Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδώ και κάνα μήνα το laptop μου πετάει μηνύματα low memory και μου κλείνει παράθυρα(στον chrome) κτλ..

και να πω ότι έχω και καμιά 20αρια πράγματα ανοιχτά, με chrome(3 tabs), viber, photoshop και μου πετάει μηνύματα και δεν μου πατάει και το start ούτε με κλικ ουτε με το κουμπί, μερικές φορές και μόνο με τον chrome...

είναι κάποιο bug των windows η έχω όντως λίγη μνήμη πλέον?(8gb δεν νομίζω πως είναι και λίγα πάντως..)

hQc2fJP.pngvo3m0Xo.png

Δημοσ.

Καλημέρα ,τα windows βλέπουν όλη την μνήμη ? Αν ναι ,το επόμενο λογικό βήμα είναι να ανοίξεις τον task manager και να ελέγξεις τί τρώει την περισσότερη μνήμη .Πρέπει να είναι αρκετά τα 8gb

Δημοσ.

Καλημέρα ,τα windows βλέπουν όλη την μνήμη ? Αν ναι ,το επόμενο λογικό βήμα είναι να ανοίξεις τον task manager και να ελέγξεις τί τρώει την περισσότερη μνήμη .Πρέπει να είναι αρκετά τα 8gb

ναι απ οτι βλεπω την βλεπουν:

DHvYmFD.png

στο task manager βλέπω ενα Windows Shell Experience Host που τρώει 280mb και μετά ενώ έχω ανοιχτό τον chrome με 2 παράθυρα αυτή την στιγμή(youtube,insomnia) μου βγάζει αυτό εδώ:

Gx8T9dG.jpg

Το λαπτοπ έχει ssd?

ναι εχει, mSata ssd

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω ακριβως το ίδιο προβλημα με το pc μου και νομίζω oτι ίσως έχει να κάνει με το οτι έχω βάλει στον firefox χρήση της μνήμης ως cache αντί του σκληρού

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω ακριβως το ίδιο προβλημα με το pc μου και νομίζω oτι ίσως έχει να κάνει με το οτι έχω βάλει στον firefox χρήση της μνήμης ως cache αντί του σκληρού

το εχει και ο chrome αυτο? 

Δημοσ.

Εγώ, παλαιότερα που μου έβγαζε αυτό το μήνυμα σε 18gb ram triple channel με i7, έβαλα ρύθμιση cache manual και σώθηκα

Δημοσ.

εγω εκανα αυτο που ελεγε στο βιντεο και προς το παρων δεν εχω καποιο θεμα.

ειχα στον C(ssd) 400-450mb απο πριν αλλα στον D τιποτα, οποτε εκανα τον D system managed και προς το παρων ολα καλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...