Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα συμφορουμιτες. εδω και καιρο ειχα στα παιχνιδια latency και υψηλα msecs και απιστευτο stuttering. το συστημα ειναι αρκετα δυνατο (i7 6700 -gtx 1060 strix 6gb. 16gb ram ddr4 -ssd 275gb crucial...) παρ ολα αυτα τα περισσοτερα παιχνιδια ηταν unplayable. μονο στο witcher 3 δεν ειχα προβλημα. ειχα δοκιμασει λοιπον τα παντα απο φορματ μεχρι να ψαχνω για rootkits & malwares ,drivers για την μητρικη ,την καρτα γραφικων ,ρυθμισεις στο bios αλλαγη καρτας γραφικων απο gigabyte σε asus που ειναι καλυτερη , αλλαγη τροφοδοτικου με καλυτερο και αλλα,,,,ωσπου ανακαλυψα μια ρυθμιση που ελυσε το προβλημα σχεδον τελειως!!!!

απενεργοποιησα τους 2 πυρηνες του ι7 και αφησα ανοικτο το hyperthreading, ετσι λυθηκε το προβλημα. πριν απο αυτο ειχα δει πως ενω το usage των 6πηρυνων ηταν κανονικο οι 2 υπολειτουργουσαν μες το παιχνιδι και μαλιστα ανεβαζαν πιο πολυ θερμοκρασια ολο αυτο που παραπεμπει??? σε τροφοδοτικο -επεξεργαστη? η μητρικη?. 

Δημοσ.

Νομίζω ένας ακόμη είχε το ίδιο θέμα εδώ στο φόρουμ με την 1060 να είναι ο ένοχος.

Δες λίγο το θέμα εκεί μήπως και βοηθήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ένας ακόμη είχε το ίδιο θέμα εδώ στο φόρουμ με την 1060 να είναι ο ένοχος.

Δες λίγο το θέμα εκεί μήπως και βοηθήσει.

καταρχας ευχαριστω για την απαντηση.στην ενοτητα καρτες γραφικων ειχα ανοιξει εγω θεμα αλλα ειχα δει και αλλυς με το ιδιο προβλημα με gtx 970 κι αλλη μια με amd.το σιγουρο ειναι οτι το latency προερχεται απο τον επεξεργαστη γι αυτο και ανοπιγω παλι ενοτητα εδω. το βλεπω και στην δειαχηρηση ακομα και σε idle εχω latencies....γιατι να το κανει ομως αυτο ο επεξεργαστης ενω ειναι καινουριος και δεν ανεβαζει ουτε θερμοκρασιες ...αυτο ειναι το ερωτημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...