mastro77 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο forum. Μπορείτε να βοηθήσετε απο που μπορώ να βρώ TYGON 3603 σωλήνα για υδρόψυξη και σε καλή τιμη φυσικά ; Θέλω δύο μετρα Ευχαριστώ εκ το πρωτερον! Επεξ/σία 23 Απριλίου 2017 από mastro77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Καλησπέρα στο forum. Μπορείτε να βοηθήσετε απο που μπορώ να βρώ TYGON 3603 σωλήνα για υδρόψυξη και σε καλή τιμη φυσικά ; Θέλω δύο μετρα Ευχαριστώ εκ το πρωτερον! Για πιο λόγο συγκεκριμένα tygoon? Και για να να να να γραφτείτε σε βοηθήσουμε θέλουμε να μας μας πεις διαστάσεις σωλήνα κκ(εσωτερική και εξωτερική διάμετρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastro77 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Για πιο λόγο συγκεκριμένα tygoon? Και για να να να να γραφτείτε σε βοηθήσουμε θέλουμε να μας μας πεις διαστάσεις σωλήνα κκ(εσωτερική και εξωτερική διάμετρο) Ο σωλήνας είναι είδη πάνω στο σύστημα από τον φίλο που μου το έδωσε και το μόνο που είδα είναι ο τύπος του. Με εντυπωσίασε η ελαστικότητα του και γι αυτό θέλω να βάλω το ίδιο. Νομίζω ότι τ Ρακορ είναι 10/16.θα το τσεκάρω και επανέρχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Πλέον δεν το συνιστώ παλιότερα ήταν ο μόνος ελαστικος σωλήνας που έβαζα, ακόμα η tygoon δεν έχει κάνει καμία κίνηση για την ελάττωση του plasticazer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastro77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Πλέον δεν το συνιστώ παλιότερα ήταν ο μόνος ελαστικος σωλήνας που έβαζα, ακόμα η tygoon δεν έχει κάνει καμία κίνηση για την ελάττωση του plasticazer Τι συνιστάται πλέον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Τι συνιστάται πλέον; Κυρίως δουλεύω primochill advance ltr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastro77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Κυρίως δουλεύω primochill advance ltr To tygon που φοράω έχει εξ 18 & εσ 14 mm διάμετρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 13/19 πρέπει να είναι ο σωλήνας που έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastro77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 13/19 πρέπει να είναι ο σωλήνας που έχεις Ευχαριστώ αγαπητέ για τις πολύτιμες πληροφορίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Primochill θα βρεις και στο eshop αλλά και eworld, συνιστώ το 2ο γιατί το eshop δεν το στέλνει σε 1 κομμάτι αλλά τα κόβει ανά 1 μέτρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastro77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα