Simos805 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Έχω ένα laptop Dell που τρέχει Windows 10 64 bit, ξαφνικά από χθες εκεί που πήγα να το απενεργοποιήσω, ενώ έδειχνε ότι είχε κλείσει, το ανεμιστηράκι δούλευε και οι USB έδιναν ρεύμα και δεν σταμάταγε. Για να κλείσει του έβγαλα την μπαταρία και το αποσύνδεσα από το ρεύμα. Μετά έβαλα την μπαταρία και από τότε δεν ανοίγει με την μπαταρία παρά μόνο άμα είναι στο ρεύμα. Η μπαταρία δεν έχει θέμα διότι άπαξ και ανοίξει και bootάρει τα Windows, μετά αν το βγάλω από το ρεύμα συνεχίζει να δουλεύει κανονικά με την μπαταρία η οποία είναι φορτισμένη. Επίσης από τότε, ενώ το έχω κλείσει από τερματισμό, και δείχνουν ότι όλα ότι έχει απενεργοποιηθεί (το ανεμιστηράκι έχει σταματήσει και οι θύρες USB δεν δίνουν ρεύμα), ξαφνικά πχ μετά από λίγες ώρες το πιάνω και είναι ζεστό και το ανεμιστηράκι δουλεύει δυνατά λες και εκτελούσε καμιά βαριά εργασία λες και δουλεύει, χωρίς όμως να έχει ανάψει ή οθόνη η κάποιο φωτάκι. Τι μπορεί να φταίει?? Δεν εγκατέστησα πρόσφατα κανένα πρόγραμμα ή κάτι που να επηρεάζει τίποτα σχετικό εμ αυτ΄ποματη εκκίνηση ή κάτι τέτοιο, απλά το κάνει από χθες! Η μόνη αλλαγή είναι ότι πριν 4 μέρες άλλαξα RAM, από 4GB έβαλα 8GB αλλά αυτό το πρόβλημα έχει ξεκινήσει από χθες άρα δεν νομίζω να έχει σχέση. Τι μπορώ να κάνω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα