Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν υπάρχει αυτό στα 263 θεωρώ πάρα πολλά τα 377 για το συγκεκριμένο motorola

Υπάρχει και η έκδοση του le max 2 με 4GB ram και 64GB rom με αρκετά λιγότερα χρήματα ~180 ευρώ και είναι και πιο κοντά στα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου moto. 

http://www.banggood.com/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X829-5_7-inch-4GB-64GB-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1125233.html

Δημοσ.

Υπάρχει και η έκδοση του le max 2 με 4GB ram και 64GB rom με αρκετά λιγότερα χρήματα ~180 ευρώ και είναι και πιο κοντά στα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου moto.

http://www.banggood.com/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X829-5_7-inch-4GB-64GB-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1125233.html

Καλα ναι απλά έβαλα την τούμπανο έκδοση που και πάλι είναι αρκετά φθηνότερη.

Δημοσ.

Όταν υπάρχει αυτό στα 263 θεωρώ πάρα πολλά τα 377 για το συγκεκριμένο motorola

Screenshot_20170423-213540.png

αυτό δεν έχει 800άρα μπάντα, 2 χρονιά εγγύησή και ούτε έχει την ίδια εμπειρία χρήσης πρέπει ασχολείσαι με rom, ram και μετά 40236.png

• Like 3
Δημοσ.

αυτό δεν έχει 800άρα μπάντα, 2 χρονιά εγγύησή και ούτε έχει την ίδια εμπειρία χρήσης πρέπει ασχολείσαι με rom, ram και μετά 40236.png

Εχει 6/64gb μοντέλο το banggood x820 με την B20 στα 215$ ;)

ROM υπάρχουν άπειρες πολύ καλές υλοποιήσεις. Μπορεις να βάλεις κ official για να έχεις αναβαθμίσεις χωρίς ελληνικά βέβαια (όπου κ πάλι μπορείς να βάλεις).

1 χρόνο εγγύηση από το banggood όπου για μένα το μαγαζί είναι σπαθί στις εγγυήσεις τις 4-5 φορές που μου χρειάστηκε. Οι ελληνικές εγγυήσεις υπερισχύουν στην ταχύτητα του DOA κυρίως. Μάλιστα το banggood καλύπτει επισκευές για να μπορείς να το φτιάξεις ελλάδα. 2 φορές μου κάλυψε από 50 ευρώ για την ίδια συσκευή.

Εχω περίπου 1 μήνα το συγκεκριμένο κινητό (την έκδοση χωρίς την B20, με cosmote μέχρι τώρα έχω παντού 4G σε πόλεις,βουνά, επαρχία κλπ) και απλά είναι πύραυλος.

Χρώματα πολύ ωραία κ ζωντανά, κατασκευή άψογη, άψογη κάμερα με καλή αυτονομία (για τα χαρακτηριστικά του πολύ καλή). Για μένα μόνο το δαχτυλικό αποτύπωμα δεν είναι καλό όσο άλλα κινητά χωρίς να δημιουργεί προβλήματα φυσικά.

• Like 2
Δημοσ.

Εχει 6/64gb μοντέλο το banggood x820 με την B20 στα 215$ ;)

ROM υπάρχουν άπειρες πολύ καλές υλοποιήσεις. Μπορεις να βάλεις κ official για να έχεις αναβαθμίσεις χωρίς ελληνικά βέβαια (όπου κ πάλι μπορείς να βάλεις).

1 χρόνο εγγύηση από το banggood όπου για μένα το μαγαζί είναι σπαθί στις εγγυήσεις τις 4-5 φορές που μου χρειάστηκε. Οι ελληνικές εγγυήσεις υπερισχύουν στην ταχύτητα του DOA κυρίως. Μάλιστα το banggood καλύπτει επισκευές για να μπορείς να το φτιάξεις ελλάδα. 2 φορές μου κάλυψε από 50 ευρώ για την ίδια συσκευή.

Εχω περίπου 1 μήνα το συγκεκριμένο κινητό (την έκδοση χωρίς την B20, με cosmote μέχρι τώρα έχω παντού 4G σε πόλεις,βουνά, επαρχία κλπ) και απλά είναι πύραυλος.

Χρώματα πολύ ωραία κ ζωντανά, κατασκευή άψογη, άψογη κάμερα με καλή αυτονομία (για τα χαρακτηριστικά του πολύ καλή). Για μένα μόνο το δαχτυλικό αποτύπωμα δεν είναι καλό όσο άλλα κινητά χωρίς να δημιουργεί προβλήματα φυσικά.

και πάλι το moto z δεν έχει καμία σχέση με το letv ... καταρχήν ξεχωρίζει λόγω του πάχους του και για μπροστινό φλας, έχει καλύτερη κάμερα, οθόνη amoled με gorilla glass, υποστηρίζει κάρτα μνήμης, έχει τα mods, βάρος σαν να ναι 5", στοκ android όπως στα νέξους ... ενώ ο κινέζος είναι μονό specs & κυκλοφορεί σε ροζ χρώμα + για κάποιους οι 5.7" είναι too much

• Like 1
Δημοσ.

Σορρυ ρε παιδια αλλα συγκρινεται το moto z με το le max 2? Ανομοια πραγματα απο καθε αποψη.

Στη τελικη Ελλαδα εχει 320 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γίνεται να συγκρίνεις κινητά με near stock android, εγγύηση, σοβαρές κάμερες που δουλεύουν όπως τα βγάζεις από το κουτί με κινέζικους... πυραύλους που δεν ξέρεις σε τι μπάντες παίζουν και πρέπει να περάσεις και τελωνείο.

• Like 4
Δημοσ.

η αναλογια τιμης αξιας αρκετα αξιολογη,ειναι στα ιδια επιπεδα με τις κορυφαιες ναυαρχιδες αυτη τη στιγμη πλας καθαρο αντροιντ,

η αυτονομια λιγο μετρια,τωρα οι συγκριση με let και υπολοιπα κινεζικα ειναι οφτοπικ και εντελως ατοπη

επειδη στηριζω χιαομι κτλ

δεν βαζεις κινεζια με οτι   ακολουθει(αυτα που αναφερετε) διπλα σε ετοιμη ναυαρχιδα σε καλη τιμη

το βαζεις διπλα σε ενα κατωτερο μπατζετ κινητο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...