Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα ακομη και σημερα τριτη 2/5 δεν εχει καμια απολυτως ενημερωση περιμενα οτι μετα την πρωτομαγια θα εχει κινηση το πακετο και με καιει απειρα να δω την διαδρομη του γιατι θελω να δω αν τελικα θα παει τελωνειο :'(  Πως την βλεπετε παει για τελωνειο???

post-245445-0-88857300-1493768476_thumb.png

Δημοσ.

29/4 φόρτωση αντικείμενου και ακόμα δεν σου έχει έρθει;;;;

Περίεργο.

Για ρίξε ένα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ να δεις τι παίζει.

Δώσε ονοματεπώνυμο και tracking να δούνε τι γίνεται.

Πήγαινε και στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου και ρώτα μπας και έχει έρθει κάτι για εσένα.μπορει εκεί να είναι.

Δημοσ.

29/4 φόρτωση αντικείμενου και ακόμα δεν σου έχει έρθει;;;;

Περίεργο.

Για ρίξε ένα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ να δεις τι παίζει.

Δώσε ονοματεπώνυμο και tracking να δούνε τι γίνεται.

Πήγαινε και στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου και ρώτα μπας και έχει έρθει κάτι για εσένα.μπορει εκεί να είναι.

Αφού δε γράφει ότι έφτασε στην περιοχή του, πώς να φτάσει;Ακόμα Θεσσαλονίκη είναι
Δημοσ.

Ναι λέω από 29/4 και ακόμα να πάει στην περιοχή του; Τόσες μέρες;

Στο τελωνείο έχει χιλιάδες δέματα πιθανολογώ. Δε μου έχει τύχει προσωπικά να φτάσει το δέμα μου εκεί αλλά εφόσον δε λέει ότι έφτασε στο ταχυδρομείο της περιοχής του, λογικά θα πρέπει να περιμένει...
Δημοσ.

Ναι μενω βολο, αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι οσες φορες ειχα παραγγειλει απο κινα ολα τα δεματα ερχοντουσαν κατευθειαν απο αεροδρομιο αθηνας προς βολο, αυτην την φορα ομως πηγε πρωτα θεσσαλονικη και σημερα το πρωι το status του tracking αλλαξε και λεει αφιξει σε ΥΕΔ Θεσσαλονικης. Αρα αυτο σημαινει οτι περιμενω να πληρωσω ΦΠΑ? Εντωμεταξυ το κινητο το πηρα σε προσφορα στα 105 μαζι με μεταφορικα και ασφαλειες κτλπ, ο εκτελωνιστης ομως δεν θα μου εκτελωνισει με την τιμη που πληρωσα ετσι δεν ειναι? Δλδ αν τωρα το κινητο απο Gearbest εχει 120$ θα χρησιμοποιησει αυτην την τιμη?

post-245445-0-32764900-1493804686_thumb.png

Δημοσ.

Απ ότι μου έχουν πει,βλέπουν τι αντικείμενο είναι,κάνουν μια αναζήτηση και χτυπάνε με την τιμή που θα βρουν εκείνη την στιγμη ;)

Εσύ μπορεί 50€ να το πήρες αλλά στην αναζήτηση να έχει από 110€ οπότε με αυτή την τιμή θα φορολογηθεί

Δημοσ.

Ποοοοο γαμωτο, να ητανε η αρχικη τιμη που το πηρα και να πληρωσω και τους δασμους των 12€ παει στο διαολο, να πληρωσω τωρα ομως ενα 60€ η 70€ δεν αξιζει, καλυτερα να μην το παραλαβω ποτε με αυτην την λογικη

Δημοσ.

Εμενα ρε παιδια ακομη δεν υπαρχει καμια ενημερωση, τι κανω σε αυτην την περιπτωση? Εχει μια ολοκληρη εβδομαδα που λεει αφιξη σε ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Περα απο αυτο τιποτα αλλο, καλα ειναι δυνατον να πηγαινει ακομη σε αυτον τον προορισμο και παρολαυτα να μην εχει φτασει ακομη το πακετο εδω και μια βδομαδα? Γιατι αν ειχε φτασει θα επρεπε να λεει κατι ξερω γω , μια εκφορτωση απο μεταφορικο μεσο κατι τελος παντων, τι να πω.....

Δημοσ.

Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση γενικά

Και στα ΕΛΤΑ Αθήνας και Θεσσαλονίκης,ίσως είναι μεγάλος ο όγκος δεμάτων.. τι να πω.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση γενικά

Και στα ΕΛΤΑ Αθήνας και Θεσσαλονίκης,ίσως είναι μεγάλος ο όγκος δεμάτων.. τι να πω.

Δεν είναι ο όγκος. Είναι ότι τον π@ιζουν στην ΥΕΔ. Ποτέ δεν σηκώνουν τηλέφωνο και όταν το κανουν τότε σε κλείνουν κιολας μες τα μούτρα. Βαριουντε!
Δημοσ.

Μερικές αναφορές στους ανώτερους και πιστεύω μπορεί να στρώσει λίγο το θέμα τους.

Επίσεις οποίος μου το κλείσει τα μούτρα απλά την .....

Αν τον βρω (που θα τον βρω) έφυγε αναφορά,κράξιμο σε ανώτερους κτλπ.

Δημοσ.

Μερικές αναφορές στους ανώτερους και πιστεύω μπορεί να στρώσει λίγο το θέμα τους.

Επίσεις οποίος μου το κλείσει τα μούτρα απλά την .....

Αν τον βρω (που θα τον βρω) έφυγε αναφορά,κράξιμο σε ανώτερους κτλπ.

Μία φορά πήρα και δεν ξαναπήρα ποτέ! Εδώ οι ίδιοι οι άνθρωποι των κεντρικών ΕΛΤΑ στην Θεσσαλονίκη μου είπαν ότι ΥΕΔ δεν σηκώνουν σχεδόν ποτέ τηλέφωνο, λέω γιατί; Μου λένε ότι και καλά έχουν δουλειά. Και αυτήν την μοναδική φορά που πήρα ο τύπος έβγαλε το καλαμάκι από τον φραπε από το στόμα του και μετά μίλησε. Μη τους πνίξουμε και στην δουλειά δηλαδή...
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...