Ntelosxxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Συγνωμη αν γραφω σε λαθος topic αυτο το θεμα, δεν ξερω που αλλου να αναφερθω."Αγορασα" απο ενα παιδι του φορουμ με πολλες καλες αξιολογησεις ενα J7 2016, δλδ του εκανα καταθεση τα λεφτα πριν το Πασχα και απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση ενω μου ειχε πει θα το στειλει απο τριτη και μετα κι εχουν περασει 2 βδομαδες+. Του εχω στειλει πολλα μνματα και εχω μιληση με παλιους αγοραστες του που μου ειπαν δεν ειχαν κανενα προβλημα. Τι να κανω σαυτην την περίπτωση εκτός κακιας αξιολόγησης?http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/samsung/886449-samsung-galaxy-j7-2016-gold-με-θηκη-και-glass-απτην-πρωτη-μερα-ευκαιρια/
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Συγνωμη αν γραφω σε λαθος topic αυτο το θεμα, δεν ξερω που αλλου να αναφερθω. "Αγορασα" απο ενα παιδι του φορουμ με πολλες καλες αξιολογησεις ενα J7 2016, δλδ του εκανα καταθεση τα λεφτα πριν το Πασχα και απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση ενω μου ειχε πει θα το στειλει απο τριτη και μετα κι εχουν περασει 2 βδομαδες+. Του εχω στειλει πολλα μνματα και εχω μιληση με παλιους αγοραστες του που μου ειπαν δεν ειχαν κανενα προβλημα. το ψευδώνυμο του ειναι ******** και λεγετε βαση τραπεζικου λογαριασμου *********** Τι να κανω σαυτην την περίπτωση εκτός κακιας αξιολόγησης? http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/samsung/886449-samsung-galaxy-j7-2016-gold-με-θηκη-και-glass-απτην-πρωτη-μερα-ευκαιρια/ Σβήσε αυτά που έκανα με αστεράκια γιατί θα διαγραφεί το θέμα σου
petran91 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Σβήσε αυτά που έκανα bold γιατί θα διαγραφεί το θέμα σου Καθώς και το λινκ της αγγελίας και την φωτογραφία με τα προσωπικά στοιχεία, αν δεν κάνω λάθος. Λέει ότι λείπει εξωτερικό και ότι θα ήταν διαθέσιμο από 17/4, δηλαδή μια εβδομάδα πριν. Επίσης έχει να μπεί από τις 14/4 από ότι λέει στο προφίλ του. Δεν ξέρω, αλλά εγώ θα περίμενα λίγο ακόμα πριν αρχίσω να τον διασύρω παντού ονομαστικά. Δεν του δίνω άλλοθι αλλά άνθρωποι είμαστε.
Ntelosxxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 τα εσβησα απλα νομιζα οτι πρεπει να ξέρετε απο ποιον εξαπατήθηκα.
Ntelosxxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 ok θα περιμενω λιγο ακομα. πειτε μου ομως επειδη απο τα νευρα μου εβαλα κακη αξιολογηση, πως μπορω να τη σβησω προς το παρον.
petran91 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 ok θα περιμενω λιγο ακομα. πειτε μου ομως επειδη απο τα νευρα μου εβαλα κακη αξιολογηση, πως μπορω να τη σβησω προς το παρον. Κάνε απλά αναφορά στην αξιολόγηση και γράψε τον λόγο που θες να σβηστεί, ώστε να την αφαιρέσουν οι mods.
Ntelosxxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ευχαριστω παιδες. Θα περιμενω κανα 10ρια μερες ακομα. Ευχομαι να μην τα ξαναπουμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις