Marios1981 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 απορω τι σου αρεσε κ το παραγγειλες αυτο... Γιατι δεν πηγες στο κουγκαρ που σου προτειναμε μια χαρα κουτι στα ιδια χρηματα ελπιζω να εχει τουλαχιστον ανεμηστηρες....χρειαζεσαι ενα μπροστα κ ενα πισω κ εισαι κομπλε Αν δεν παιρνει μπροστα ουτε χρηζει πατεντας βαλε στο πλαι ενα
Kostas.karras Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μεχρι να χρειαστει ο θειος 16 γιγα θα εχει λιωσει το κουτι που διαλεξες....Μην αγχωνεσαι.... Οσο για τις φασεις κ τα Vrm που λεει ο φιλος αμφιβαλω αν καταφερει ποτε ο θειος σου ζορισει το πισι ωστε να αναψει Δεν ειναι δικαιολογια ομως αυτο. Αφου στα ιδια λεφτα επαιρνε κατι καλυτερο γιατι οχι? απορω τι σου αρεσε κ το παραγγειλες αυτο... Δεν το παρηγγειλε,ειπε πως ηδη το εχει. ΡΑΜ ο φίλος μου είπε να πάρω 2 4άρες γιατί αποδίδουν πιο γρήγορα από μία 8άρα. ΚΑΠΟΤΕ..πλεον οχι, πιο καλα θα απεδιδαν οι προτεινομενες. Παιδιά τώρα είδα τα μηνύματα σας έχει γίνει ήδη η παραγγελία. Το κουτί το έχει ο φίλος μου, μου είπε ότι είναι πολύ απλό και όντως κακό αλλά τη δουλειά τη κάνει οπότε το διάλεξα. Motherboard πήρα αυτή που μου προτείνατε στη προηγούμενη σελίδα. ΡΑΜ ο φίλος μου είπε να πάρω 2 4άρες γιατί αποδίδουν πιο γρήγορα από μία 8άρα. Και εν πάσει περιπτώσει, τι θα έχει μέσα το pc για να χρειαστεί επέκταση πάνω από τα 8gb σε ένα pc που το πιο βαρύ πράγμα που θα κάνει θα είναι να γίνεται μια εκτύπωση και παράλληλα να είναι ανοικτές 2 καρτέλες στον chrome; Έβαλα ssd για να επιβραδύνω φαινόμενα πτώσης ταχυτήτων. Πάντως αν χρειαστώ ποτέ επέκταση θα μπορέσω να βγάλω αυτές να πάρω καινούργιες. Αν όμως (που μάλλον δεν). Ελπίζω να μην είναι λάθος το σκεπτικό μου γιατί έχουν γίνει οι παραγγελίες! Επισης για τον ssd που το ειδα τωρα, ναι μεν γρηγορουλης, αλλα μικρο οριο ζωης. Με 50tw τον βλεπω με το που τελειωνει η εγγυηση να πηγαινει σε καινουργιο δισκο, εκτος και αν δεν κανει καθολου εγγραφες,anyway Για μενα ειναι εν μερει λαθος το σκεπτικο,απο εκει και περα
dimpa16 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ελπίζω και η mothrbord να μην χρειαστεί bios update να δει τον επεξεργαστή.Ρώτησέ το αυτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Παιδιά ένα σωρό διευκρινίσεις, και ναι, αλλά, το ένα, τ΄άλλο και εγώ δε ξέρω από αυτά. Μου προτείνατε κάποια στη 1η σελίδα, τα διάλεξα και από κει και πέρα πήρα τη γνώμη ενός φίλου και έκανα τη παραγγελία. Σας είπα για τι χρήση είναι, ελπίζω να μη βγουν θέματα. Σε απλά ελληνικά αυτό το τελευταίο; Θα υπάρξει κανένα πρόβλημα;
tanasen01 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Πάρε τηλέφωνο το κατάστημα που παραγγηλες τη μητρική και πες τους να της κάνουν update. Κατά τα άλλα θα είσαι εντάξει από συμβατοτητα
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Οκ παιδιά, ευχαριστώ για όλες τις βοήθειες. Απλώς ξαναλέω δε ξέρω από αυτά και χάνομαι.
Marios1981 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δεν ειναι δικαιολογια ομως αυτο. Αφου στα ιδια λεφτα επαιρνε κατι καλυτερο γιατι οχι? Δεν το παρηγγειλε,ειπε πως ηδη το εχει. ΚΑΠΟΤΕ..πλεον οχι, πιο καλα θα απεδιδαν οι προτεινομενες. Επισης για τον ssd που το ειδα τωρα, ναι μεν γρηγορουλης, αλλα μικρο οριο ζωης. Με 50tw τον βλεπω με το που τελειωνει η εγγυηση να πηγαινει σε καινουργιο δισκο, εκτος και αν δεν κανει καθολου εγγραφες,anyway Για μενα ειναι εν μερει λαθος το σκεπτικο,απο εκει και περα Εννοειται οτι δεν ειναι δικαιολογια αλλα πο την στιγμη που τα παραγγειλε δεν θα τον κρεμασουμε κιολας τελειωσε Απλα αγχωθηκε αν εκανε σωστα με αυτα που παραγγειλε κ επρεπε να τον καθησυχασουμε Οσο για το κουτι ειπε οτι το εχει ενα φιλος του οποτε το διαλλεξε .... εγω καταλαβα οτι το παραγγειλε κ οχι οτι του χρησε ο φιλος του Πλεον τιποτα απο αυτα δεν εχει σημασια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα