mixschino Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, αγορασα προχθες ενα stick της tp-link (wn823n) για wireless για τον σταθερο μου. Αν και εκανα clean install τους πιο προσφατους drivers για win10 απο το σαιτ της tp-link, μου κρασαρουν το συστημα (bsod) με error bad_pool_caller. Διαβασα τα minidump για να επιβεβαιωσω οτι φταιει αυτο. Στο attachment μπορειτε να δειτε τι προκαλει το προβλημα. Πιστευετε οτι διορθωνεται η να γυρισω πισω το stick; υγ. γενικα, τραγικο, δεν δημιουργει σταθερη συνδεση με αποτελεσμα οταν παιζω ονλαϊν να με πεταει συνεχεια. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2017 από mixschino
Chrysostomos Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 βάλτο χωρίς drivers. Θα παίξει λογικά κανονικά. έχω και εγώ ένα,όχι αυτό και το έχω πάνω χωρίς το λογισμικό του. Παίζει καλά. 1
mixschino Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Εκανε crashes και πριν κανω manual install τους drivers, γι αυτο και τους εκανα!
Chrysostomos Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 τότε πήγαινε να το αλλάξεις,με κάτι άλλο. 1
mixschino Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 τότε πήγαινε να το αλλάξεις,με κάτι άλλο. εκει καταληγω κι εγω φιλε μου. αφου μου εφαγε την ψυχη ενα tp-link repeater το οποιο γυρισα επισης, καιρος να φυγει και το στικακι. ευχαριστω πολυ για το χρονο σου!
nostos Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Να ελεγχετε πριν την αγορα, τι τσιπακι φοραει η εκαστοτε καρτα και να μην ξανα-αγορασετε καρτες με Realtek τσιπακι! Ουτε η ιδια η Realtek στο site της δεν δινει πλεον drivers... 1
alex09 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Καλησπέρα πηρα και εγω ένα στικακι της ίδιας εταιρείας γιατί διαβασα Καλά σχόλια , ωστόσο θαρρώ πως την πρώτη φορά δούλευε Καλύτερα απο όταν μπηκαν τα drivera μεσω boost , με αποτέλεσμα να έχω ping και να μην δουλεύει σωστά , πως μπορώ να διαγράψω τους drivers ώστε να το βάλω και να το δοκιμασω
Xristaras12 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Καλησπέρα πηρα και εγω ένα στικακι της ίδιας εταιρείας γιατί διαβασα Καλά σχόλια , ωστόσο θαρρώ πως την πρώτη φορά δούλευε Καλύτερα απο όταν μπηκαν τα drivera μεσω boost , με αποτέλεσμα να έχω ping και να μην δουλεύει σωστά , πως μπορώ να διαγράψω τους drivers ώστε να το βάλω και να το δοκιμασω απο διαχείριση συσκευών,κάνεις κατάργηση εγκατάστασης πρόγραμμα για drivers για ποιον λόγο χρησιμοποιείς;
alex09 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Γιατί δεν έβρισκαν τα Windows 2 συσκευές , ωστόσο το πρόβλημα με το στικακι λύθηκε έβαλα το install απο το cd και δουλεύει άψογα
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 και γιατί να περάσουν τα windows drivers απο μόνα τους; τις περισσότερες φορές αυτό που βρίσκουν ειναι τελείως generic μόνο και μόνο για να δουλέψει η συσκευή.
alex09 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να πεις αλλα και που να καταλήξεις!
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 στο οτι ειναι λάθος η λογική του βάζω πρόγραμμα για να μου βρει drivers ενω γίνεται σε 2 λεπτά η δουλεια απο τη σελίδα του κατασκευαστή είτε απο το id της κάθε συσκευής(η οποια εμφανίζεται έστω και με θαυμαστικό στην διαχειριση συσκευών) anyway,τέρμα το offtopic, ο καθένας όπως βολεύεται
alex09 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Εμφανιζόταν με θαυμαστικό με το όνομα ελεγκτής απλών πληροφοριών pci πατούσα δεξί και αυτόματη ενημέρωση με Windows και δεν το έκανε οπως καο για το στικακι δεν έβρισκε , οπότε έβαλα το πρόγραμμα και τα βρήκε ???? Ωστόσο το στικακι λειτουργεί καλύτερα με το setup_ install που έχει το cd αν αυτο βοηθάει στα παιδια που έχουν πρόβλημα
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 συνεχίζω να μην εννοώ αυτό που λες,και μάλλον δεν γνωρίζεις τον τρόπο. ορίστε λοιπόν: (παρ'οτι γνωρίζουμε εξαρχής στο παράδειγμα ποια συσκευή ψάχνουμε,το ιδιο θα ίσχυε αν το εβγαζε με θαυματιστκό) οπότε μετά πας στο site του κατασκευαστή και κατεβάζεις τον driver. ως επι το πλείστον,η tp link ειναι γνωστή για τα drivers της,μερικές φορές παιζουν καλύτερα χωρις driver,μόνο με αυτόν που περνάνε τα windows δηλαδη,είτε με τον driver Που δινει μαζι. Τις περισσότερες φορές ειναι αναλόγως το τσιπάκι που φοράει η κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα