dk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Παιδία διαβάστε μια ιστορία που μου συνέβη με το e-shop. Αγοράζω στις 24.12 το DVD-R NEC 1300Α (υπάρχει ακόμα στο site). Το μηχάνημα καίγεται σε 3 ημέρες αφού έγραψε περίπου 6-7 dvd kai 1 cd. Στις διαφημίσεις του το e-shop μιλάει για άμεση αντικατάσταση ελαττωματικών προιόντων. Πηγαίνω προσωπικά το μηχάνημα στις 5.1.04 στο Μαρούσι. Σε τηλεφωνικές επικοινωνίες μου τις προηγούμενες ημέρες έλγαν ότι λόγο αργίας δεν υπάρχει κανενας. έχουν απογραφή, οι αντιπροσωπείες είναι κλειστές κλπ. Επικοινωνώ τη Παρασκευή 9.1.04 μαζί τους και μου λένε ότι θα επικοινωνήσουν, μαζί μου ίσως και το απόγευμα της ίδιας ημέρας μόλις έχουν νεότερα. Ακόμα βεβαία τίποτα. Να δούμε από αύριο Δευτέρα. Θα σας ενημερωώσω σχετικά.
marios1957 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Α,ρε δύστυχε Ιορδάνη,γκαντέμη... Κρίμα τα άδεια DVDR... Άντε ρε,καλή τύχη. Ας το βλέπουν αυτό οι θιασώτες.
gv Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 kane ena mail sto e-shop me to link tou post autou !!! :wink:
dk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 περιμένω να δω τι θα γινει και αν δεν φανουν συνεπεις θα φάνε θαψιμο σε ολα τα forum του net. Για να είμαι δικαιος θα περιμενω λιγες ημερες ακόμα και μετα θα σας πω αν τελικα είναι σωστοί η όχι πάντως μεχρι στιγμης ισχύουν τα παραπάνω
dk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Λοιπόν η συνέχεια που σας χρωστάω. Μετά από περίπου 10 ημέρες και αρκετά τηλεφωνηματα προς αυτούς , ποτέ το αντίθετο, έγινε αντικατασταση με το εξής τρόπο. Μου έστειλαν το Plextor στο σπίτι, το πλήρωσα εξ'ολοκλήρου οχι τη διαφορά με το προηγούμενο γιατί φυσικα το Plextor είναι πιο ακριβο και τα χρήματα που εδωσα για το Nec πρέπει να μου τα έχουν βάλει στν τράπεζα( δεν το εχω τσεκάρει για αυτό γράφω πρέπει). Αυτά παιδιά έγιναν...να ειστε όλοι καλά
CyberWalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Και έτσι κλείνει άλλος ένας κύκλος αγόρας... Άντε να δούμε που θα καταλήξω εγώ. Μήπως το δικό μου NEC 1300A να το πουλήσω τώρα που είναι φρέσκο και να πάρω το 8x...!; ( http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=371534 )
dk Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Παντως το δικό μου βγήκε πατάτα φίλε...μήπως ότι πληρώνεις παίρνεις?
CyberWalker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Φυσικά και ότι πληρώνεις πέρνεις... Το δικό μου έκανε 150... Αν το δικό σου ήταν φτθηνότερο τότε το δικαιολογεί η παραπάνω ρήση... Χοχοχο! Πως τα λέω!
dk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Παιδιά η ιστορία έχει και συνεχεια...δυστυχώς. Πηγα σήμερα στην τράπεζα (Δευτέρα) και ενω μου είχαν πει οτι Πεμπτη μεσημερι θα μπουν τα 116 που έκανε το ΝΕC βάλανε 106 δηλαδη 10 λιγότερα. Να μου πει κανεις καλα ρε φίλε για 10 ευρω κανεις έτσι. Να δείτε για τι μαγαζί πρόκειται. Τους παίρνω τηλέφωνο μιλάω με τον υπεύθυνο που μιλούσα όλες αυτές τις ημερες - ο οποίος ποτε δεν με πήρε τηλέφωνο ολο εγώ έπαιρνα και αφού στην αρχη μου λέει ότι δεν μπήκαν τα χρήματα γιατί δεν ήρθε το μηχανημα από την εταιρεία του εξηγώ ότι μπήκαν αλλά λιγότερα... μη εχοντας τι να πει μου λεέι οτι θα το κοιτάξει και θα βάλει τα υπόλοιπα 10 ευρω. Μεχρι τωρα Δευτέρα βράδυ και με το e-banking που κοίταξα τίποτα. Τελικά δεν είναι μόνο το ότι πληρώσεις παίρνεις αλλά και με όποιους συνεργάζεσαι αυτά παθαίνεις. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ.... απλά να ξέρετε για να μη παθετε τα ίδια.
skevo_kos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Κριμα και ειχαμε ολοι ακουσει καλα λογια για το e-shop...
antonis4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 να είσαι σιγουρος ότι με αυτό το post χασανε πολλά περισσότερα απο τα 10 euro που θέλαν να γλιτώσουν.
CyberWalker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Είσαι πολύ σωστός antonis4. Πολλαπλάσια χάσανε!
StAkIS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Κρίμα και πάνω που κοίταγα να πάρω από εκεί DVD Recorder, με βάλατε σε σκέψεις...!ω
CyberWalker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Stakis πιο σκέφτεσαι να πάρεις; Μήπως το NEC 2500;
StAkIS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Stakis πιο σκέφτεσαι να πάρεις; Μήπως το NEC 2500; Όχι συγκεκριμένα...! Ακόμα το ψάχνω. Προσανατολίζομαι πιο πολύ για LG! Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.