saxo vts Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 παιδια εχω εγκαταστηση στον ενα σκληρο τα προφεσιοναλ και στον αλλον το χομ.υπαρχει τροπος να παω απο το ενα λειτουργικο στο αλλο χωρις να χρειαστη να κανω επανεκινηση?
prantzos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 oxi den uparxei tropos na alla3ei leitourgiko xwris na kaneis boot to pc kai na diale3eis pio 8es.An 8eleis na to kaneis auto gia kapoio logo tote mia lush einai na baleis ena virtualmachine kai na kaneis egkatastash mesa sta pro px. to virtualmachine kai ta home.Etsi 8a mporeis na anoigeis se para8uro ta home.8a deixnei kanonika na kanei boot to pc sto para8uro.Alla 8a dinei sto virtual machine ram pou htan dia8esimh sta pro. Den eipes omws ti akribws 8eleis na kaneis...
saxo vts Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 κοιτα να δεις τα home τα εχω καθαρα για παιχνιδια,εχω βγαλει τον IE και γενικως εδεν εχω ιντερνετ στα home.παιζω λοιπον για παραδειγμα ενα παιχνιδι και θελω να βρω ενα cheat του παιχνιδιου απο το ιντερνετ θα πρεπει να κλεισω το παιχνιδι,να κανω επανεκινηση να μπω στα προ να κατεβασω το cheat να ξανακανω επανεκινηση να ξαναβαλω το παιχνιδι και η πλακα θαναι να μην παιζει το cheat.τοτε κλεινεις το παιχνιδι και το πετας
madsc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Εφόσον μιλάμε για το ίδιο pc υπάρχει τρόπος (proggie) που δουλεύει με όλα τα win λειτουργικά (είχε αναφερθεί παλιότερα) αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι παραπάνω. sc
saxo vts Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 vale internet sta home.. aplo einai πες οτι δεν εχω ιντερνετ καθολου αν αυτο ειναι το μονο προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.