Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην Αγορά DVD-R NEC από e-shop

dk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι το εν λογω καταστηματα ειναι απο τα καλυτερα που εχουμε στην ελλαδα.Εχω ψωνισει 3 φορες και οτι εχω παραγγειλει μου εχει ερθει μεσα σε μια μερα.Και 2-3 γνωστοι μου ειναι απολυτως ικανοποιημενοι.Ενα παραπονο το εχω λογω του οτι στην τελευταια παραγγελλια αλλο dvd ειχαν στο site και αλλο μου εστειλαν.Συγκεκριμενα παρηγγειλλα το sony 1612 που εχει και στο site ακομα και μου εστειλαν το 1621.Μετα απο επικοινωνια μαζι τους ηρθε courier και μου το πηρε πισω χωρις καμια χρεωση.Επειτα απο 2 μερες τα λεφτα ολο το ποσο ηταν κατατεθημενο στην τραπεζα.Το μονο χασιμο ειναι τα μεταφορικα αλλα στην παραγγελλια υπηρχαν και αλλα πραγματα.Παντως το προτιμω λογω της αντικαταβολης και των τιμων που ειναι αρκετα καλες.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά και εγώ πήρα το Nec 1300A από το eshop.Μέχρι τώρα έχω γράψει 30 dvd και άλλα τόσα cd και δε μασάει σε τίποτα!Άλλοι δύο φίλοι μου πήραν το ίδιο και τους δουλεύει άψογα!Μπορεί να ήταν τυχαίο που κάηκε.Είχα ένα cd recorder plextor 40x και μου χάλασε αμέσως.Το έστειλα πίσω και μου στείλανε δύο φορές χαλασμένο.Ένας άλλος φίλος πήρε από το eshop ένα πολυμηχάνημα Epson και του δουλεύει μια χαρά!

Δημοσ.

Για να πω και εγώ την ιστορία μου με το e-shop, είχα αγοράσει ένα δίσκο WD80GB και δεν μπορούσα να κάνω ούτε φορματ. Παίρνω στο e-shop, μου λένε το κλασικό , να το στείλω να το ελέγξουν και θα αντικατασταθεί. Τελικά το κοιτάξανε και μετά από 10 μέρες με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει το ίδιο μοντέλο και θα κάνει να έρθει ένα μήνα περίπου. Τελικά μου έστειλαν έναν Maxtor80GB +15e και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Πάντως έχει τύχει σε αρκετούς γνωστούς μου να πάρουν χαλασμένες συσκευές από το e-shop, αλλά πάντα έχουν αντικατασταθεί. Από ότι έχω καταλάβει πάντως, οι μισοί που έχουμε αγοράσει από το e-shop, έχουμε πάρει και κάτι χαλασμένο :roll:

Δημοσ.

To 2nd grade stock einai gegonos kai as to kratane ligo hush-hush oi etaireies. 2nd grade den simainei oti einai "xalasmeno" i oti "8a xalasei grigora". simainei oti "exei polles pi8anotites na xalasei syntoma".

Otan akous oti para polla kommatia apo ena meros bgainoun skarta, katei paei straba...

Edw sta xania petyxa magazatora o opoios exei sta xeria tou 2nd grade stock XP. Toulaxiston o an8rwpos sto leei: "I 8a pareis ton kanoniko XP stin kanoniki timi, i 8a pareis ton 2nd grade arketa ftinotera kai me mikroteri eggyisi".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...