαγαζια οι οποιοι εκαναν κρα απο την προηγουμενη εβδομαδα να τα αγορασουν ακομα και 100... κανεις δεν το περιμενε αυτο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα