Simos805 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα: έχω συνδεδεμένο ένα σκληρό δίσκο στο MacBook μου τον οποίο τον έχω σε κοινή χρήση μέσω τοπικού δικτύου ώστε να έχω πρόσβαση σε αυτόν από άλλο Mac. Όταν θέλω όμως να τον αποσυνδέσω, κάνω δεξί κλικ και "Εξαγωγή" αλλά μου λέει ότι ο δίσκος δεν μπορεί να εξαχθεί επειδή πραγματοποιείται κοινή χρήση του. Δοκιμάζω να σταματήσω την κοινή χρήση του (κάνοντας δεξί κλικ και ξετικάροντας το "Κοινόχρηστος φάκελος"), αλλά και πάλι μου όταν προσπαθώ να τον κάνω εξαγωγή μου βγάζει το ίδιο μήνυμα! Να πω επίσης πως έχω κι άλλους δίσκους σε κοινή χρήση αλλά με αυτούς δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, τους κάνει eject κανονικά! Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω ώστε απλά να του κάνω εξαγωγή?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drmanakias Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Disk Utility > Unmount > mount > Εξαγωγη μεσα απο το finder Σε μένα δουλεύει όταν κολλάει μερικές φορές και δέν αποσυνδέεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα