Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, υπάρχουν μύτες για dremel, σαν αυτές που χρησιμοποιεί ένα CNC? Θέλω να σκάψω ένα κομμάτι ξύλο, και δεν ξέρω, τι μύτες θέλει. Αλλά θέλω να δουλέψει, όπως θα δούλευε ένα CNC.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτάσαμε να μην καταλαβαίνουμε αυτό που διαβάζουμε… Μάλιστα… (ποιος μίλησε άραγε εδώ μέσα για «σουπερ επαγγελματικα εργαλεια»; )

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειπαμε ότι είναι σούπερ,ούτε ότι είναι επαγγελματικό.

Απλά ότι κάνει για μικροδουλειές και τέτοια.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Κανει για ερασιτεχνικες μικροδουλειες, τιποτε περισσοτερο. Δυστηχως οσοι παρετε το Dremel εχοντας στο μυαλο σας επαγγλματικα εργαλεια κορυφαιας ποιοτητας χασατε. Επειδη εχω ενα Dremel 300 και εχω δει απο πολυ κοντα το Parkside πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω καποια σημαντικη διαφορα, καποια ατελεια που εχει το φτηνο που δεν θα μου κανει την δουλεια μου. Εαν τοτε που πηρα το Dremel υπηρχε το Parkside θα το ειχα παρει χωρις δευτερη σκεψη. Ισως βεβαια οι απαιτησεις οι δικες μου να ειναι πολυ μικρες και να εχω αυτη την αποψη.

Δεν προσπαθω να νουθεψω κανεναν για τι εργαλειο θα παρει. Να προστατεψω απο ξοδεμα χρηματων χωρις αντικρησμα προσπαθω, οποιος θελει ακουει οποιος δεν θελει δεν με νοιαζει.

Δημοσ.

Αγαπητέ επί της ουσίας δεν διαφωνούμε.

Αν κάποιος θέλει να αγοράσει κάποιο πολυεργαλείο μόνο και μόνο για να το χρησιμοποιήσει μια φορά τον χρόνο ή πολύ απλά για να λέει ότι το έχει στην συλλογή του, τότε το κάθε no name του κάνει. Αν θέλει κάτι αξιόπιστο που να το δουλεύει συνέχεια και να είναι πάντα διαθέσιμο πάει σε επώνυμο και συγκεκριμένα στον ηγέτη της κατηγορίας… dremel.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...