Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα σάιτ παροχής υπηρεσιών και λέω να τρέξω μια καμπάνια στο Facebook. Έχω διαβάσει στο SocialMediaExaminer πολλά χρήσιμα πράγματα και εργαλεία που σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω σε μεταγενέστερη φάση. Για αρχή έχω κάποιες βασικές απορίες.

Κάνω boost post λοιπόν και βάζω στα ενδιαφέροντα του Audience πέντε ιστοσελίδες παρόμοιες με την δική μου. Μου βγάζει Your audience selection is fairly broad και Potential reach: 85,000 people. Στη συνέχεια διαλέγω: 

People you choose through targeting

€150.00

και διάστημα 7 ημερών.

"You will spend an average of €21.42 per day. This advert will run for 7 days, ending on 30 April 2017."

Και εν τέλει μου βγάζει 

Estimated people reached 

43,000-50,000 people

Είναι πράγματι αυτά τα νούμερα; Δηλαδή με 150€ μπορώ να προσεγγίσω στο post μου 43.000 έως 50.000 άτομα τα οποία έχουν κάνει λάικ σε αυτές τις 5 παρόμοιες ιστοσελίδες με τη δική μου; Επίσης τι ακριβώς εννοεί με το "reached"; Ότι απλά θα βγει στην αρχική τους ή ότι θα πατήσουν πάνω στη φωτό/ποστ κλπ;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Δημοσ.

The number of people who saw your adverts at least once.

Απλά θα εμφανιστεί , δεν έχει να κάνει με τα κλικ πάνω σε αυτήν.

Σε ευχαριστώ! Κατά τα άλλα οι αριθμοί ισχύουν; 

Δημοσ.

Λόγο της μπάντας μας έχει χρησιμοποιήσει ο μάνατζερ μας τα FB ads πολλές φορές για προώθηση. Από ότι καταλάβαμε και αναλύσαμε ήταν ότι πιο αποδοτικό να έρχονται(Like) στην Official approved page από το FB και μετά με posts να τους καθοδηγούμε προτείνοντας σελίδες, προϊόντα μας όπως βινύλια, cds, t shirts κλπ.

Με το Like τους δεσμεύεις και πληρώνεις μόνο αν γίνει Like όχι αν εμφανιστεί. Οπότε ο διαχειριστής μας διάλεξε καλύτερα να τους δεσμεύει με Like και αν χρειαστεί Κάποια posts νέου Album πχ. τα κάνει boost με ένα μερίδιο της τάξης των 2.000€ για την σελίδα στο FB μας συνήθως ανάλογα το budget μας 10.000€ με 15.000€ για 14 μέρες. Φυσικά αποκλείουμε την Ελλάδα στο να εμφανίζεται γιατί δεν θέλουμε να μας γνωρίζουν εδώ με την καμία δεν θέλουμε καμία σχέση να έχουμε ούτως η άλλος τα studios και η έδρα μας γενικότερα είναι Λονδίνο.

Δημοσ.

Από Likes νομίζω είχαμε από 250.000 - 300.000. Μετά από posts που κάναμε σου λέει πόσοι διάβασαν, πόσοι έκαναν klick και ήταν σχεδόν στα 400.000 αν ήταν για κάποιο Event ή 800.000 - 1.000.000 για νέα κυκλοφορία. Να διαφημίζεις το site σου είναι παγίδα, αν ο άλλος έχει adblock+ τότε δε θα το μετρήσει μιας και είναι τίμια εφαρμογή αλλά αν έχει άλλου είδους adblock μερικά απλά δεν φαίνονται αλλά στη πραγματικότητα τα φορτώνει και μετά σου λέει ότι το "είδαν". Άλλη τιμολογιακή πολίτικη έχει το Like και άλλη η εμφάνιση της διαφήμισης της σελίδας σου. Το να χτησεις μια βαση χρηστων 10.000.000+ στην page σου και να κάνεις που και που ένα post boost είναι αποδοτικότερο αλλά ίσως απαιτήσει λίγα money παρά πάνω...

Δημοσ.

Από Likes νομίζω είχαμε από 250.000 - 300.000. Μετά από posts που κάναμε σου λέει πόσοι διάβασαν, πόσοι έκαναν klick και ήταν σχεδόν στα 400.000 αν ήταν για κάποιο Event ή 800.000 - 1.000.000 για νέα κυκλοφορία. Να διαφημίζεις το site σου είναι παγίδα, αν ο άλλος έχει adblock+ τότε δε θα το μετρήσει μιας και είναι τίμια εφαρμογή αλλά αν έχει άλλου είδους adblock μερικά απλά δεν φαίνονται αλλά στη πραγματικότητα τα φορτώνει και μετά σου λέει ότι το "είδαν". Άλλη τιμολογιακή πολίτικη έχει το Like και άλλη η εμφάνιση της διαφήμισης της σελίδας σου. Το να χτησεις μια βαση χρηστων 10.000.000+ στην page σου και να κάνεις που και που ένα post boost είναι αποδοτικότερο αλλά ίσως απαιτήσει λίγα money παρά πάνω...

Σε ποια μπάντα είσαι ρε φίλε; Στους Oasis;

Δημοσ.

Σε ποια μπάντα είσαι ρε φίλε; Στους Oasis;

Όχι, στους Beatles.

Κατ' τα άλλα ήθελες και βοήθεια, σάλτα.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα σάιτ παροχής υπηρεσιών και λέω να τρέξω μια καμπάνια στο Facebook. Έχω διαβάσει στο SocialMediaExaminer πολλά χρήσιμα πράγματα και εργαλεία που σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω σε μεταγενέστερη φάση. Για αρχή έχω κάποιες βασικές απορίες.

Κάνω boost post λοιπόν και βάζω στα ενδιαφέροντα του Audience πέντε ιστοσελίδες παρόμοιες με την δική μου. Μου βγάζει Your audience selection is fairly broad και Potential reach: 85,000 people. Στη συνέχεια διαλέγω: 

People you choose through targeting

€150.00

και διάστημα 7 ημερών.

"You will spend an average of €21.42 per day. This advert will run for 7 days, ending on 30 April 2017."

Και εν τέλει μου βγάζει 

Estimated people reached 

43,000-50,000 people

Είναι πράγματι αυτά τα νούμερα; Δηλαδή με 150€ μπορώ να προσεγγίσω στο post μου 43.000 έως 50.000 άτομα τα οποία έχουν κάνει λάικ σε αυτές τις 5 παρόμοιες ιστοσελίδες με τη δική μου; Επίσης τι ακριβώς εννοεί με το "reached"; Ότι απλά θα βγει στην αρχική τους ή ότι θα πατήσουν πάνω στη φωτό/ποστ κλπ;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Να σε ρωτήσω. Πως πας σε αυτή την επιλογή? Δηλαδή να επιλέξεις άτομα που τους αρέσουν οι ανταγωνιστικές εταιρείες?

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω. Πως πας σε αυτή την επιλογή? Δηλαδή να επιλέξεις άτομα που τους αρέσουν οι ανταγωνιστικές εταιρείες?

Βοοst Post - Create New Audience - INCLUDE people who match at least ONE of the following και εκεί γράφεις.

Καλές δουλειές εύχομαι

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς ότι τα νούμερα του πρώτου ποστ ισχύουν έστω και στο περίπου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...