Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να πει καποιος οτι με 400ευρω παιρνεις το S7 που τα galaxy εχουν την κορυφαια amoled οθονη(και αναλυση)της αγορας,την κορυφαια καμερα(μαζι με το Htc 10)της αγορας(στα χρηματα τους παντα)και παει λεγοντας το καταλαβαινω.

Το να γινεται συγκριση με κινεζικα του κιλου απο site του εξωτερικου παλι με ξεπερναει.Πιο λογικη θα ηταν η συγκριση με το LG G5 που εκει ειναι οντως πιο δυσκολη η αγορα(λογω καλυτερης καμερας και αναλυσης στο g5)

Το δυνατο χαρτι του moto z ειναι το stock android για οποιον δεν μπορει να αγορασει το htc 10 στα 440ευρω(που εχει αλλα καλουδια).

Αν δεν κανω λαθος απο Ελλαδα ισως ειναι το φθηνοτερο κινητο αυτη την στιγμη με Snap820 κατω απο τα 400ευρω μαζι με το LG G5

• Like 1
Δημοσ.

Το δυνατο χαρτι του moto z ειναι το stock android για οποιον δεν μπορει να αγορασει το htc 10 στα 440ευρω(που εχει αλλα καλουδια).

Αν δεν κανω λαθος απο Ελλαδα ισως ειναι το φθηνοτερο κινητο αυτη την στιγμη με Snap820 κατω απο τα 400ευρω μαζι με το LG G5

Απο Ελλαδα μαλλον εννοεις επισημη εισαγωγη +800αρα μπαντα. Διαφορετικα υπαρχει και το mi5, mi5s (με 821) και zuk 2 στα σκρουτζομαγαζα σε τιμη 260, 290 και 300 αντιστοιχα.

Δημοσ.

Απο Ελλαδα μαλλον εννοεις επισημη εισαγωγη +800αρα μπαντα.

Το καταστημα της προσφορας του θεματος ειναι απο Ελλαδα,αρα προφανως και μιλαω για Ελλαδα.

οσο για τα καταστηματα με τα κινητα που αναφερεις,εγω βλεπω στις σελιδες γνωστων καταστηματων και λενε για 1χρονο εγγυηση αρα  τρωνε ακυρο με το καλημερα.

Δημοσ.

Απλα το επισημανα γιατι εγραψες οτι ειναι το μονο με snap 820 ελλαδα αλλα εννοουσες επισημη εισαγωγη. Κατα τα αλλα δεν τα συγκρινα, μολονοτι το mi5s αν δεν ειχε την ελλειψη της 800αρας θα ηταν μια πολυ καλη επιλογη (γρηγορο, καλη οθονη, καλη καμερα).

Δημοσ.
Το χω στα χέρια το τούμπανακι μότο ζ που τρέχει στοκ android ... Το προηγούμενο μου ήταν s7 edge (το οποίο πήρε πόδι λόγο οθόνης δεν με βόλεψε το edge + ήθελα δικάρτο)

Το μοτορολα είναι λίγο πιο μεγάλο σε διαστάσεις αλλά είναι πανάλαφρο λες και είναι 5" ... Ή ποιότητα κατασκευής είναι ίδια, βέβαια μ αρέσουν πολύ τα καπάκια πίσω που αλλάζουν στο μότο είναι όλα τα λ7 ούτε αφήνουν δαχτυλιες σε σχέση με το τζάμι του σαμσουγκ και ή συσκευή γίνεται φοβερή στο κράτημα ... Ή μπαταρία δείχνει καλή διαγωγή μέχρι στιγμής,η συσκευή ζεσταίνεται αισθητά λιγότερο απ το s7e και φορτίζει σε ελάχιστο χρόνο μέχρι να ετοιμάστω στην δουλειά από 30% σε περίπου μισή ώρα πάει στα 95%. Οι κάμερες στο αυτόματο είναι ίδιες με το s7 edge προσωπικά δεν έχω καταλάβει διάφορα, το μόνο σίγουρο η κάμερα του z είναι ανώτερη σε σχέση με το iphone se ....τέλος η οθόνη του μότο είναι πολύ φωτεινή ισάξια του samsung ...

Ή γνώμη μου αξίζει να το προτιμήσει κάποιος αντί του s7.. βέβαια αυτά είναι γούστα και προσωπική γνώμη ίσως λόγω ότι το edge μου άφησε ρετσινιά που δεν μπορούσα να βολευτώ με τπτ με την οθόνη του

• Like 3
Δημοσ.

