Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Αγόρασα πριν λίγες μέρες το TD-W8970B (Annex Β ) καθώς ήθελα να αντικαταστήσω ένα 8ετίας δανικό BaudTec ενός φίλου.

Το σύνδεσα κανονικά αλλά δεν φαίνεται να κάνει κλίση καν. Το λεντάκι του dsl είναι μονίμως σβηστό παρόλες τις αλλάγες που έχω προσπαθήσει να κάνω. Κάποιες φορές άναβε για 2-3 δευτερόλεπτα όταν άλλαζα κάτι και μετά πάλι τα ίδια. Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του (parent control, bandwidth control,...) δουλεύουν κανονικά όσο το χρησιμοποιώ σαν dsl router συνδεδεμένο στο BaudTec. Έχει κανείς καμιά παρόμοια εμπειρία ή κάποια βοήθεια?

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο System Tools > System Log (βάλε το φίλτρο Log Level στο Warning για ευκολία) και μάλλον θα δεις τι φταίει. Έχω το αντίστοιχο Annex A και γενικά είναι καλό ως μηχάνημα. Ό,τι πρόβλημα έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα οφειλόταν στη γραμμή ή το κέντρο του παρόχου.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Αγόρασα πριν λίγες μέρες το TD-W8970B (Annex Β ) καθώς ήθελα να αντικαταστήσω ένα 8ετίας δανικό BaudTec ενός φίλου.

Το σύνδεσα κανονικά αλλά δεν φαίνεται να κάνει κλίση καν. Το λεντάκι του dsl είναι μονίμως σβηστό παρόλες τις αλλάγες που έχω προσπαθήσει να κάνω. Κάποιες φορές άναβε για 2-3 δευτερόλεπτα όταν άλλαζα κάτι και μετά πάλι τα ίδια. Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του (parent control, bandwidth control,...) δουλεύουν κανονικά όσο το χρησιμοποιώ σαν dsl router συνδεδεμένο στο BaudTec. Έχει κανείς καμιά παρόμοια εμπειρία ή κάποια βοήθεια?

to b ειναι annex b σε adsl>Isdn εχει το ατομο που το βαζεις?

Μήπως έχεις hol ?

συνηθως στην hol εχουν πιο πολυ θεμα να παρουν ip παρα να συγχρονισουν

Δημοσ.

Έχω Wind και δεν είχα παλιότερα τέτοια προβλήματα. Πριν λίγο πήρα ξανά στην τεχνική υποστίριξη και δοκίμασα με άλλους κωδικούς που μ δώσαν. Τα ίδια πάλι :/

Τώρα θα κάνουν έλεγχο στην γραμμή μ είπαν. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ρούτερ που είναι Annex B?

Δημοσ.

Τώρα θα κάνουν έλεγχο στην γραμμή μ είπαν. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ρούτερ που είναι Annex B?

αν έχεις απλή adsl και οχι isdn φυσικά.

Δημοσ.

Τζίφος τελικά. Έχω ADSL γραμμή και αυτό είναι Annex B οπότε δεν μπορεί να συνδεθεί. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν. Σκεφτόμουν να το πουλήσω, έτσι κι αλλιώς αχρησιμοποιητο είναι. Γνώμες?

Δημοσ.

πιθανότατα μιας και είχε περάσει απο τα χέρια μου το κανονικό 8970 V1 και V3 είχαν την επιλογή να γίνουν bridge οπότε να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σαν access point.

Απο εκει και πέρα ναι δεν μπορείς να το κάνεις κάτι άλλο.

ρώτα στο κατάστημα αγοράς αν το δέχονται για επιστροφή.

Δημοσ.

Και να το πουλήσεις ποιος θα το πάρει; isdn ελάχιστοι έχουν ποια. Καλύτερα πήγαινε το πίσω και πάρε το σωστό. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική αγοράζεις isdn μόντεμ σε pstn γραμμή;;

Δημοσ.

Και να το πουλήσεις ποιος θα το πάρει; isdn ελάχιστοι έχουν ποια. Καλύτερα πήγαινε το πίσω και πάρε το σωστό. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική αγοράζεις isdn μόντεμ σε pstn γραμμή;;

Πήρα τηλέφωνο για να το επιστρέψω και πρέπει να το στείλω αθήνα με courier, και από ότι είδα στην σελίδα της acs θέλει γύρω στο 15αρι, να το δουν και να το αντικαταστήσουν.

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο για να το επιστρέψω και πρέπει να το στείλω αθήνα με courier, και από ότι είδα στην σελίδα της acs θέλει γύρω στο 15αρι, να το δουν και να το αντικαταστήσουν.

το στελνεις πισω με τιποτα ελτα για να ερθει φτηνα

Έχω Wind και δεν είχα παλιότερα τέτοια προβλήματα. Πριν λίγο πήρα ξανά στην τεχνική υποστίριξη και δοκίμασα με άλλους κωδικούς που μ δώσαν. Τα ίδια πάλι :/

a.εφοσον δεν συγχρονιζει δεν παιζουν ρολο τα στοιχεια που θα βαλεις ουτε αν ειναι pppoe/pppoa ουτε τιποτα.

επισης εφοσον βλεπεις annex b ξερεις οτι δεν παιζει σε Pstn.λογικα με αλλο ρουτερ πρεπει να εισαι οκ.ή το κανεις router ή το κανεις access point ή το αλλαζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...