Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω εδω και 3 μερες την RX 480 G1 GAMING 4GB στο καινουργιο συστημα μου που το εφτιαξα ολο πριν 2 μηνες και οι θερμοκρασιες της καρτας μου ειναι σε Idle καταστασεις δηλαδη browsing LoL και περναει τους 50 χαλαρα και φτανει 58 δηλαδη αρκετα πανω απο οσο θα επρεπε...Υπαρχει καποιος τροπος να ριξω τις θερμοκρασιες της καρτας μου με καποιο τροπο οπως fans η υδροψυξη...

Ευχαριστω

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας εχω εδω και 3 μερες την RX 480 G1 GAMING 4GB στο καινουργιο συστημα μου που το εφτιαξα ολο πριν 2 μηνες και οι θερμοκρασιες της καρτας μου ειναι σε Idle καταστασεις δηλαδη browsing LoL και περναει τους 50 χαλαρα και φτανει 58 δηλαδη αρκετα πανω απο οσο θα επρεπε...Υπαρχει καποιος τροπος να ριξω τις θερμοκρασιες της καρτας μου με καποιο τροπο οπως fans η υδροψυξη...

Ευχαριστω

Μια χαρά κρύα είναι, μην αγχώνεσαι.

Αν παρόλα αυτά θες, κατέβασε το msi afterburner και πήγαινε εκεί που λέει create custom fan profil, και όπως είναι η καμπύλη, ανέβασέ την πάνω κατα 10% (μπακάλικη λύση αλλά είναι εύκολη αν δεν ξέρεις).

attachment.php?attachmentid=128326&d=137

Ξαναλέω, μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά κρύα είναι, μην αγχώνεσαι.

Αν παρόλα αυτά θες, κατέβασε το msi afterburner και πήγαινε εκεί που λέει create custom fan profil, και όπως είναι η καμπύλη, ανέβασέ την πάνω κατα 10% (μπακάλικη λύση αλλά είναι εύκολη αν δεν ξέρεις).

attachment.php?attachmentid=128326&d=137

Ξαναλέω, μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου.

Οκευ φιλε μου,δηλαδη μου λες να ανεβασω λιγο την ταχυτητα του φαν απο τις ρυθμισεις κατα 10%, και αν μου λες αυτο πειραζει το κανω με την εφαρμογη που εχω απο την Gigabyte την Xtreme Gaming Engine??

Δημοσ.

για κοίτα αν γυρνάνε οι ανεμιστήρες βασικά.

υπάρχει περίπτωση να ξεκινάνε μετά τους 60 βαθμούς όπως γίνεται και σε άλλες κάρτες και υλοποιήσεις πλέον.

Δημοσ.

για κοίτα αν γυρνάνε οι ανεμιστήρες βασικά.

υπάρχει περίπτωση να ξεκινάνε μετά τους 60 βαθμούς όπως γίνεται και σε άλλες κάρτες και υλοποιήσεις πλέον.

Το σκεφτηκα μεγαλε αλλα το καταλαβανω αμεσως οταν σβηνει το λεντακι που λεει Fan Stop που σημαινει οτι οταν ξεκινανε οι ανεμιστηρες τοτε σβηνει αυτο αμεσως κατω απο τους 50 ειναι σβηστο...

Δημοσ.

μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες οπως ειπαν και οι προλαλησαντες μετα τους 60 αρχιζουν να δουλευουν λογικα,

για καλο και για κακο πες και τι τροφοδοτικο εχεις  και τρεξε ενα valey , λογικα οταν ξεπερασει τους 60 θα αρχισουν να δουλευουν,

επισης αν δεν το εχεις κανει ηδη κανε ενα update το bios της καρτας, διαβαζω γενικα οτι πολυ ειχαν θεματακια αντιστοιχα αλλα λυθηκαν με αυτο τον τροπο,

το link  http://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-RX480G1-GAMING-4GD#support-dl

την αλλη λυση στην εδωσε ο @Sheogorath

Δημοσ.

μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες οπως ειπαν και οι προλαλησαντες μετα τους 60 αρχιζουν να δουλευουν λογικα,

για καλο και για κακο πες και τι τροφοδοτικο εχεις  και τρεξε ενα valey , λογικα οταν ξεπερασει τους 60 θα αρχισουν να δουλευουν,

επισης αν δεν το εχεις κανει ηδη κανε ενα update το bios της καρτας, διαβαζω γενικα οτι πολυ ειχαν θεματακια αντιστοιχα αλλα λυθηκαν με αυτο τον τροπο,

το link  http://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-RX480G1-GAMING-4GD#support-dl

την αλλη λυση στην εδωσε ο @Sheogorath

Ναι φιλε μου αλλα δεν με καταλαβες μετα απο τους 50 βαθμους που ειναι σχεδον μονιμα η καρτα μου ανοιγουν τα ανεμιστηρακια που ανοιγουν καθε 2 λεπτα και κλεινουν και ειναι καπως ενοχλητικο γιατι παει μια 49 μια 51...Επισης οι ντραιβερς νομιζω ειναι αυτη που ηδη εχω αυτο μου εστειλες?

Δημοσ.

Ναι φιλε μου αλλα δεν με καταλαβες μετα απο τους 50 βαθμους που ειναι σχεδον μονιμα η καρτα μου ανοιγουν τα ανεμιστηρακια που ανοιγουν καθε 2 λεπτα και κλεινουν και ειναι καπως ενοχλητικο γιατι παει μια 49 μια 51...Επισης οι ντραιβερς νομιζω ειναι αυτη που ηδη εχω αυτο μου εστειλες?

εγω σε καταλαβα, εσυ μαλλον δεν εχεις καταλάβει πως δουλευει η καρτα σου, αν σε ενοχλει που σταματανε και ξεκινανε φτιαξε ενα custom fan profil να δουλέυουν ειτε απο πιο χαμηλα ειτε συνεχεια.

Δημοσ.

εγω σε καταλαβα, εσυ μαλλον δεν εχεις καταλάβει πως δουλευει η καρτα σου, αν σε ενοχλει που σταματανε και ξεκινανε φτιαξε ενα custom fan profil να δουλέυουν ειτε απο πιο χαμηλα ειτε συνεχεια.

Μου λες οτι δεν δουλευουν κατω απο τους 60 βαθμους και σου λεω οταν η καρτα μου περασει τους 50 βαθμους τα φαν ξεκινανε κανονικα και κατι αλλο τα driver που μου εστειλες τι ειναι?οι κανονικοι drivers που οι πιο καινουργιοι? αν ειναι αυτοι τους εχω κατεβασει απο εδω ομως http://support.amd.com/en-us/download  τελος παντων το ιδιο δεν ειναι η να τους κατεβασω και αυτους που μου εστειλες?

Δημοσ.

Για να μην ψάχνεσαι τσάμπα ακου ένα λεπτό.

όλες οι RX σε όλες τις εκδόσεις,ανοίγουν τα fans στου 50 βαθμούς.Μόλις πάει 49 κλείνουν.

Πάπαλα.Για αυτό θα δεις να πάει και 51 και πάει λέγοντας.

Είτε θα κάνεις αυτό που σου έχει πει εδώ και ώρα ο Seo είτε αυτό που σου είπα εγώ μέσα από τις  ρυθμίσιεις radeon.

Aπλά πράγματα.Ετσι δουλεύουν οι κάρτες. 

• Like 1
Δημοσ.

όλες οι RX σε όλες τις εκδόσεις,ανοίγουν τα fans στου 50 βαθμούς.Μόλις πάει 49 κλείνουν.

Είτε θα κάνεις αυτό που σου έχει πει εδώ και ώρα ο Seo είτε αυτό που σου είπα εγώ μέσα από τις  ρυθμίσιεις radeon.

Τωρα μιλας ωραια αυτο ελεγα και εγω στους 50 οχι στους 60 κομπλε..Οχι οσο για το προφιλ θα παρω σε 1 εβδομαδα ενα 120αρι φανακι ωστε να ψυχει εστω λιγο καλυτερα την καρτα αν ειναι καλη ιδεα βεβαια..;;

Δημοσ.

Και κατι αλλο χρυσοστομε δεν ειναι λιγο κακο η περιεργο για την καρτα να ανοιγουν καθε 3-4 λεπτα τα φανακια χωρις λογο και να κλεινουν; επισης εχω ακουσει οτι κατω απο τους 60 ειναι κλειστα γιατι στην πραγματικοτητα ανοιγουν μετα τους 50 βαθμους;

ρε συ διαβάζεις τι σου γράφουμε ή τόση ώρα το κάνουμε τσάμπα;

τι σχέση έχουν αυτά που σου λέμε με το να πάρεις fans?

Δεν εχει σχεση το να παρω ενα 120αρι για την καρτα; για καλυτερο airflow; Επισης τι να δω ειπα οτι δεν θα πειραξω τις ρυθμισεις με τα φανακια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...