Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω μία συγκεκριμένη κάρτα γραφικών (xfx Radeon rx480 8gb gtr black edition) την οποία έχω βρει και εντός Ελλάδας αλλά η τιμή της έχει ανέβει εξωφρενικά μέσα στην τελευταία εβδομάδα. Βρήκα την ίδια στο Amazon της Γερμανίας (Amazon.de) αλλά μην έχοντας αγοράσει ξανά από έξω, δεν ξέρω πως λειτουργούν οι επιβαρύνσεις όσον αφορά φόρους, τελωνεία (?) (φυσικά εκτός από τα μεταφορικά)... Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Επίσης, γνώμες ως προς τις αγορές από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δοκίμασε και σε caseking.de από κει παρήγγειλα την ίδια και μου βγήκε 300 με μεταφορικά.. Απλά θα αργήσει επειδή δεν την έχουν σε stock. 

Δημοσ.

Δοκίμασε και σε caseking.de από κει παρήγγειλα την ίδια και μου βγήκε 300 με μεταφορικά.. Απλά θα αργήσει επειδή δεν την έχουν σε stock.

Οκ, ευχαριστω για την απάντηση, θα το κοιτάξω!

Όποιος άλλος έχει κάτι άλλο να προσθέσει, ας το γράψει

Δημοσ.

Εφόσον αγοραστεί από Ευρώπη τότε δεν θα έχεις εκτελωνισμό.

Για αγορές εκτός Ε.Ε υπάρχει φόρος εκτελωνισμού (συνήθως).

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον αγοραστεί από Ευρώπη τότε δεν θα έχεις εκτελωνισμό.

Για αγορές εκτός Ε.Ε υπάρχει φόρος εκτελωνισμού (συνήθως).

Θα υπάρξουν άλλες πιθανές χρεώσεις? Θέλω να μάθω δηλαδή τι να περιμένω...

Δημοσ.

Θα υπάρξουν άλλες πιθανές χρεώσεις? Θέλω να μάθω δηλαδή τι να περιμένω...

Εγώ πλήρωσα 19-20 ευρώ μεταφορικά πχ απ το site που σου είπα πιο πάνω. Τα υπόλοιπα όπως mindfactory.de κτλ, δεν ξέρω πόσο έχουν. Μπες στα site και δοκίμασε τα ρε συ. :P

• Moderators
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση? Γιατί δεν περιμένεις λίγο να δεις σε rx 580? (να περιμένει να δεις τι θα κάνουν οι διάφορες υλοποίησεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα ,

Κάποιος που να γνωρίζει καλά ιταλικά (το google translate δεν βοηθαει και πολύ).

https://www.amazon.it/KFA2-Geforce-1080-ex-8192-MB-GDDR5-PCI-Express-Scheda/dp/B01GEML1AU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1493408437&sr=8-1&keywords=KFA2+Geforce+GTX+1080+ex+OC+8192+MB

Παίζει κάτι περίεργο με την συγκεκριμένη κάρτα  (price error , refurbished κλπ ...) ;

Τελικά διόρθωσαν την τιμή απο 304€ σε 497€ .

Sorry για το off topic , αν μπορεί κάποιος Mod να σβησει το post.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...