Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βάλε το λιγότερο γ αρχή και ανέβαζε σταδιακα,γιατί αν το βάλεις τέρμα πιστεύω θα του κάνεις κανένα θέμα του πλέξιγκλας.

Δημοσ.

Καλυτερα φτηνο μηχανημα με καλα εξαρτηματα παρα το αντιθετο. Το μηχανημα σαν μηχανημα δεν ειναι καμια φοβερη τεχνη η επιστημη. Τα κοπτικα και ειδικα τα τροχακια σπανε για πλακα. Εχω παρει και ενα σετ με αναλωσιμα απο Lidl και δεν θα το προτεινα

• Like 2
Δημοσ.

Βάλε το λιγότερο γ αρχή και ανέβαζε σταδιακα,γιατί αν το βάλεις τέρμα πιστεύω θα του κάνεις κανένα θέμα του πλέξιγκλας.

Βρε ναι, το ξέρω, απλά ρωτάω μήπως και οι 10.000 είναι πολλές
  • Like 1
Δημοσ.

Στο eBay που μπορείς να βρεις γνήσια; Δεν βρήκα τίποτα. Μόνο αυτά τα ανταλλακτικά, no name. Μάλλον θα πάρω μερικά τέτοια, και πάντα γυαλιά, μην φάμε κανέναν τροχό. Μια ερώτηση, για κοπή plexiglass (αυτό το acrylic που χρησιμοποιούν όλοι οι pc modders και diy guys στο YouTube), κάπου διάβασα πως χρειάζονται χαμηλές στροφές, για να μην λιώσει. Οι 10.000 είναι πολλές για τέτοια δουλειά;

Το plexiglass εχει παρομοια συμπεριφορα με το ξυλο, τουλαχιστον στην κοπη με τους οδοντωτους τροχους σαν κι αυτους που βλεπετε στο link, στην κατω πλευρα, οι 2 πρωτοι αριστερα.

http://www.ebay.com/itm/217-Pcs-Electric-Grind-Mini-Rotary-Power-Drill-Tool-Accessory-Mix-Kit-Set-/302212833820?hash=item465d49e21c:g:AqkAAOSwTglYkprG

Γενικα παντως τα πλαστικα, με εξαιρεση ισως τους μεγαλους σωληνες της αποχετευσης, εχουν την ταση να βγαζουν πολυ "ροκανιδι", δεν υπαρχει κινδυνος θερμοτητας ειδικα εαν αφηνουμε το εργαλειο να κανει τη δουλεια χωρις να το πιεζουμε εμεις με δυναμη αλλα απλα να το οδηγουμε, ενω και παλι με μια μεση ρυθμιση στο 3-4, η κοπη γινεται και ευκολα και σωστα.

Δημοσ.

Το plexiglass εχει παρομοια συμπεριφορα με το ξυλο, τουλαχιστον στην κοπη με τους οδοντωτους τροχους σαν κι αυτους που βλεπετε στο link, στην κατω πλευρα, οι 2 πρωτοι αριστερα.

http://www.ebay.com/itm/217-Pcs-Electric-Grind-Mini-Rotary-Power-Drill-Tool-Accessory-Mix-Kit-Set-/302212833820?hash=item465d49e21c:g:AqkAAOSwTglYkprG

Γενικα παντως τα πλαστικα, με εξαιρεση ισως τους μεγαλους σωληνες της αποχετευσης, εχουν την ταση να βγαζουν πολυ "ροκανιδι", δεν υπαρχει κινδυνος θερμοτητας ειδικα εαν αφηνουμε το εργαλειο να κανει τη δουλεια χωρις να το πιεζουμε εμεις με δυναμη αλλα απλα να το οδηγουμε, ενω και παλι με μια μεση ρυθμιση στο 3-4, η κοπη γινεται και ευκολα και σωστα.

Χμμ, οκ. Πιστεύεις αυτό το κιτ στο οποίο οδηγεί το λινκ είναι καλό, η θα είναι και αυτό της πλάκας, όπως αυτά που έρχονται μαζί με το εργαλειο;
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύντροφοι περί Dremel να γνωρίζεται το παρακάτω.

Το μεγάλο θέμα είναι τα ανταλλακτικά.. όλα αυτά τα φτηνά δεν κάνουν για τίποτα…

Σαν τα γνήσια της Dremel ΚΑΝΕΝΑ. Ας μην κοροϊδευόμαστε! Ρωτήστε κανέναν που έχει δουλέψει και τα δυο και θα σας πει τα ίδια, γιατί ότι πληρώνεις παίρνεις…

Τώρα στα περί μηχανήματος… Γνήσιο Dremel ή ιμιτασιόν?

Με 37.9 ευρώ που το έχει το e-shop (Κωδικός 1715) ψηφίζω Γνήσιο που είναι σκυλί… Υποψιν έχω και ένα ιμιτασιόν Einhell… Η μέρα με την νύχτα…

Μην πετάτε τα χρήματα σας.

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.

Για 4 5 χρήσεις τον χρόνο πιστεύεις ότι όντως αξίζει τόσο πολύ το γνήσιο; Γιατί αν πάρω αυτό, θα πρέπει να πάρω ανταλλακτικά, και έναν ευλιγιστο άξονα. Ενώ με το άλλο τα παίρνω όλα αυτά στην ίδια τιμή. Η διαφορά είναι τουλάχιστον 30αρι αν τα υπολογίσουμε. Το θέμα είναι για αυτές τις 4 5 φορές τον χρόνο χρήση αξίζει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμμ, οκ. Πιστεύεις αυτό το κιτ στο οποίο οδηγεί το λινκ είναι καλό, η θα είναι και αυτό της πλάκας, όπως αυτά που έρχονται μαζί με το εργαλειο;

Συμπληρωνοντας τον φιλο παρακατω, θα πω οτι το συγκεκριμενο κιτ που σημειωτεον το εβαλα μονον ως αναφορα για τους τροχους και οχι για κατι αλλο, εχει πιστευω αντιστοιχης ποιοτητας εξαρτηματα με τα του κιτ, συμπληρωνοντας ομως με καποια που στο αρχικο δεν υπαρχουν. Απο αυτα, απαραιτητα για μενα ειναι οι οδοντωτοι τροχοι, καποια αλοιφη-ες στιλβωσης, γυαλισματος κτλ και ισως μερικοι καλοι τροχοι "διαμαντιου".

Η μονες διαφωνιες μου, που προερχονται βασικα απο την δικη μου χρηση, ειναι στα ακριβα μηχανακια της Dremel, που για καποιον που χρειαζεται κατι περιστασιακα, καλο ειναι να ξεκινησει με ενα κινεζικο και αργοτερα να καταφυγει σε καποιο εξειδικευμενο της Dremel καθως η εταιρεια δειχνει την ποιοτητα της οχι στα γενικης χρησης τοσο πολυ οσο στα πιο ειδικα, οπως και στην αγορα της πλειοψηφιας των εξαρτηματων απο την Dremel και οχι απο τον Κινεζο. Δηλαδη για μενα αξιζει η αγορα ενος καλου τροχου απο την Dremel αλλα οχι και των αναλωσιμων μεταλλου ή εκεινων του ξυλου, οπου η οικονομικη διαφορα και ειδικα υπο το προσμα της περιστασιακης χρησης, ειναι κυριολεκτικα τεραστια.

Με λιγα λογια, θα προτεινα την αγορα ενος ενισχυμενου πληρους σετ κινεζικων και σε εκεινα που ο χρηστης θα δει την αναγκη για κατι καλυτερο, τοτε να προχωρησει σε επενδυση. Και γραφω επενδυση καθως αλλο τα 10€ για 5 μεγεθη τροχων κι αλλο τα 40€ για ενα μεγεθος.

Σύντροφοι περί Dremel να γνωρίζεται το παρακάτω.

Το μεγάλο θέμα είναι τα ανταλλακτικά.. όλα αυτά τα φτηνά δεν κάνουν για τίποτα…

Σαν τα γνήσια της Dremel ΚΑΝΕΝΑ. Ας μην κοροϊδευόμαστε! Ρωτήστε κανέναν που έχει δουλέψει και τα δυο και θα σας πει τα ίδια, γιατί ότι πληρώνεις παίρνεις…

Τώρα στα περί μηχανήματος… Γνήσιο Dremel ή ιμιτασιόν?

Με 37.9 ευρώ που το έχει το e-shop (Κωδικός 1715) ψηφίζω Γνήσιο που είναι σκυλί… Υποψιν έχω και ένα ιμιτασιόν Einhell… Η μέρα με την νύχτα…

Μην πετάτε τα χρήματα σας.

Επεξ/σία από 29gk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξισου καλα αν οχι καλυτερα ειναι τα εξαρτηματα της Proxxon.

Παρτε και ενα ζευγαρι γυαλια εργασιας και να τα φορατε παντα, μια φορα ειδα θραυσμα δισκου (μικρου απο dremel) να μου περναει ξυστα, ειχα ξεχασει να φορεσω τα γυαλια.

Επεξ/σία από orck
  • Like 1
Δημοσ.

Για 4 5 χρήσεις τον χρόνο πιστεύεις ότι όντως αξίζει τόσο πολύ το γνήσιο; Γιατί αν πάρω αυτό, θα πρέπει να πάρω ανταλλακτικά, και έναν ευλιγιστο άξονα. Ενώ με το άλλο τα παίρνω όλα αυτά στην ίδια τιμή. Η διαφορά είναι τουλάχιστον 30αρι αν τα υπολογίσουμε. Το θέμα είναι για αυτές τις 4 5 φορές τον χρόνο χρήση αξίζει;

Αγαπητέ δεν θα διαφωνήσω… το κινέζικο είναι πολύ φτηνό.. σου δίνει τα πάντα… αλλά σε τι ποιότητα? Εκεί είναι το θέμα… και δεν θα διαφωνούσα αν σου έλεγα να πάρεις ένα dremel με 50, 60 +  ευρώ αλλά με 38?

Την έπαθα και έμαθα… έχασα 30+ ευρώ και μετά πήγα σε dremel και ησύχασα…

Με 38 ευρώ για να πάρεις γνήσιο dremel μοτέρ και μετά να αγοράσεις εσύ αυτά τα λίγα ή πολλά γνήσια εξαρτήματα που χρειάζεσαι δεν νομίζω να βρεις κάτι φτηνότερο που θα το έχεις κυριολεκτικά μια ζωή!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητέ δεν θα διαφωνήσω… το κινέζικο είναι πολύ φτηνό.. σου δίνει τα πάντα… αλλά σε τι ποιότητα? Εκεί είναι το θέμα… και δεν θα διαφωνούσα αν σου έλεγα να πάρεις ένα dremel με 50, 60 + ευρώ αλλά με 38?

Την έπαθα και έμαθα… έχασα 30+ ευρώ και μετά πήγα σε dremel και ησύχασα…

Με 38 ευρώ για να πάρεις γνήσιο dremel μοτέρ και μετά να αγοράσεις εσύ αυτά τα λίγα ή πολλά γνήσια εξαρτήματα που χρειάζεσαι δεν νομίζω να βρεις κάτι φτηνότερο που θα το έχεις κυριολεκτικά μια ζωή!

Κοίτα, αυτά τα πολλά έξτρα του einhell δεν τα υπολογίζω τόσο. Παρήγγειλα εκείνο το σετακι με τα 200φευγα που έβαλε ο φίλος πιο πάνω. Αυτό που με προβληματιζει είναι ο ευλίγιστος άξονας. Η αλήθεια είναι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάτι τέτοιο και δεν ξέρω... Διάβασα ότι βολεύει πολύ για λεπτομέρειες, και ο φίλος στην προηγούμενη σελίδα είπε ότι λύνει και το όποιο θέμα με τους κραδασμους. Εσείς που έχετε περισσότερη εμπειρία με το συγκεκριμένο εργαλείο, πιστεύετε ότι είναι κάτι τόσο χρήσιμο; Γιατί αν δεν είναι, τότε δεν έχω θέμα, πάω στο original, ίσως βγει λίγο πιο ακριβό συνολικά, αλλά θα είναι το original. Επεξ/σία από THD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παιδιά, το πήρα απόφαση, θα πάρω το γνήσιο dremel από eshop. Κάποια στιγμή θα έρθουν και τα άλλα από eBay, και μόλις έρθουν θα δω τι θα χρειαστώ πιο πολύ, και θα πάω να πάρω γνήσια. Απλά, εμένα στο eshop μου το βγάζει 42.75,@bromiaris είπες ότι βγαίνει 38; Παίζει κάποιο κουπόνι;

Επεξ/σία από THD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...