Προς το περιεχόμενο

Bootloader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Πρόσφατα προχώρησα στην αγορά ενός νέου HD (SSD). Εγκατέστησα εκεί τα Windows 10 που είχα και όλα καλά. Τον άλλο σκληρό που είχα επίσης τα Windows 10 και με αυτόν λειτουργούσε ο υπολογιστής τον κράτησα ώς δεύτερο και έχω κάνει εκεί ένα πρόχειρο backup. Όταν ανοίγω όμως πλέον τον υπολογιστή μου αναφέρει δύο Windows 10 σε δύο διαφορετικά volume και με ρωτάει από που θέλω να μπω. Αν κάνω format τον δεύτερο σκληρο που δεν χρειάζομαι πια εκεί τα Windows το πρόβλημα θα λυθεί ή είναι κάτι πιο σύνθετό όπως υποψιάζομαι? Παραθέτω και Link από την διαχείριση δίσκων http://prntscr.com/eztc21 . O C είναι αυτός που έχει το λειτουργικό τώρα και ο F ο προηγούμενος που έκανα από αυτόν boot

Δημοσ.

Μπωρεις να το σβησεις αν πας στην εκτελεση με την εντολη msconfig και εκει που εχει τα λειτουργικα να σβησεις αυτο που δεν θελει και να αφησεις το ενα, προσεχε μη σβησεις το βασικο γιατι μετα δεν θα ξεκινανε τα 10

Δημοσ.

Μπωρεις να το σβησεις αν πας στην εκτελεση με την εντολη msconfig και εκει που εχει τα λειτουργικα να σβησεις αυτο που δεν θελει και να αφησεις το ενα, προσεχε μη σβησεις το βασικο γιατι μετα δεν θα ξεκινανε τα 10

Ευχαριστώ λύθηκε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...