Με γεια το καινούριο σου Moto Z λοιπόν!

Φαντάζομαι το αγόρασες από το κατάστημα του θέματος. Θα ήθελα, αν δεν σου κάνει κόπο, να μου πεις για ποια αγορά προοριζόταν το κινητό. Είναι γερμανικό μήπως ή άλλης χώρας;

Δημοσ.

Με γεια το καινούριο σου Moto Z λοιπόν!

Φαντάζομαι το αγόρασες από το κατάστημα του θέματος. Θα ήθελα, αν δεν σου κάνει κόπο, να μου πεις για ποια αγορά προοριζόταν το κινητό. Είναι γερμανικό μήπως ή άλλης χώρας;

Το δικό μου είναι δικαρτο μαύρο δεν το αγόρασα από την προσφορά που ανέβασα.

Δημοσ.

καποιος μια απαντηση γιατι ενδιαφερομαι για αγορα :)?

Κατα τη γνωμη μου οχι...

Δεν θα δεις καποια διαφορα.

Σιγουρα θα ειναι πιο γρηγορο λογω stock android αλλα μεχρι εκει.

Σε μπαταρια θα υπολειπεται.

Καμερα μια χαρα εχει το g4...

Ιδια οθονη σε μεγεθος και αναλυση...

Για μενα ξαναλεω οχι...

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου οχι...

Δεν θα δεις καποια διαφορα.

Σιγουρα θα ειναι πιο γρηγορο λογω stock android αλλα μεχρι εκει.

Σε μπαταρια θα υπολειπεται.

Καμερα μια χαρα εχει το g4...

Ιδια οθονη σε μεγεθος και αναλυση...

Για μενα ξαναλεω οχι...

Snap 820 vs 808? Θα χεις καλυτερες και κυριως σταθεροτερες αποδοσεις χωρις throttling.

Επιπλεον απαλλασσεσαι απο το φοβο του bootloop που εχει το g4 και το screen retention που εμφανιζουν γενικοτερα οι quantom οθονες. 

Δημοσ.

Snap 820 vs 808? Θα χεις καλυτερες και κυριως σταθεροτερες αποδοσεις χωρις throttling.

Επιπλεον απαλλασσεσαι απο το φοβο του bootloop που εχει το g4 και το screen retention που εμφανιζουν γενικοτερα οι quantom οθονες.

Σιγουρα θα εχει καλυτερη αποδοση...

Δεν διαφωνουμε.

Αν του αρεσει η συσκευη και εχει και τα χρηματα παω πασο.

Απλα θα απογοητευτει απο θεμα μπαταριας.

Χιλιες φορες να δωσει κατι παραπανω για το one plus που ανεφερε ο φιλος πιο πανω.

Δημοσ.

Αν καποιος δινει 440ευρω για Oneplus3t τοτε προφανως μπαινουν στο παιχνιδι Galaxy S7 και Htc 10 απο Ελλαδα(να μην μπλεκει και με εξωτερικο).

Επισης ανα τακτα χρονικα διαστηματα πεφτει αρκετα και η τιμη του Honor 8 που ειναι και αυτο τιμια λυση.

Δημοσ.

Σιγουρα θα εχει καλυτερη αποδοση...

Δεν διαφωνουμε.

Αν του αρεσει η συσκευη και εχει και τα χρηματα παω πασο.

Απλα θα απογοητευτει απο θεμα μπαταριας.

Χιλιες φορες να δωσει κατι παραπανω για το one plus που ανεφερε ο φιλος πιο πανω.

Βασικα και το g4 δεν εχει καμια φοβερη αυτονομια μιας και ο 808 "ρουφαει".

Βεβαια αν δεν υπηρχε το ρισκο του bootloop και screen retention δεν αξιζει η μεταβαση. Τωρα το αν ειναι προτιμοτερο καποιο αλλο αυτο εξαρταται απο τη τσεπη του φιλου ή τη διαθεση να παραγγειλει απο εξω το ομολογουμενως εξαιρετικο 1+3

Επισης ανα τακτα χρονικα διαστηματα πεφτει αρκετα και η τιμη του Honor 8 που ειναι και αυτο τιμια λυση.

Το χω δει μεχρι και 316 ευρω κατα περιοδους που σε αυτα τα λεφτα ειναι αψογο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...