Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lzoMfk.jpg

Και γ.μώ τα σλόγκαν. :D

Ολόσωστο και ακριβέστατο!!!

Εγώ έχω κάνει ανάκτηση σε δίσκο που καταστράφηκε το TOC του partition σε διάταξη RAID με 2 δίσκους!!!

Όμως... με το που έσκασε μύτη το πρόβλημα,  το αντιμετώπισα αμέσως και δεν περίμενα να γραφτούν άλλα από πάνω!!!

Αν θυμάμαι καλά είχα χρησιμοποιήσει ένα σπασμένο recovery2000 ή κάποια άλλο και ήταν αρκετά χρόνια πίσω...

Αν ο δίσκος όμως έχει φυσική ζημιά στην επιφάνεια... δεν το ξεχνάμε και πάμε παρακάτω με τη μία... μια λύση είναι να σκαναριστεί ο δίσκος με το HDD Regnerator ή το Spin Rite 6 για να διορθωθούν τυχόν bad sectors και να γίνει reallocation!!!

Αν γίνει ανάκτηση των κατεστραμμένων τομέων, είναι πάρα πολύ πιθανό όταν ξαναμπεί στη θέση του ο δίσκος να δουλέψει μια χαρά και να είναι όλα στη θέση τους ή έστω μ' ελαχιστότατες απώλειες!!!

Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο σε μια ανάκτηση πάντως... αυτό είναι παραπάνω από βέβαιο και τεκμηριωμένο!!!

Εγώ μέχρι τώρα είχα όσες φορές χρειάστηκε να το επιχειρήσω για λογαριασμό πελατών, δεν είχα πάντα επιτυχία... δηλαδή κάποιοι δίσκοι δεν ανακτήθηκαν ποτέ και κάποιοι άλλοι με ποσοστό 90%!!! Και φυσικά αν πέσει ο δίσκος σε χέρια άσχετων, είναι 99,999% πιθανό να χαθεί και η παραμικρή πιθανότητα να γίνει ανάκτηση!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...