Chrysostomos Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Έτσι δουλεύουν,τόσες φορές το είπαμε. αν δεν πειράξεις τις ρυθμίσεις,ότι σου λέμε πάει χαμένο και τσάμπα χάνουμε τον χρόνο μας. Θες να πάρεις φαν πάρε. Περιμένω σε λίγο καιρό να ανοιξεις θέμα "Εβαλα έξτρα φανς αλλά η κάρτα μου φτάνει τους 60 βαθους SOS!!!111!!"
panoslol34 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Έτσι δουλεύουν,τόσες φορές το είπαμε. Καταρχην ηρεμησε λιγο αμα εχεις νευρα δεν ειναι εδω κοσμος για να ξεσπασεις και σε ρωτησα αν θα ειναι καλη λυση ενα 120αρι φανακι extra...
Chrysostomos Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Καταρχήν δεν έχω νευρα.Εσύ δεν καταλαβαίνεις τι σου λέμε. Σου έχουμε απαντήσει όσο καλύτερα γίνεται αρκετά άτομα και κανονικά μετά το ποστ του Seo,θα έπρεπε ήδη να έχουμε τελειώσει. 2
panoslol34 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Έτσι δουλεύουν,τόσες φορές το είπαμε. αν δεν πειράξεις τις ρυθμίσεις,ότι σου λέμε πάει χαμένο και τσάμπα χάνουμε τον χρόνο μας. Θες να πάρεις φαν πάρε. Περιμένω σε λίγο καιρό να ανοιξεις θέμα "Εβαλα έξτρα φανς αλλά η κάρτα μου φτάνει τους 60 βαθους SOS!!!111!!" Καταρχην δεν εχεις υποχρεωση να απαντας στα ποστ μου ουτε σε υποχρεωσε κανενας οποτε δεν ηρθα μπροστα στην οθονη σου να σου πω απαντησε οποτε καλυτερα μην ξανασχοληθεις με μελλοντικα ποστ μου και μην σε νοιαζει τι κανω,δουλεια μου ειναι οχι δικη σου.Ευχαριστω για την κατανοηση
Chrysostomos Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ετσι μπράβο.Αντί να πεις και ευχαριστώ σου κακοφαίνεται κιόλας. Φυσικά δεν έχω υποχρέωση,αλλά θέλω να σε βγάλω από την δύσκολη (λολ) θέση Αφού λοιπόν έχεις αποφασίσει να γράφεις τις σωστές συμβολές που σου δώσαμε και να κάνεις το δικό σου,γιατί μπήκες στο κόπο να ανοίξεις θέμα; 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ετσι μπράβο.Αντί να πεις και ευχαριστώ σου κακοφαίνεται κιόλας. Φυσικά δεν έχω υποχρέωση,αλλά θέλω να σε βγάλω από την δύσκολη (λολ) θέση Αφού λοιπόν έχεις αποφασίσει να γράφεις τις σωστές συμβολές που σου δώσαμε και να κάνεις το δικό σου,γιατί μπήκες στο κόπο να ανοίξεις θέμα; Εγώ πάντως νομίζω πως μας δουλεύει. Δες το σκρινσοτ. 1
Chrysostomos Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 τα έχω δει δεν μας δουλεύει,απλά δεν έχει ιδέα. Μου έχει στείλει και πμζ με απορίες. Τα ίδια είχαμε περάσει και όταν ήθελε να πάρει τροφοδοτικό. ότι και να λέγαμε εκεί αυτός το δικό του. 1
panoslol34 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Πάνο δεν σε έβρισε κανείς. Πήρες ολοκληρωμένες απαντήσεις. Αν σου φαίνονται δύσκολες οι περίεργες πες το. όλα τα άλλα είναι με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Αδερφε γιατι μπορει να εχω αδικο στο παλικαρι το αλλο δεν θα δωσω σημασια δεν εχει ζωη προφανως απλα εφαγε την αναφορα του και τελος.Τωρα μου προτεινατε ενα πραγμα μονο να φτιαξω custom fan profile αλλα δεν θεωρησα τοσο καλη ιδεα γιατι δεν ξερω πολλα πραγματα και σας ρωτησα αν θα ηταν καλη ιδεα να παρω ενα απλο φανακι ωστε να καλυψω το προβλημα ετσι;Τωρα αμα γινομαι παραλογος η κουραστικος απλα μπορεις να μην δωσεις σημασια στα ποστ μου και να με αγνοησεις δεν σε υποχρεωσα..Οσο για τις προηγουμενες φορες που με βοηθησες εστω και ετσι ευχαριστω.
Sheogorath Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Κάνε δικό σου προφίλ ανεβάζοντας το κάθε "μπαλάκι"/point κατα 10%. Πανεύκολο είναι. Ή άστο έτσι στους 60. Μια χαρά είναι.
razorblade334 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Οκευ φιλε μου,δηλαδη μου λες να ανεβασω λιγο την ταχυτητα του φαν απο τις ρυθμισεις κατα 10%, και αν μου λες αυτο πειραζει το κανω με την εφαρμογη που εχω απο την Gigabyte την Xtreme Gaming Engine??Μπορεις να το κανεις κι απο το xtreme engine
just getting started Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Κατέβασε λίγο hwinfo και δες λίγο σε idle τι θερμοκρασίες έχεις και τι ποσοστό χρήσης έχει η κάρτα. Και όταν λέω idle εννοώ τίποτα Ούτε youtube και σίγουρα όχι λολ
tazmaaaz Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Και κατι αλλο χρυσοστομε δεν ειναι λιγο κακο η περιεργο για την καρτα να ανοιγουν καθε 3-4 λεπτα τα φανακια χωρις λογο και να κλεινουν; επισης εχω ακουσει οτι κατω απο τους 60 ειναι κλειστα γιατι στην πραγματικοτητα ανοιγουν μετα τους 50 βαθμους; Δεν εχει σχεση το να παρω ενα 120αρι για την καρτα; για καλυτερο airflow; Επισης τι να δω ειπα οτι δεν θα πειραξω τις ρυθμισεις με τα φανακια... Εμένα που δουλεύει στους 75 τι να πω!!! Μην πειράξεις τίποτα, είναι πολύ κρύα η κάρτα σου αν δεν το χεις καταλάβει ήδη.... Επεξ/σία 27 Απριλίου 2017 από tazmaaaz 1
Dr_73 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Το έχουν πάντως γενικά οι amd με τις θερμοκρασίες έτσι ;;; Η gtx 1060 σε idle/desktop είναι στους 22 C και μετά από 3 ώρες gaming πάει 52C max .
just getting started Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Με φανσ κλειστά αποκλείεται να έχει 22 βαθμούς Δηλαδή η θερμοκρασία του δωματιου πόση είναι; 15;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα