Vasilis000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, ψάχνω μία συγκεκριμένη κάρτα γραφικών (xfx Radeon rx480 8gb gtr black edition) την οποία έχω βρει και εντός Ελλάδας αλλά η τιμή της έχει ανέβει εξωφρενικά μέσα στην τελευταία εβδομάδα. Βρήκα την ίδια στο Amazon της Γερμανίας (Amazon.de) αλλά μην έχοντας αγοράσει ξανά από έξω, δεν ξέρω πως λειτουργούν οι επιβαρύνσεις όσον αφορά φόρους, τελωνεία (?) (φυσικά εκτός από τα μεταφορικά)... Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Επίσης, γνώμες ως προς τις αγορές από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα? Ευχαριστώ!
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δοκίμασε και σε caseking.de από κει παρήγγειλα την ίδια και μου βγήκε 300 με μεταφορικά.. Απλά θα αργήσει επειδή δεν την έχουν σε stock.
Vasilis000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δοκίμασε και σε caseking.de από κει παρήγγειλα την ίδια και μου βγήκε 300 με μεταφορικά.. Απλά θα αργήσει επειδή δεν την έχουν σε stock. Οκ, ευχαριστω για την απάντηση, θα το κοιτάξω! Όποιος άλλος έχει κάτι άλλο να προσθέσει, ας το γράψει
Grim Ripper Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Εφόσον αγοραστεί από Ευρώπη τότε δεν θα έχεις εκτελωνισμό. Για αγορές εκτός Ε.Ε υπάρχει φόρος εκτελωνισμού (συνήθως). 1
Vasilis000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Εφόσον αγοραστεί από Ευρώπη τότε δεν θα έχεις εκτελωνισμό. Για αγορές εκτός Ε.Ε υπάρχει φόρος εκτελωνισμού (συνήθως). Θα υπάρξουν άλλες πιθανές χρεώσεις? Θέλω να μάθω δηλαδή τι να περιμένω...
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Θα υπάρξουν άλλες πιθανές χρεώσεις? Θέλω να μάθω δηλαδή τι να περιμένω... Εγώ πλήρωσα 19-20 ευρώ μεταφορικά πχ απ το site που σου είπα πιο πάνω. Τα υπόλοιπα όπως mindfactory.de κτλ, δεν ξέρω πόσο έχουν. Μπες στα site και δοκίμασε τα ρε συ.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Να κάνω μια ερώτηση? Γιατί δεν περιμένεις λίγο να δεις σε rx 580? (να περιμένει να δεις τι θα κάνουν οι διάφορες υλοποίησεις
amiga500 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Καλησπέρα στη παρέα , Κάποιος που να γνωρίζει καλά ιταλικά (το google translate δεν βοηθαει και πολύ). https://www.amazon.it/KFA2-Geforce-1080-ex-8192-MB-GDDR5-PCI-Express-Scheda/dp/B01GEML1AU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1493408437&sr=8-1&keywords=KFA2+Geforce+GTX+1080+ex+OC+8192+MB Παίζει κάτι περίεργο με την συγκεκριμένη κάρτα (price error , refurbished κλπ ...) ; Τελικά διόρθωσαν την τιμή απο 304€ σε 497€ . Sorry για το off topic , αν μπορεί κάποιος Mod να σβησει το post.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα