Προς το περιεχόμενο

Oculus Rift 541,87E Amazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το oculus rift στα 541,87Ε από το Amazon.de, μαζί με τα μεταφορικά. 

https://www.amazon.de/Oculus-301-00204-01-Rift/dp/B00ZFOGHRG

Στα λοιπά αμαζον πάνω από 600 και στο σκρουτζ από 685Ε.

Δεν αναμένεται καινούριο μοντέλο πριν περάσουν 1,5-2 χρόνια. Επίσης αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη πλατφόρμα για VR, με πολύ δωρεάν περιεχόμενο. Αποψή μου, αξίζει με 1000. 

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση referral
Δημοσ.

vr μαλλον το μελλον του 3d θα εχει .θα παιξει 2-3 αντε 10 φορες και θα μεινει στο συρταρι.Η τιμη καλη παντως.

• Like 3
Δημοσ.

Ανάλογα την περίπτωση. Εγώ "ξανάνιωσα" στο gaming με το vr. Πάιζω κάθε μέρα 2-3 ώρες ενώ είχα βαρεθεί το κλασσικό gaming. H τιμή πάντως για κάποιον που θέλει να το δοκιμάσει είναι εξαιρετική. Και απο amazon υπάρχει πάντα η δυνατότητα επιστροφής. 

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το πάρεις με 241,35 ευρώ από πωλητή του amazon.de. Γιατί να δώσεις 550 ?

Το oculus rift στα 541,87Ε από το Amazon.de, μαζί με τα μεταφορικά. 

Στα λοιπά αμαζον πάνω από 600 και στο σκρουτζ από 685Ε.

Δεν αναμένεται καινούριο μοντέλο πριν περάσουν 1,5-2 χρόνια. Επίσης αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη πλατφόρμα για VR, με πολύ δωρεάν περιεχόμενο. Αποψή μου, αξίζει με 1000. 

Και δεν το βλέπω με την τιμή που έβαλες. Το βλέπω 589.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το πάρεις με 241,35 ευρώ από πωλητή του amazon.de. Γιατί να δώσεις 550 ?

Και δεν το βλέπω με την τιμή που έβαλες. Το βλέπω 589.

Μπήκα να δω στο Amazon.de για να επιβεβαιώσω αυτό που λες και όντως έχει ένα κατάστημα Oculus Rift New με 235€.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι η σωστή η τιμή, είναι τελείως σκότωμα!!

https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00ZFOGHRG

Δημοσ.

Η τιμή του amazon άλλαξε πειν από λίγο. Μέχρι την ώρα που πόσταρα ήταν αυτή που έγραψα.

Τώρα για αυτόν που το πουλάει στα 240€ μου φαίνεται αδύνατον. Λογικά θα είναι απατεώνας και θα ζητάει μετά αγοραπωλησία εκτός amazon.

• Like 2
Δημοσ.

Προσεξτε με αυτους τους πωλητες που πουλανε πολυ κατω απο τις τιμες αγορας, ειναι σιγουρα απατη. Δηλαδη το ιδιο ισχυει και για τους 4 πρωτους πωλητες στο συγκεκριμενο προιον, οπως τους βλεπω τωρα τουλαχιστον. Χακαρισμενοι ανενεργοι λογαριασμοι χρησιμοποιουνται για την απατη αυτη, οποτε βλεπεις τις θετικες αξιολογησεις και τσιμπας πιο ευκολα. Προσεξτε για παραδειγμα οτι οι αξιολογησεις τους ειναι απο πολυ καιρο πισω (σε καποιον απο το 2011-12). Ειναι γνωστη απατη και λογικα με ενα σχετικο ψαξιμο στο google θα το δειτε πώς λειτουργει.

• Like 4
Δημοσ.

Επίσης, όταν βλέπετε κάποιον τέτοιο πωλητή στο Amazon (που πουλάει δλδ πάρα πολύ πιο χαμηλά, σε σχέση με τους υπόλοιπους και που πρόκειται για απάτη) καλό είναι να ενημερώνετε το Amazon με κάποιο e-mail ή μέσω της επικοινωνίας (δίνοντάς τους το link), ώστε να προχωρήσουν στο κλείσιμο του συγκεκριμένου λογαριασμού.

(και θα σας στείλουν και ευχαριστήριο e-mail... :-) :-)  )

• Like 4
Δημοσ.

Ναι το ξερω το εκανα παλιοτερα. Πάντα όταν βλέπω πολύ χαμηλότερη τιμή επικοινωνώ πρώτα με amazon και μετά αγοραζω.

Δημοσ.

Στην περίπτωση των 240€ παίζει να χάσουμε χρήματα με κάποιο τρόπο ; νομίζω 100% καλυμμένοι ειμαστε απο αμαζον η έχει αλλάξει κάτι ;

Δημοσ.

Στην περίπτωση των 240€ παίζει να χάσουμε χρήματα με κάποιο τρόπο ; νομίζω 100% καλυμμένοι ειμαστε απο αμαζον η έχει αλλάξει κάτι ;

Δεν είσαι καλυμμένος όταν αγοράζεις από τρίτους στο amazon marketplace.

Δημοσ.

Βρε καλυμμένος είσαι. Τα λεφτά δε θα τα χάσεις. Αλλά θα ταλαιπωρηθείς για μερικές μέρες μέχρι να επιστραφούν, γιατί σίγουρα είναι απάτη η συγκεκριμένη τιμή.

Αν, πάλι, το αγοράσεις τόσο.... απλά respect... θα έχεις κάνει την καλύτερη αγορά του 2017 (μη σου πω και του 2016...)

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...