Theo1903 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Υπάρχει περίπτωση να δημιουργείτε αυτό το πρόβλημα λόγω του ότι όλοι οι μεγάλοι ssd που έχω δοκιμάσει είναι TLC ενώ οι μικροί είναι όλοι MLC; Όχι ,ότι και να γίνεται απο κάτω ο controller του ssd στον τέλος το ίδιο θα βγάλει .
Tiramolas Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 κανε κλασικη εγκατασταση, οχι image-clone μολισ σε ρωτήσει που να γινει η εγκατασταση κανεισ delete partition-ssd (OLLA ta partition delete) και μετα κανεισ 1 partition, δεν κανεισ format και μετα κανεισ κλικ για να ξεκινησει η εγκατασταση. Πάντα αυτό κάνω
Alexlooker Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 "Στην συνέχεια τον άλλαξα με έναν ssd Mushkin mknssdtr480gb. Με το που τον έβαλα δεν μπορούσε με τίποτα να ολοκληρώσει εγκατάσταση win7. Άλλωτε έβγαζε error στην επέκταση αρχείων και άλλωτε έβγαζε μπλε οθόνη στην φάση ολοκλήρωσης της εγκατάστασης." Αυτα τα σιμπτωματα τα ειχα με το Windows cd ( εβγαλε προβλημα το δισκακι)και μετα με το dvd-rom. Το 2009 ειχα ssd, εδω και χρονια μονο μηχανικουs σκληρουσs και usb stick εχω, τερμα τα οπτικα μεσα βγαλε και ξαναβαλε της μνιμεs λιγο απιθανο αλλα δοκιμασε αλλον επεξεργαστη με σεραφινο-τιραμολα μεγαλωσα
Tiramolas Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Αυτα τα σιμπτωματα τα ειχα με το Windows cd ( εβγαλε προβλημα το δισκακι)και μετα με το dvd-rom. Το 2009 ειχα ssd, εδω και χρονια μονο μηχανικουs σκληρουσs και usb stick εχω, τερμα τα οπτικα μεσα βγαλε και ξαναβαλε της μνιμεs λιγο απιθανο αλλα δοκιμασε αλλον επεξεργαστη με σεραφινο-τιραμολα μεγαλωσα Το είχα δοκιμάσει και αυτό με τις μνήμες, άφησα και μόνο την μια επάνω, μετά δοκίμασα και άλλες αλλά τίποτα :/ επεξεργαστή δεν έχω δοκιμάσει μόνο! Αλλά δύσκολο να βρω για να δοκιμάσω, τουλάχιστον για τον επόμενη μήνα :/ Έχω δοκιμάσει από διαφορετικά dvd και εγκατάσταση από usb stick. Και τίποτα. Πάντα τα ίδια. Σεραφίνο Τιραμόλα, αχώριστοι φίλοι!
Alexlooker Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 να φανταστω εχεισ δοκιμασει IDE/AHCI bios σε ide mode με win7pro 32bit ειμαι απο οταν βγηκαν, εγω ειμαι χρονια σε raid mode(δεν εχω στησει raid) raid ready λεγεται και το θεωρω πιο σωστο απο το ahci 1: καποια κολορυθμιση στο bios ίσως; (δεν εχω ιδεα απο τα νεα μπιοσ) 2: ahci/raid drivers δοκιμασε με τουs drivers των windows αν δεν..... κατεβασε και βαλε μονο raid drivers απο την Asrock εχω 2 γρηγορους wd, o 2os velociraptor και ειμαι πολλη happy καλο κουραγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα