Tablet Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 καλησπέρα, έχω κάνει παραγγελία από το παραπάνω καταστημα στις 1 Απριλίου. Το πακέτο σύμφωνα με το tracking number που μου δώσανε, έφτασε Ολλανδία στις 12 Απριλίου και από εκεί έφυγε για Αθηνα (οπως λένε οι Ολλανδοί τουλάχιστον) στις 12 Απριλίου. Στις 17 Απριλίου τα Ολλανδικά ταχυδρομια γραφουν ότι "item has arrived in the country of destination". Στα ΕΛΤΑ μου λένε ότι οι Ολλανδοί λένε ότι το στείλανε αλλα δε το στείλανε και ότι είναι σε άλλη χωρα ακόμα (δε μου λένε πια, δε ξέρουν) και ότι μόλις φτάσει Ελλάδα θα φανεί στο σύστημα των ΕΛΤΑ.. Περίεργα μου ακούγονται όλα.. τι κάνω;
stelios18120 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Περίμενε μερικές μέρες ίσως δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος με το δέμα σου. Περίμενε μερικές μέρες ακόμα. Είναι γνωστό ότι κάνει λιγότερες μέρες να έρθει από Κίνα και γενικά από την άλλη άκρη του κόσμου παρά να το δούνε στα ΕΛΤΑ 1
Tablet Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Πάντως από Ολλανδία που μίλησα στο chat μου είπανε ότι το δέμα βρίσκεται Ελλάδα από τις 17 του μήνα.. Πως μπορώ να βγάλω άκρη να πάρω καπου τηλ;; Γιατί στο track των ΕΛΤΑ φαίνεται ότι είναι ακόμα Ολλανδία
sitiros22 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Περίμενε μερικές μέρες ίσως δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος με το δέμα σου. Περίμενε μερικές μέρες ακόμα. Είναι γνωστό ότι κάνει λιγότερες μέρες να έρθει από Κίνα και γενικά από την άλλη άκρη του κόσμου παρά να το δούνε στα ΕΛΤΑ ποσο αληθεια Στελιο... 1
billyray Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 εχω ακριβως το ιδιο προβλημα το 17track μου λεει οτι εχει φτασει στην χωρα προορισμου αλλα απο ελτα δεν εχει φανει κατι, ακομη λεει οτι εχει γινει αποστολη αντικιμενου απο το εξωτερικο, ακομη δλδ στα ελτα δειχνει οτι στελνεται το πακετο απο ολλανδια, δεν ξερω και γω τι θα κανω θα περιμενω το πολυ μεχρι 10 μερες και μετα θα ενεργησω αμα δεν δειξει καμια κινηση στο tracking των ελτα. Λογικα θα εγινε χαμος απο δεματα το πασχα και επειδη ητανε και αργια γιαυτο μαλλον το καθυστερουν τοσο πολυ τι να πω 1
vchristod84 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 εχω ακριβως το ιδιο προβλημα το 17track μου λεει οτι εχει φτασει στην χωρα προορισμου αλλα απο ελτα δεν εχει φανει κατι, ακομη λεει οτι εχει γινει αποστολη αντικιμενου απο το εξωτερικο, ακομη δλδ στα ελτα δειχνει οτι στελνεται το πακετο απο ολλανδια, δεν ξερω και γω τι θα κανω θα περιμενω το πολυ μεχρι 10 μερες και μετα θα ενεργησω αμα δεν δειξει καμια κινηση στο tracking των ελτα. Λογικα θα εγινε χαμος απο δεματα το πασχα και επειδη ητανε και αργια γιαυτο μαλλον το καθυστερουν τοσο πολυ τι να πω Το αντικείμενο σου είναι σε ένα σάκο στην Ελλάδα ο οποίος δεν έχει ανοιχτεί ακόμα. Όταν ανοιχτεί, θα αλλάξει το στάτους της αποστολής. Αυτό είναι και τίποτα άλλο. Μην αγχώνεσαι
stelios18120 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Παιδια έχουμε ξαναπεί Οι αποστολές από Κίνα θέλουν υπομονή.και πιο πολύ υπομονή θέλουν τα ΕΛΤΑ μας Κάνει 10 μέρες από Κίνα και άλλες 10 και βάλε να έρθει σπίτι μας από το κέντρο διανομής των ΕΛΤΑ Φταίνε ο μεγάλος όγκος δεμάτων και η ταχύτητα των υπαλλήλων μας....
billyray Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δεν αγχωνομαι , εχω ξανακανει και μαλιστα η μια απο αυτες συνεπεσε στις γιορτες χριστουγεννων και ειχε κανει συνολικα 25 μερουλες, ητανε πολυ γρηγορα και παλι και δεν ειχανε θεμα μια μερα μετα το 17track εμφανιζε το δεμα μου κανονικα μεσα στην ελλαδα το ελτα track. Απλα ηθελα να αναφερω οτι συμβαινει και σε μενα για να ξερει ο ts οτι δεν ειναι ο μονος που του συμβαινει και οτι δεν τρεχει κατι με το δικο του δεμα. Υπομονη πανω απολα Απλα εκνευριζομαι με τα ελτα και γενικοτερα με τις μεταφορες και τις αποστολες μεσα στην ελλαδα. Εγω πληρωσα στο Gearbest την 1η απριλιου και το δεμα σταλθηκε απο τις 6 απριλιου, οποτε εχουμε ακομα.... ισως και να το παραλαβω στις αρχες του μαιου Αλλα και μενα εφτασε στην χωρα προορισμου απο τις 17 απριλιου και πιστευω οτι στις 27 θα δειξει κινηση το δεμα μου απο ελτα track 1
billyray Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ωραια υστερα απο 11 μερες που καθοταν στην ελλαδα ως δια μαγειας ενημερωθηκε το elta track και μου λεει οτι εφτασε σημερα στην χωρα προορισμου ))))))) . Επιτελους κινηση στο πακετο χαχαχαχα 1
vchristod84 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ωραια υστερα απο 11 μερες που καθοταν στην ελλαδα ως δια μαγειας ενημερωθηκε το elta track και μου λεει οτι εφτασε σημερα στην χωρα προορισμου ))))))) . Επιτελους κινηση στο πακετο χαχαχαχαΠΑΝΤΑ έτσι γίνεται
Tablet Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ωραια υστερα απο 11 μερες που καθοταν στην ελλαδα ως δια μαγειας ενημερωθηκε το elta track και μου λεει οτι εφτασε σημερα στην χωρα προορισμου ))))))) . Επιτελους κίνηση στο πακετο χαχαχαχα το ίδιο και σε μένα.. μάλλον μαζι μας έρχονται.. οποιος παραλάβει πρώτος κερδίζει!
billyray Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 σημερα ομως που παρατηρησα την κινηση κατι περιεργο συμβαινει...απο κ.δ. αθηνων το στελνουν κ.δ.θεσσαλονικης, σε ολα μου τα δεματα δεν εχει ξαναγινει κατι παρομοιο. Ολα οταν λεγαν κλεισιμο κ.δ.Αττικης εφθανε κατευθειαν στο κ.δ. λαρισας δεν εκανε ταξιδι προς θεσσαλονικη. Σας ετυχε και εσας? Εντωμεταξυ θεσσαλονικη παν τα δεματα για εκτελωνισμο?
billiboo Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 σημερα ομως που παρατηρησα την κινηση κατι περιεργο συμβαινει...απο κ.δ. αθηνων το στελνουν κ.δ.θεσσαλονικης, σε ολα μου τα δεματα δεν εχει ξαναγινει κατι παρομοιο. Ολα οταν λεγαν κλεισιμο κ.δ.Αττικης εφθανε κατευθειαν στο κ.δ. λαρισας δεν εκανε ταξιδι προς θεσσαλονικη. Σας ετυχε και εσας? Εντωμεταξυ θεσσαλονικη παν τα δεματα για εκτελωνισμο? εδω εμενα εκανε 4-5 μερες να παει απο κδ θεσσαλονικης στα ελτα της περιοχης μου.....(θεσσαλονικη)
Donalhioy Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Εντωμεταξυ θεσσαλονικη παν τα δεματα για εκτελωνισμο? δυστηχως
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 δυστηχωςΌχι όλα όμως. Κυρίως κινητά, ταβλετ, λάπτοπ. Έχω κάνει πάνω από 60 παραγγελιες από Κίνα με 3 κινητά ανάμεσα τους και σταμάτησαν μόνο το Mi max μου (πλήρωσα ΦΠΑ +12€ έξοδα) όλα τα άλλα ήταν και μεγάλα δέματα, οθόνες κινητών, θήκες ταβλετ, οθόνες ταβλετ, θήκες tempered κτλ αλλά και κάτι καλύμματα καρεκλών που ήταν πολύ βαριά. Κανένα από αυτά δεν σταμάτησε, ούτε 3€ δεν έχω πληρωσει. Μένω Θεσσαλονίκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα