sndev Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 καλησπέρα οτι λεει και ο τιτλος οτι και να κανω πάντα διώχνει -3 ωρες ναι το έχω βάλει να συγχρονίζει online απο το windows times (άπυρες φόρες ) εχω δοκιμαζει και manual και να μην συνχρονιζει τιποτα ρε γμτ μετά απο 1 -2 μερες τα ιδια! καμιά ιδεα?
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 καλησπέρα οτι λεει και ο τιτλος οτι και να κανω πάντα διώχνει -3 ωρες ναι το έχω βάλει να συγχρονίζει online απο το windows times (άπυρες φόρες ) εχω δοκιμαζει και manual και να μην συνχρονιζει τιποτα ρε γμτ μετά απο 1 -2 μερες τα ιδια! καμιά ιδεα? Επ ! Αυτό το έπαθα κ εγώ πριν καμιά βδομάδα. Κάτι είχα πειράξει στις ρυθμίσεις και διορθώθηκε. Κάντες έτσι 1
sndev Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 σε ευχαριστώ πολυ αντε να δούμε, το έκανα, θα ξαναζαλισω σε 1-2 μερες πάλι αν το ξανακάνει.. μα το θεό παίζει να νε 6 μήνες που το παλεύω
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 σε ευχαριστώ πολυ αντε να δούμε, το έκανα, θα ξαναζαλισω σε 1-2 μερες πάλι αν το ξανακάνει.. μα το θεό παίζει να νε 6 μήνες που το παλεύω Είχα παρατηρήσει πως αφού την ξανά έβαζα σωστά, αργούσε να αλλάξει το λεπτό ξέρω γω και σε κάποια φάση έμεινε 1 ώρα πίσω και είχα σκαλώσει άσχημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα