billyray Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δηλαδη εγω απλα περιμενω? Δεν τους αρχιζω στα τηλεφωνα να δω που βρισκεται το δεμα μου? Δεν μου χει ξανατυχει σε καποιο αλλο δεμα και εχω παθει αμοκ. Δεν ξερω τι να κανω, το αλλο που φοβαμαι επισης ειναι οτι αν παρω τηλεφωνο υπαρχει περιτπωση να επηρεασω το γεγονος για το αν θα περασει εκτελωνισμο η οχι? Δεν ξερω δλδ αν τους πω οτι το ψαχνω και το τι ειναι ας πουμε και τελικα επειδη το ψαξουν και αυτοι το περασουν για εκτελωνισμο αντι για να το περνουσαν λαου λαου μπας και δεν του δωσουν σημασια και περασει ετσι ξερω γω. Τι λετε παιζει τετοιο ενδεχομενο η μλκιες σκεφτομαι ?
stelios18120 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Άραξε και μην ανχωνεσαι Θα έρθει και το δικό σου με το πάσο του. Ελλάδα είσαι 1
akefaloskavalaris Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δηλαδη εγω απλα περιμενω? Δεν τους αρχιζω στα τηλεφωνα να δω που βρισκεται το δεμα μου? Δεν μου χει ξανατυχει σε καποιο αλλο δεμα και εχω παθει αμοκ. Δεν ξερω τι να κανω, το αλλο που φοβαμαι επισης ειναι οτι αν παρω τηλεφωνο υπαρχει περιτπωση να επηρεασω το γεγονος για το αν θα περασει εκτελωνισμο η οχι? Δεν ξερω δλδ αν τους πω οτι το ψαχνω και το τι ειναι ας πουμε και τελικα επειδη το ψαξουν και αυτοι το περασουν για εκτελωνισμο αντι για να το περνουσαν λαου λαου μπας και δεν του δωσουν σημασια και περασει ετσι ξερω γω. Τι λετε παιζει τετοιο ενδεχομενο η μλκιες σκεφτομαι ? Προφανώς και δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο. Και προφανώς δεν ανήκεις σε αυτούς που θα έπρεπε να παραγγέλνουν από Κίνα. Δεν είναι κακό, κάθε άλλο. Σκέψου ότι με 30-50 ευρώ παραπάνω, δεν θα αγχωνόσουν για τίποτα από όλα αυτά.
billyray Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Και προφανώς δεν ανήκεις σε αυτούς που θα έπρεπε να παραγγέλνουν από Κίνα. Δεν συμφωνω με αυτο που λες και δεν βρισκω τον λογο να δωσεις μια τετοια απαντηση, προφανως δεν ειχα παραπανω λεφτα να δωσω για να το παρω απο ελλαδα και γιαυτο κινουμαι στην αγορα της κινας, τωρα το αν θα περασει τελωνειο η οχι ειναι ρισκο για τον καθενα μας και για αλλους που τα εχουν να τα δωσουν αν εκτελωνιστει τους αγχωνει λιγο και τους ξενερωνει και για αλλους που δεν τα εχουν τους αγχωνει περισσοτερο, το θεμα ειναι οτι αυτη την φορα αντιμετωπισα αυτο το προβλημα και αγχωθηκα για x y λογους και ρωτησα αν εχει ξανα συμβει σε καποιον για να κινηθω αναλογως. Το να παρω μια τετοια απαντηση απο συμφορουμιτη με απογοητευει απλα και δεν με συμβολευει ουτε με βοηθαει για κατι. Θα μπορουσες την επομενη φορα να φερθεις καλυτερα φιλε μου, σκεψου πως θα σου φαινοταν εσενα να σου φερονταν ετσι και μετα δες αν θα σαρεσε να εχεις εσυ τετοια συμπεριφορα στους αλλους ενω κι εσενα δεν θα σαρεσε να σου μιλαν ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα