the_raging_storm Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να ξεκινήσω ενα site που θα φιλοξενεί προφίλ χρηστών, οι οποίοι θα μπορούν να πουλάνε προσωπικά τους είδη. Θα ήθελα τα φώτα σας μιας και δεν θα είναι ένα απλό e-shop και δεν θα έχω εγώ κάποια ''αποθήκη''. Τα δικά μου έξοδα σαν site θα βγαίνουν απο προμήθειες απο τις πωλήσεις. Όλο αυτό που σκέφτομαι ανήκει άραγε σε 'παράνομη δραστηριότητα'? Ακόμα δηλαδή και που θα δηλώσω την επιχείρηση στην εφορία, θα πρέπει και οι πωλητές να έχουν κάποιου είδους άδεια? Γενικά έχω πολλές απορίες,δεν γνωρίζω ακριβώς πως να ξεκινήσω. Οποιαδήποτε γνώμη απο γνώστες θα με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
dominotrix Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Αν οι απορίες σου είναι κυρίως νομικές, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς τον λογιστή σου. Όταν λες δεν ξερεις απο που να ξεκινήσεις τι θελεις να πεις; Προγραμματιστικά ή δομικά δεν ξερεις το πως; Κάνε ένα πλάνο, και.... Βασικά πόσο είναι το budget που διαθέτεις αν δεν γίνομαι αδιάκριτος; Γιατί η απάντηση θα ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα
paparovic Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Πρώτα φτιάξτο να αρχίσει να έχει ροή και μετά πήγαινε σε κάποιο τζιμάνι λογιστή να σου τα φτιάξει όλα.
dominotrix Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Πρώτα φτιάξτο να αρχίσει να έχει ροή και μετά πήγαινε σε κάποιο τζιμάνι λογιστή να σου τα φτιάξει όλα. Νομιζω καλο θα ηταν πρωτα να εχει τις απαραιτητες γνωσεις και ενα στρωμενο πλανο παρα να παει χυμα και να ερθουν οι αναποδιες αργοτερα.
spacer Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ο τρόπος που μπορεί να λειτουργήσει αυτό το project είναι: Ο πελάτης αγοράζει από τον πωλητή. Ο πωλητής εισπράττει. Εσύ χρεώνεις τον πωλητή την προμήθειά σου και εισπράττεις από τον πωλητή κόβοντας το σχετικό παραστατικό. Έτσι τα χρήματα καταλήγουν απευθείας στον πωλητή χωρίς δική σου ανάμιξη. Κάπως έτσι λειτουργεί και το booking.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα