Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαράκι σε οποιαδήποτε τηλεόραση καταλήξεις να κοιτάξεις πάνω απ όλα να έχει όσο τα περισσότερα hz (ανάλογα βέβαια και το budget σου) και όσο για τα ms δεν θα δεις διαφορά όταν είναι στα 5 ms.. αλλά εάν την έχεις συνδέσει με το PC να πάρεις και ένα πολύ καλό καλώδιο HDMI.

Δημοσ.

Φιλαράκι σε οποιαδήποτε τηλεόραση καταλήξεις να κοιτάξεις πάνω απ όλα να έχει όσο τα περισσότερα hz (ανάλογα βέβαια και το budget σου) και όσο για τα ms δεν θα δεις διαφορά όταν είναι στα 5 ms.. αλλά εάν την έχεις συνδέσει με το PC να πάρεις και ένα πολύ καλό καλώδιο HDMI.

δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που λες, μην παραπληροφορεις τον κοσμο... ολες οι τηλεορασεις ειναι ειτε 50 ειτε 100hz. Δεν υπαρχει τηλεοραση με 5ms... Τα λεφτα για καλωδια ακριβα ειναι τσαμπα λεφτα, εκτος αν εχεις μηχανηματα που κανουν πολλα χιλιαρικα ευρω και μεγαλες αποστασεις...

• Like 1
Δημοσ.

Θέλεις να μου πεις πως μια τηλεόραση που είναι 100hz με μία που έχει 1200hz είναι ίδια? Επίσης το καλώδιο το ακριβό το πληρώνεις και για την καλύτερη μεταφορά των συχνοτήτων της μετάδοσης που στέλνει τα δεδομένα και όχι τόσο για τα μέτρα. Την άποψη και την βοήθεια θέλω στο παιδί και όχι το κακό όπως αναφέρεις προς στο πρόσωπο μου...

Δημοσ.

Χαλαρωσε...απλα λες πραματα που δεν ισχυουν...αν παρακολουθουσες τα διαφορα θεματα περι τηλεορασεων και χαρακτηριστικων αυτων θα ηξερες τι συμβαινει στη πραγματικοτητα. Δεν εχει κανενα νοημα να κατσω να σου εξηγησω γιατι δεν ειναι ετσι οπως νομιζεις...μπορεις πολυ ευκολα να τα βρεις ολα εδω η στο google.

Δημοσ.

Εγκληματική παραπληροφόρηση...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά όπως σας είπα η LG 65e6 την παίρνω στα 2600 κ δώρο το LG sh7. Η Samsung ks8000 έπεσε χθες από 2150 στα 1700. Με τις 5έτεις επεκτάσεις θα ανέβουν κ οι δύο. Μιλάω καθαρά κ σε σχέση τιμής. Είναι καθαρά η oled καλύτερη τηλεόραση η ή διαφορά θα είναι ανεπαισθητη; Χθες στο κατάστημα μου είπαν ότι η oled έχει 30 input lag κ η Samsung 20, αλλά βγήκε λέει update που κατεβάζει το lag της oled στα 24. Σε όλα σχεδόν τα συγκριτικά βίντεο στο you tube ανάμεσα σε αυτές τις δύο βλέπω την oled κ έχει μεγαλύτερη απόκριση, καθώς κ τα χρώματα της τείνουν στην απόχρωση του μπλε...

Όσο για το gaming, εχω ps3 κ σκοπεύω για ps4 pro. Κ ασφαλώς με τα χρήματα δεν είμαι άνετος. Απλά μου αρέσει μια καλή τηλεόραση καθώς κ το χειμώνα που δε δουλεύω περνάω πολύ χρόνο μπροστά της. Αλλά κ η προσφορά της oled είναι καλή γι αυτό το σκέφτομαι...

Επεξ/σία από Winstroll7
Δημοσ.

Οκ η Oled είναι λίγο καλύτερη αλλά στη σχέση τιμής/απόδοσης η Σαμσουνγκ στα 1700 κερδίζει καθαρά. Μιλάμε για 900 ευρώ διαφορα. Όσο καλή και να είναι η Oled δε δικαιολογείται η διαφορά τιμής. Εγώ θα πήγαινα για τη Σαμσουνγκ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...